FIFA 17 Liga - SS.BA

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

mirgerr
Kontakt:

Re: FIFA 17 Liga - SS.BA

Post Postao/la mirgerr » 21 dec 2016, 21:49

Slike sa utakmice Barca-Bayern ce postaviti Pozde, a strijelci su bili Hummels,Thiago,Lewandowski-Messi i Suarez.
Samo da napomenem u 5. kolu BVB ce biti liseni usluga defanzivca Marca Bartre zbog crvenog kartona.
Sretno nam sutra svima :mrgreen:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 21 dec 2016, 22:26

mirgerr je napisao/la:Slike sa utakmice Barca-Bayern ce postaviti Pozde, a strijelci su bili Hummels,Thiago,Lewandowski-Messi i Suarez.
Samo da napomenem u 5. kolu BVB ce biti liseni usluga defanzivca Marca Bartre zbog crvenog kartona.
Sretno nam sutra svima :mrgreen:
ma bartru bi prodao odma da mogu, lik ne valja nista :mrgreen: subotic ce izgleda dobit sansu u prvih 11

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 22 dec 2016, 09:21

E ljudi, desava li se vama tokom igranja fife da vas samo najednom izbaci iz fullscreena(nezz kako drugacije da to nazovem :mrgreen: ), pa onda opet morate ono ALT+Enter... Vec nekoliko puta mi se to desilo. Ne predstavlja mi to neki problem kad igram karijeru jer vecinom to i igram, al vidim da kad mi se to desi online popusim diqual.
Do cega je to? Jel zbog nekih programa koji rade, origina....?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 22 dec 2016, 10:23

To je zbog origin-a. Iskljuci notifikacije o ulasku prijatelja na originu ili o chatu. Meni je pomoglo :)
P.S.
Još mi nisu osposobili internet :(
ŠVRLJ

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 22 dec 2016, 13:20

Vedo20 je napisao/la:To je zbog origin-a. Iskljuci notifikacije o ulasku prijatelja na originu ili o chatu. Meni je pomoglo :)
P.S.
Još mi nisu osposobili internet :(
predji na telemach :opaopa:

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 22 dec 2016, 14:40

Zahvaljujem Vedo. Evo sve sam zaredao na OFF :D

Ma moze i na Logosoft. Jak je net, samo nek ne uzima onu Mojatv. Smijurija :)

Spamm

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 22 dec 2016, 15:27

slika

Milioneri nanijeli Spursima prvi poraz! (FOTO & VIDEO)

Danas je na White Hart Laneu odigran prvi meč 5. kola, u kojem je Borussia nanijela prvi poraz domaćem Tottenhamu. U ekipi gostiju nije bilo suspendovanog Bartre, umjesto njega je igrao Sven Bender. Domaćini su krenuli žestoko, imali 2 izgledne prilike preko sjajnog Kanea, ali Bürki je sjajno reagovao. U 29. minuti šok za domaće navijače - Gonzalo Castro osvaja loptu na sredini terena, bježi odbrani Spursa i savladava nemoćnog Llorisa. Nakon ovog gola slijedi dobra igra gostiju - prvo Aubameyang šutira pored gola, a zatim mladi Dembele jednu odbijenu loptu gura u prazan gol.
U drugom poluvremenu totalna dominacija domaćih - Kane i Son su imali izgledne prilike, ali Bürki je oba puta bio na mjestu.
U 82. minuti napokon gol za Tottenham - Kane u petercu dolazi do lopte, a ona se od Piszczeka odbija u gol Borussije. U 85. minuti Verthongen ide sam na golmana Dortmunda, ali Sven Bender pravi faul kao zadnji igrač i s pravom dobija crveni karton.
Nakon ove pobjede Milioneri se penju na 2. mjesto tabele, a Tottenhama čekaju 2 teška derbija protiv Arsenala i Chelsea.
slika
slika
slika
slika

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 22 dec 2016, 15:55

Jel ovo do mene il se video ne moze gledati :problem:

Spamm

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 22 dec 2016, 18:02

mirgerr je napisao/la:Jel ovo do mene il se video ne moze gledati :problem:
imao sam pravni spor s warner music groupom oko ovog videa :mrgreen: evo sad se opet moze gledati, cini mi se

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 22 dec 2016, 18:14

BigDaddy je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:Jel ovo do mene il se video ne moze gledati :problem:
imao sam pravni spor s warner music groupom oko ovog videa :mrgreen: evo sad se opet moze gledati, cini mi se
Moze sad. Sve super :thumbup:

Spamm

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 22 dec 2016, 21:44

Ima li kakvih rezultata?

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 22 dec 2016, 21:49

Mirgerr hocemo igrati veceras?

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 22 dec 2016, 21:55

Pozde je napisao/la:Mirgerr hocemo igrati veceras?
Rekao je da ce bit online, da cete igrat nocas

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 22 dec 2016, 22:30

Odigrano na Allianz Areni. Spanski arbitar se mnogo puta hvatao za dzep, a bilo je i zutih i crvenih kartona.
Uskoro opsirnije :D

Spamm

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 22 dec 2016, 22:36

mirgerr je napisao/la:Odigrano na Allianz Areni. Spanski arbitar se mnogo puta hvatao za dzep, a bilo je i zutih i crvenih kartona.
Uskoro opsirnije :D
jedva cekam :urnebes:

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 22 dec 2016, 22:38

Pozde
mozes li stavit screenshotove protiv barce, treba mi za statistiku

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 22 dec 2016, 22:43

BigDaddy je napisao/la:
Pozde
mozes li stavit screenshotove protiv barce, treba mi za statistiku
Cim prebacim sa moba

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 22 dec 2016, 23:40

LEWA "HAT-TRICKOM" DONIO NOVA TRI BODA BAVARCIMA (FOTO+VIDEO)
slika
slika
Nakon pobjede na Camp Nou u prethodnom kolu, Bayern je na svom stadionu dočekao Liverpool koji je prošlo kolo odmarao. Očito da ta pauza nije prijala Crvenima jer su prikazali vrlo slabu igru na Allianz Areni.
Igrači Bayerna ulaze mnogo bolje u susret i već u prvom poluvremenu nekoliko puta prijete. Najbolje prilike su imali Lewandowski i Boateng, no Karius je bio siguran. Na odmor se otišlo rezultatom 0-0.
Baš kao i u prvom, tako i u drugom poluvremenu Bavarci prijete na samom startu. Lewandowski izlazi sam pred Kariusa i matira ga za vodstvo domaće ekipe. Odmah je uzvratio Liverpool, ali pokušaj Firmina je odbranio Neuer. Bez uzbuđenja se igralo do 60. minute kada Alaba iz dobre prilike šuta nebu pod oblake. Sedam minuta kasnije, Costa proigrava Lewu koji po drugi put danas zabija. Imao je Lewa priliku da hat-trick postigne u 77. minuti, ali je Karius odbranio njegov slobodni udarac. U 79. minuti glupost pravi Hummels. Na centru terena pravi oštar start nad Origiem i arbitar mu pokazuje drugi žuti,odnosno crveni karton. Taj prekid izvodi Emre Can, a vrlo dobro se u kaznenom prostoru snalazi Daniel Sturridge koji je ušao samo nekoliko trenutaka ranije. Pogodak i igrač više, Redsima daje dodatni podstrek i ubrzo se Sturridge opet nalazi u izglednoj prilici, ali Neuer pokazuje klasu.
90. minut, identičan start na potpuno istom mjestu i ponovo nad Origiem. Ovog puta faul je skrivio Javi Martinez koji je bio upisan u bilježnicu arbitra od ranije. Kao i Hummels, ni Javi neće biti u protokolu za sljedeći meč. Redsi su imali dva igrača više ali samo 4 minute. U te 4 minute nisu uspjeli napraviti ozbiljniju priliku. Umor se osjetio kod kapitena Hendersona koji na centru gubi loptu, a to koristi Lewa koji nakon duplog pasa sa Thiagom, prodire i postavlja konačni rezultat Bayern 3-1 Liverpool.

STATISTIKA
slika
slika
VIDEO

Spamm

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 23 dec 2016, 18:41

Arsenal - Barcelona 3:0

Giroud
Sanchez
Oxlade-Chamberlain

Igrala se 80. i neka minuta kad je kolega stisnio pauzu i javio se na telefon te je pukla konekcija tijekom te pauze.
Zadnja Klupa

Everyday it seems we're wasting away

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 23 dec 2016, 21:51

CROtorious je napisao/la:Arsenal - Barcelona 3:0

Giroud
Sanchez
Oxlade-Chamberlain

Igrala se 80. i neka minuta kad je kolega stisnio pauzu i javio se na telefon te je pukla konekcija tijekom te pauze.

Topnici nezaustaljivi :D
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.