Razbojnik je napisao/la:rope11 je napisao/la:Ma kakvo crno uigravanje, komplet sredinu treba mjenjati...
odbrana strasna i napad dobar, to se ne treba mjenjati i vec su dobro uigrani jer odlicno funkcionisu, a dobra sredina bi izvukla iz njih jos bolje stvari.
jasno, ali opet ti nema garancije da ce sve ici preko noci.. ne moze Milan dovest Modrica ili Özila, nema para za klasu.. znaci opet mora uzet neko polurijesenje...
S druge strane, ono sto govorim, mozda je dobro dati sansu ovim igracima.. pa i Kloppu su se smijali prve sezone u Borussiji kad je forsirao neke igrace, pa je kasnije uzeo 2 naslova.. Uigrao je covjek ekipu i izvukao puno sa igracima koji mozda na papiru nisu toliko dobri osim Lewandowskog.. pa evo sada se vracaju u Borussiju jedan po jedan
Milan na momente izgleda lose, ali to je mlada ekipa koja raste iz dana u dan, a imaju neki pobjednicki mentalitet. Pa uzeli su Juventus 2 puta u jednoj polusezoni, kome je to uspjelo?
Inter svake sezone kupuje 2 vezna pa im svaki put propadne sezona dok se to uigra..
Ma vidi, ne ocekujem ni ja nekog wc igraca (bar ne u dogledno vrijeme), ali kad imas love itekako mozes dovesti klasnog igraca koji bi se super uklopio.
Ovo funkcionise nekako uz dobru Montelinu taktiku i dobro nabrijavanje igraca, ali ovdje ipak pricamo o jednom Kucki, Bertolaciju, Poliju, Pasalicu, Sosi, Hondi, Montolivu... bojim se da njima nema nikakve pomoci

pa ni ovaj Lokateli mi ne ulijeva nikakvo povjerenje da ce u buducnosti postati vazan dio Milana iako ga maksimalno forsiraju, al' ajde de, nikakvo zlo u njemu.
Prijasnja utakmica protiv Atalante (a bilo je i prije svakakvih momenata) pokazuje najvece boljke sredine, jer em ti protivnici prolaze kroz sredinu kako hoce em prema naprijed nista ne doprinose... a kad ti Jack i Suso nisu raspolozeni, kao sto tad nisu bili, yebao si jeza u ledja. Zato i kazem da bi odbrana i napad uveliko profitirali od dobrih veznjaka, da ne ostavljaju stopere na vjetrometini i da naprijed uposljavaju igrace.
S druge strane, ovdje stvarno imamo momaka poput Gigija, Roma, Jacka, Susa uz fenomenalnog Paletu i Abatea, koji trenutno cine okosnicu tima i ne treba tu mnogo promjena, dva veznjaka uz ofanzivnog beka bi bili mjera.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !