AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 23 dec 2016, 20:24

cestitke momcima :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

yebem te fukso, vidis da sam pohvalio odbranu, sta su sve skinuli zaradili su dzeneta majke mi :zzz: naprijed dzek i susolini najbolji.
ostali solidno i borbeno, nema smisla sad traziti zamjerke nekome.

i jedna stvar je sigurna, ni lapa ni niang neka se ne priblizuju penalima vise :mrgreen:

i da, dzidzi :tokralju:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 dec 2016, 20:26

Hvala na čestitkama. Jeste li primjetili koliko smo fizički spremniji od njih? Ranije su nas protivnici redovno gazili u zadnjih 20 minuta a sad glat i produžetke odigraju.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 dec 2016, 20:28

Cestitam momci :clap:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 dec 2016, 20:44

hajde da se vratimo u realnost, sad kad smo osvojili kup koji je tek jedan level iznad trofeo tima i berluskoni kupa... :mrgreen:

onaj kreten opet kaze kako ce milan imati 0 eura budzeta i ovu zimu :facepalm:
zao mi ovih momaka i montele koji igraju odlicno i daju sve od sebe, ali bez makar jednog pojacanja u vezi nece moci dovijeka ovako i posrat ce im se na sav trud u ovih 5 mjeseci.

necu da budem hejter, ali me ljuti kako olako dizu ruke od sezone kada konacno nakon 4 godine imas sansu igrati LS, ali sa ovakvim igracima i konkrencijom bit' ce ravno cudu ako ostanu u vrhu i narednih 5 mjeseci. :roll:

FORZA MILAN !

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 23 dec 2016, 20:47

Mozda je i dobro da uigravaju ovo..

Sljedece sezone serie A daje 4 direktno

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 dec 2016, 20:57

Ma kakvo crno uigravanje, komplet sredinu treba mjenjati... :zzz:

odbrana strasna i napad dobar, to se ne treba mjenjati i vec su dobro uigrani jer odlicno funkcionisu, a dobra sredina bi izvukla iz njih jos bolje stvari.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 23 dec 2016, 21:00

muxa je napisao/la:Hvala na čestitkama. Jeste li primjetili koliko smo fizički spremniji od njih? Ranije su nas protivnici redovno gazili u zadnjih 20 minuta a sad glat i produžetke odigraju.

Sent from my x600 using Tapatalk
Mladji rodjace, mladji, pa u 110 minutu Higuain je jedva disao, kamo li nesto vise da uradi, pa vidjeli ste kako traze penal hahha u 120 mora mu nogu otkinuti da svira penal :D ..cestitke nasim momcima bss su ih izdominirali, da je Bacca bio malo prisebniji mogli su glat pobjediti

Ps: jeidno mi se ne svidja sto tromo i nezainteresirano ulaze u tekmu doslovice nisu ljudi nista napravili dok nisu primili gol, a to ne valja to treba mjenjati u igri.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 dec 2016, 21:03

Ma kakav penal nije ni bio, ruka je bila uz tijelo, nije u neprirodnom polazaju, i ama bas nikakve namjere nije bilo da se igra rukom plus stojao je samo par metara od Juventusovog igraca. Ono bi samo moron mogao svirati ali hvala bogu da nije, a oni ga opkolili ko da ih je zakino za finale lige prvaka :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 dec 2016, 21:07

Lijep osjecaj kad pobjesis ponovo ovako jakog protivnika i osvojis bilo sta, pa makar bio i ovaj trofej.
Cestitke momcima, vuku sezonu iznad svih ocekivanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 23 dec 2016, 21:20

ovaj trofej je dobar samo sto ce se jos vise podici samopouzdanje :) ali kao negativno vidim pricu Galijanija kako nam ne trebaju pojacanja i da ova ekipa moze zauzeti mjesto koje vodi u lp...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 dec 2016, 21:27

Ma on bi to tabirio i da smo izgubili. Ovako je bolje, dobiti starog rivala i dici trofej im pred ocima ama koliku god on vrijednost imao. Niko ne voli gubiti a pogotovo ne ovakve utakmice.

Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 dec 2016, 22:16

cestitke momcovi, posebno mom jaranu Urbyju
trofej je trofej, niti jedan nije nebitan

samo zaboravite na pojacanja poslije ovoga, ekipa je konkurentna :mrgreen: :kafa:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 dec 2016, 22:18

Montelli spomenik dici kraj San Sira,sta je on izvukao iz ovakve ekipe to je cudo jedno.
Forza Milan!!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 dec 2016, 23:08

Cestitam momci uživajte :)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 dec 2016, 23:23

Svaka čast momcima, ovaj trofej za njih izuzetno bitan, jer ekipa je prepuna mladih igrača kojima će ovo biti ogroman boost za dalje.

Svaka čast i Montelli.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 23 dec 2016, 23:24

rope11 je napisao/la:Ma kakvo crno uigravanje, komplet sredinu treba mjenjati... :zzz:

odbrana strasna i napad dobar, to se ne treba mjenjati i vec su dobro uigrani jer odlicno funkcionisu, a dobra sredina bi izvukla iz njih jos bolje stvari.
jasno, ali opet ti nema garancije da ce sve ici preko noci.. ne moze Milan dovest Modrica ili Özila, nema para za klasu.. znaci opet mora uzet neko polurijesenje...

S druge strane, ono sto govorim, mozda je dobro dati sansu ovim igracima.. pa i Kloppu su se smijali prve sezone u Borussiji kad je forsirao neke igrace, pa je kasnije uzeo 2 naslova.. Uigrao je covjek ekipu i izvukao puno sa igracima koji mozda na papiru nisu toliko dobri osim Lewandowskog.. pa evo sada se vracaju u Borussiju jedan po jedan :mrgreen:

Milan na momente izgleda lose, ali to je mlada ekipa koja raste iz dana u dan, a imaju neki pobjednicki mentalitet. Pa uzeli su Juventus 2 puta u jednoj polusezoni, kome je to uspjelo?

Inter svake sezone kupuje 2 vezna pa im svaki put propadne sezona dok se to uigra..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 dec 2016, 23:29

Suze u očima Locatellija i Donnuramme sve govore. Uživajmo večeras a sutra ćemo brinuti o januaru i onome što slijedi.

I treba reći da je Jack Bonaventura najpotcijenjeniji igrač u Italiji a i šire.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 dec 2016, 23:34

slika

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 dec 2016, 00:15

Razbojnik je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Ma kakvo crno uigravanje, komplet sredinu treba mjenjati... :zzz:

jasno, ali opet ti nema garancije da ce sve ici preko noci.. ne moze Milan dovest Modrica ili Özila, nema para za klasu.. znaci opet mora uzet neko polurijesenje...

S druge strane, ono sto govorim, mozda je dobro dati sansu ovim igracima.. pa i Kloppu su se smijali prve sezone u Borussiji kad je forsirao neke igrace, pa je kasnije uzeo 2 naslova.. Uigrao je covjek ekipu i izvukao puno sa igracima koji mozda na papiru nisu toliko dobri osim Lewandowskog.. pa evo sada se vracaju u Borussiju jedan po jedan :mrgreen:

Milan na momente izgleda lose, ali to je mlada ekipa koja raste iz dana u dan, a imaju neki pobjednicki mentalitet. Pa uzeli su Juventus 2 puta u jednoj polusezoni, kome je to uspjelo?

Inter svake sezone kupuje 2 vezna pa im svaki put propadne sezona dok se to uigra..
Ma vidi, ne ocekujem ni ja nekog wc igraca (bar ne u dogledno vrijeme), ali kad imas love itekako mozes dovesti klasnog igraca koji bi se super uklopio.

Ovo funkcionise nekako uz dobru Montelinu taktiku i dobro nabrijavanje igraca, ali ovdje ipak pricamo o jednom Kucki, Bertolaciju, Poliju, Pasalicu, Sosi, Hondi, Montolivu... bojim se da njima nema nikakve pomoci :mrgreen: pa ni ovaj Lokateli mi ne ulijeva nikakvo povjerenje da ce u buducnosti postati vazan dio Milana iako ga maksimalno forsiraju, al' ajde de, nikakvo zlo u njemu.
Prijasnja utakmica protiv Atalante (a bilo je i prije svakakvih momenata) pokazuje najvece boljke sredine, jer em ti protivnici prolaze kroz sredinu kako hoce em prema naprijed nista ne doprinose... a kad ti Jack i Suso nisu raspolozeni, kao sto tad nisu bili, yebao si jeza u ledja. Zato i kazem da bi odbrana i napad uveliko profitirali od dobrih veznjaka, da ne ostavljaju stopere na vjetrometini i da naprijed uposljavaju igrace.

S druge strane, ovdje stvarno imamo momaka poput Gigija, Roma, Jacka, Susa uz fenomenalnog Paletu i Abatea, koji trenutno cine okosnicu tima i ne treba tu mnogo promjena, dva veznjaka uz ofanzivnog beka bi bili mjera.

FORZA MILAN !

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 24 dec 2016, 00:16

Čestitke na osvojenom superkupu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []