FIFA 17 Liga - SS.BA

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

BigDaddy
Kontakt:

Re: FIFA 17 Liga - SS.BA

Post Postao/la BigDaddy » 24 dec 2016, 22:21

mirgerr je napisao/la:Odigrana zaostala utakmica 4. kola na Anfieldu. Uskoro izvještaj ...
Zvuci obecavajuce

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 24 dec 2016, 22:21

REDSI NA KRILIMA NAVIJAČA I KARIUSA DO VAŽNA TRI BODA
(FOTO+VIDEO)

slika
slika
Veceras se na Anfieldu odigrala zaostala utakmica 4. kola. Crveni iz Merseysidea su ugostili Chelsea, koji uprkos dobroj igri nije uzeo bod(ove).
U utakmicu puno bolje ulaze Plavci iz zapadnog Londona. U 2. minutu Kanteu iz stopostotne prilike brani Karius, a u nastavku akcije Diego Costa pogađa stativu.
Igrao se 11. minut kada se Moses našao u dobroj situaciji, no pokušaj ovog bivšeg igrača Liverpoola je uspješno odbranio Karius.
Bez uzbuđenja se igra do 38. minute, kada Coutinho lijepo dodaje Sturridgeu, a ovaj nakon sjajnog prodora šuta sa vrha kaznenog prostora, ali Courtois pokazuje o kakvom se golmanu radi. Ubrzo pokušava Coutinho iz teške situacije, no lopta odlazi daleko pored gola. Ipak, to nije bila posljednja prilika prvog poluvremena. U sudijskoj nadoknadi Pedro ima najbolju priliku, no Karius još jednom pokazuje da će ovo biti njegova noć.
Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 0-0.
5. minut nastavka opet Kante u prilici, ali i ponovo Karius. Bilo je samo pitanje vremena kada će stići kazna za sve te promašaje Plavaca. Ta kazna stiže 10. minuta nakon prilike Kantea. Coutinho najprije lažnjakom izbacuje Williana, a zatim snažnim udarcem šalje loptu u mrežu Courtoisa. 60. minut, 1-0.
Nakon tog gola Redsi igraju povučenije i sigurnije. Chelsea nije stvorio niti jednu šansu, a najzaslužniji za to su bili dvojac Matip-Lovren.
Igrala se nadoknada kada je Firmino imao sjajan prodor, stvorio je sebi izglednu situaciju, no nije uspio ovjeriti pobjedu domaćih. To su mogli kazniti Plavci, ali Wijnaldum prekida akciju, a zatim arbitar svira kraj. Vrlo važna pobjeda za Liverpool koji sada ide u Barcelonu da se sukobi sa istoimenim timom, a Chelsea će utisak nastojati popraviti protiv Manchester Uniteda.

STATISTIKA
slika
slika
VIDEO
Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 24 dec 2016, 23:04, ukupno mijenjano 3 puta.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 24 dec 2016, 22:32

mirgerr
Svaka cast na izvjestaju, ne bi ni velid spaho bolje.
Jos da hoce chelsea i manutd odigrat zaostali mec, da sutra odigramo 6.kolo

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 24 dec 2016, 23:01

@BigDaddy, ma sta ti je covjece, ja sam profesionalac :mrgreen:

Pokusavam sto bolje odraditi posao i docarati vam komplet utakmice :D
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 25 dec 2016, 10:49

Igra li se danas 6.kolo?

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 25 dec 2016, 12:05

Ja imam jos jednu zaostalu odigrati... Jucer kad sam gledao, onaj tz me jos nije prihvatio na originu...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 25 dec 2016, 12:25

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ja imam jos jednu zaostalu odigrati... Jucer kad sam gledao, onaj tz me jos nije prihvatio na originu...
To je nas drug NKMramor, inace predsjednik lige. Samo ovih dana je u obavezama pa je slabo online. Pojavice se i on u toku dana. A mozemo ja i ti nocas odigrat nasu utakmicu 6.kola, ako budes kuci

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 25 dec 2016, 18:42

Jel se igralo šta danas i hoce li se uopste igrati ?
De da ovaj prvi dio prvenstva zavrsimo sredinom sedmice, onda vikend zbog Nove pravimo pauzu, pa onda nastavljamo sa ligom one tamo sedmice :D

@ne_znam_ko_sam jesi li se dogovarao sa NKMramorom? Ako ga nema online i ako nece igrati danas, ti komotno odigraj tekmu sa BigDaddyem. Ionako ti je tekma sa NKMramorom zaostala, tako da je mozes odigrati kad hoces :)

Spamm

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 25 dec 2016, 18:45

mirgerr je napisao/la:Jel se igralo šta danas i hoce li se uopste igrati ?
De da ovaj prvi dio prvenstva zavrsimo sredinom sedmice, onda vikend zbog Nove pravimo pauzu, pa onda nastavljamo sa ligom one tamo sedmice :D

@ne_znam_ko_sam jesi li se dogovarao sa NKMramorom? Ako ga nema online i ako nece igrati danas, ti komotno odigraj tekmu sa BigDaddyem. Ionako ti je tekma sa NKMramorom zaostala, tako da je mozes odigrati kad hoces :)
odigracemo ja i on nocas najvjerovatnije. nego sta je s ovim drugima, ovdje ista situacija ko i na temi F1. ljudima dosadilo :eh:

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 25 dec 2016, 18:50

BigDaddy je napisao/la:

odigracemo ja i on nocas najvjerovatnije. nego sta je s ovim drugima, ovdje ista situacija ko i na temi F1. ljudima dosadilo :eh:
Ne znam, mozda su se svi dogovorili da utakmice odigraju u vecernjim terminima. Npr. Alminjo i ja cemo veceras igrati, a pretpostavljam i Irfo i Cro da ce vcrs.
Helem, ne moraju se sve odigrati danas, moze i sutra za "Boxing day" :lol: I onda 7. kolo odigrati utorak/srijeda/cetvrtak, kako kome odgovara :mrgreen:

Spamm

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 25 dec 2016, 18:54

mirgerr je napisao/la:
BigDaddy je napisao/la:

Ne znam, mozda su se svi dogovorili da utakmice odigraju u vecernjim terminima. Npr. Alminjo i ja cemo veceras igrati, a pretpostavljam i Irfo i Cro da ce vcrs.
Helem, ne moraju se sve odigrati danas, moze i sutra za "Boxing day" :lol: I onda 7. kolo odigrati utorak/srijeda/cetvrtak, kako kome odgovara :mrgreen:
super, mozemo prije nove godine zavrsiti polusezonu. nego kakvo je stanje u taboru redsa, mogu li zaredati 2 uzastopne pobjede?

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 25 dec 2016, 19:01

BigDaddy je napisao/la: super, mozemo prije nove godine zavrsiti polusezonu. nego kakvo je stanje u taboru redsa, mogu li zaredati 2 uzastopne pobjede?
Minimalac protiv Chelsea je itekako popravio raspolozenje u taboru Crvenih. Nije to bila najbolja utakmica koju je Liverpool odigrao, ali su ipak ovojena 3b pa se lakse dise. Igra se u gostima protiv za sad lose Barcelone. Al kako se ono kaze , ranjeni lav je najopasniji... Cudi ta forma Barce tako da se mora paziti i to dobro :)

Spamm

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 25 dec 2016, 19:03

mirgerr je napisao/la:
BigDaddy je napisao/la: super, mozemo prije nove godine zavrsiti polusezonu. nego kakvo je stanje u taboru redsa, mogu li zaredati 2 uzastopne pobjede?
Minimalac protiv Chelsea je itekako popravio raspolozenje u taboru Crvenih. Nije to bila najbolja utakmica koju je Liverpool odigrao, ali su ipak ovojena 3b pa se lakse dise. Igra se u gostima protiv za sad lose Barcelone. Al kako se ono kaze , ranjeni lav je najopasniji... Cudi ta forma Barce tako da se mora paziti i to dobro :)
prije ce katalonija do nezavisnosti nego barca do bodova :mrgreen:

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 25 dec 2016, 22:06

Zutalji i plavci su odigrali 1. mec 6. kola...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 25 dec 2016, 23:29

podjela bodova na Westfalenu. 2:2 je bilo na kraju. sutra stavljam izvjestaj i video, sad nemam vremena. kako je bilo na anfieldu?

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 25 dec 2016, 23:32

BigDaddy je napisao/la:podjela bodova na Westfalenu. 2:2 je bilo na kraju. sutra stavljam izvjestaj i video, sad nemam vremena. kako je bilo na anfieldu?
Na Camp Nou se igra. Ipka se nije odigrala utakmica pa je odgodjena za sutra :)
A kako i ostale se igraju sutra.

Spamm

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 26 dec 2016, 13:35

slika

Chelsea ipak do boda nakon velikog zaostatka! (FOTO & VIDEO)

Sinoć je na Westfalenu odigran prvi susret 6. kola SS.ba lige, a domaćin Borussia i londonski Chelsea su remizirali. U ekipi domaćih nije bilo "pocrvenjelog" Bendera, umjesto njega igrao je Neven Subotić.
Borussia je krenula munjevito! U 3. minuti Marco Reus sjajno ubacuje korner, a Lukasz Piszczek se najbolje snalazi i pogađa sa 7 metara za vodstvo svoje ekipe. U 15. minuti Reus je mogao povećati vodstvo, ali Courtois sjajno brani. U prvih pola sata Chelsea nije napravio nijednu priliku, a Dortmund je zaprijetio u više navrata, prvo preko Aubameyanga a onda i preko Götzea.
Nakon pauze nešto bolja igra plavih, ali ipak domaći dolaze do drugog gola - mladi francuz Dembele sjajno prolazi pored Kantea i upošljava Aubameyanga, a gabonac vješto savladava Courtoisa. Ovaj pogodak kao da je razbudio goste. Prvo je Pedro šutirao pravo u ruke Bürkiju, a u 56. minuti Matić glavom upošljava Diega Costu koji šalje loptu u gol. Samo minutu kasnije Reus se ponovo nalazi ispred gola plavih, ali Courtois pokazuje sjajne reflekse. U 66. minuti danas sjajni Matić šalje duboki pas prema Batshuayiju, a ovaj matira golmana Milionera. U 72. minuti nevjerovatna scena - Courtois daje loptu direktno u noge Weigla, a on očito iznenađen šutira pored praznog gola. Do kraja susreta smo vidjeli i crveni karton za Zoumu, nakon oštrog starta nad Aubameyangom.
Dortmundu ostaje da žali za propuštenim prilikama, a igrači Chelsea se itekako zadovoljni vraćaju u London.
slika
slika
slika

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 26 dec 2016, 15:42

slika
slika

Eto ga. Izvinjavam se zbog kvalitete slike i sto ovako kasno postavljam :(
Zna li iko gdje je Mramor? Trebam sa njim igrati ovo kolo.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 26 dec 2016, 15:57

Pozde
mramor se danima nikome ne javlja, a bio je online. ne znam sta se desava

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 26 dec 2016, 16:17

BigDaddy je napisao/la:
Pozde
mramor se danima nikome ne javlja, a bio je online. ne znam sta se desava
Hajde vidjet cemo valjda se javi..

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.