Zvuci obecavajucemirgerr je napisao/la:Odigrana zaostala utakmica 4. kola na Anfieldu. Uskoro izvještaj ...
FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
REDSI NA KRILIMA NAVIJAČA I KARIUSA DO VAŽNA TRI BODA
(FOTO+VIDEO)

Veceras se na Anfieldu odigrala zaostala utakmica 4. kola. Crveni iz Merseysidea su ugostili Chelsea, koji uprkos dobroj igri nije uzeo bod(ove).
U utakmicu puno bolje ulaze Plavci iz zapadnog Londona. U 2. minutu Kanteu iz stopostotne prilike brani Karius, a u nastavku akcije Diego Costa pogađa stativu.
Igrao se 11. minut kada se Moses našao u dobroj situaciji, no pokušaj ovog bivšeg igrača Liverpoola je uspješno odbranio Karius.
Bez uzbuđenja se igra do 38. minute, kada Coutinho lijepo dodaje Sturridgeu, a ovaj nakon sjajnog prodora šuta sa vrha kaznenog prostora, ali Courtois pokazuje o kakvom se golmanu radi. Ubrzo pokušava Coutinho iz teške situacije, no lopta odlazi daleko pored gola. Ipak, to nije bila posljednja prilika prvog poluvremena. U sudijskoj nadoknadi Pedro ima najbolju priliku, no Karius još jednom pokazuje da će ovo biti njegova noć.
Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 0-0.
5. minut nastavka opet Kante u prilici, ali i ponovo Karius. Bilo je samo pitanje vremena kada će stići kazna za sve te promašaje Plavaca. Ta kazna stiže 10. minuta nakon prilike Kantea. Coutinho najprije lažnjakom izbacuje Williana, a zatim snažnim udarcem šalje loptu u mrežu Courtoisa. 60. minut, 1-0.
Nakon tog gola Redsi igraju povučenije i sigurnije. Chelsea nije stvorio niti jednu šansu, a najzaslužniji za to su bili dvojac Matip-Lovren.
Igrala se nadoknada kada je Firmino imao sjajan prodor, stvorio je sebi izglednu situaciju, no nije uspio ovjeriti pobjedu domaćih. To su mogli kazniti Plavci, ali Wijnaldum prekida akciju, a zatim arbitar svira kraj. Vrlo važna pobjeda za Liverpool koji sada ide u Barcelonu da se sukobi sa istoimenim timom, a Chelsea će utisak nastojati popraviti protiv Manchester Uniteda.
STATISTIKA
VIDEO
(FOTO+VIDEO)

Veceras se na Anfieldu odigrala zaostala utakmica 4. kola. Crveni iz Merseysidea su ugostili Chelsea, koji uprkos dobroj igri nije uzeo bod(ove).
U utakmicu puno bolje ulaze Plavci iz zapadnog Londona. U 2. minutu Kanteu iz stopostotne prilike brani Karius, a u nastavku akcije Diego Costa pogađa stativu.
Igrao se 11. minut kada se Moses našao u dobroj situaciji, no pokušaj ovog bivšeg igrača Liverpoola je uspješno odbranio Karius.
Bez uzbuđenja se igra do 38. minute, kada Coutinho lijepo dodaje Sturridgeu, a ovaj nakon sjajnog prodora šuta sa vrha kaznenog prostora, ali Courtois pokazuje o kakvom se golmanu radi. Ubrzo pokušava Coutinho iz teške situacije, no lopta odlazi daleko pored gola. Ipak, to nije bila posljednja prilika prvog poluvremena. U sudijskoj nadoknadi Pedro ima najbolju priliku, no Karius još jednom pokazuje da će ovo biti njegova noć.
Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 0-0.
5. minut nastavka opet Kante u prilici, ali i ponovo Karius. Bilo je samo pitanje vremena kada će stići kazna za sve te promašaje Plavaca. Ta kazna stiže 10. minuta nakon prilike Kantea. Coutinho najprije lažnjakom izbacuje Williana, a zatim snažnim udarcem šalje loptu u mrežu Courtoisa. 60. minut, 1-0.
Nakon tog gola Redsi igraju povučenije i sigurnije. Chelsea nije stvorio niti jednu šansu, a najzaslužniji za to su bili dvojac Matip-Lovren.
Igrala se nadoknada kada je Firmino imao sjajan prodor, stvorio je sebi izglednu situaciju, no nije uspio ovjeriti pobjedu domaćih. To su mogli kazniti Plavci, ali Wijnaldum prekida akciju, a zatim arbitar svira kraj. Vrlo važna pobjeda za Liverpool koji sada ide u Barcelonu da se sukobi sa istoimenim timom, a Chelsea će utisak nastojati popraviti protiv Manchester Uniteda.
STATISTIKA
Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 24 dec 2016, 23:04, ukupno mijenjano 3 puta.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Svaka cast na izvjestaju, ne bi ni velid spaho bolje.mirgerr
Jos da hoce chelsea i manutd odigrat zaostali mec, da sutra odigramo 6.kolo
@BigDaddy, ma sta ti je covjece, ja sam profesionalac
Pokusavam sto bolje odraditi posao i docarati vam komplet utakmice
Pokusavam sto bolje odraditi posao i docarati vam komplet utakmice
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Igra li se danas 6.kolo?
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ja imam jos jednu zaostalu odigrati... Jucer kad sam gledao, onaj tz me jos nije prihvatio na originu...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
To je nas drug NKMramor, inace predsjednik lige. Samo ovih dana je u obavezama pa je slabo online. Pojavice se i on u toku dana. A mozemo ja i ti nocas odigrat nasu utakmicu 6.kola, ako budes kucine_znam_ko_sam je napisao/la:Ja imam jos jednu zaostalu odigrati... Jucer kad sam gledao, onaj tz me jos nije prihvatio na originu...
Jel se igralo šta danas i hoce li se uopste igrati ?
De da ovaj prvi dio prvenstva zavrsimo sredinom sedmice, onda vikend zbog Nove pravimo pauzu, pa onda nastavljamo sa ligom one tamo sedmice
@ne_znam_ko_sam jesi li se dogovarao sa NKMramorom? Ako ga nema online i ako nece igrati danas, ti komotno odigraj tekmu sa BigDaddyem. Ionako ti je tekma sa NKMramorom zaostala, tako da je mozes odigrati kad hoces
De da ovaj prvi dio prvenstva zavrsimo sredinom sedmice, onda vikend zbog Nove pravimo pauzu, pa onda nastavljamo sa ligom one tamo sedmice
@ne_znam_ko_sam jesi li se dogovarao sa NKMramorom? Ako ga nema online i ako nece igrati danas, ti komotno odigraj tekmu sa BigDaddyem. Ionako ti je tekma sa NKMramorom zaostala, tako da je mozes odigrati kad hoces
Spamm
Spamm
odigracemo ja i on nocas najvjerovatnije. nego sta je s ovim drugima, ovdje ista situacija ko i na temi F1. ljudima dosadilomirgerr je napisao/la:Jel se igralo šta danas i hoce li se uopste igrati ?
Ne znam, mozda su se svi dogovorili da utakmice odigraju u vecernjim terminima. Npr. Alminjo i ja cemo veceras igrati, a pretpostavljam i Irfo i Cro da ce vcrs.BigDaddy je napisao/la:odigracemo ja i on nocas najvjerovatnije. nego sta je s ovim drugima, ovdje ista situacija ko i na temi F1. ljudima dosadilomirgerr je napisao/la:Jel se igralo šta danas i hoce li se uopste igrati ?
Helem, ne moraju se sve odigrati danas, moze i sutra za "Boxing day"
Spamm
Spamm
super, mozemo prije nove godine zavrsiti polusezonu. nego kakvo je stanje u taboru redsa, mogu li zaredati 2 uzastopne pobjede?mirgerr je napisao/la:Ne znam, mozda su se svi dogovorili da utakmice odigraju u vecernjim terminima. Npr. Alminjo i ja cemo veceras igrati, a pretpostavljam i Irfo i Cro da ce vcrs.BigDaddy je napisao/la:odigracemo ja i on nocas najvjerovatnije. nego sta je s ovim drugima, ovdje ista situacija ko i na temi F1. ljudima dosadilomirgerr je napisao/la:Jel se igralo šta danas i hoce li se uopste igrati ?
Helem, ne moraju se sve odigrati danas, moze i sutra za "Boxing day"I onda 7. kolo odigrati utorak/srijeda/cetvrtak, kako kome odgovara
Minimalac protiv Chelsea je itekako popravio raspolozenje u taboru Crvenih. Nije to bila najbolja utakmica koju je Liverpool odigrao, ali su ipak ovojena 3b pa se lakse dise. Igra se u gostima protiv za sad lose Barcelone. Al kako se ono kaze , ranjeni lav je najopasniji... Cudi ta forma Barce tako da se mora paziti i to dobroBigDaddy je napisao/la: super, mozemo prije nove godine zavrsiti polusezonu. nego kakvo je stanje u taboru redsa, mogu li zaredati 2 uzastopne pobjede?
Spamm
Spamm
prije ce katalonija do nezavisnosti nego barca do bodovamirgerr je napisao/la:Minimalac protiv Chelsea je itekako popravio raspolozenje u taboru Crvenih. Nije to bila najbolja utakmica koju je Liverpool odigrao, ali su ipak ovojena 3b pa se lakse dise. Igra se u gostima protiv za sad lose Barcelone. Al kako se ono kaze , ranjeni lav je najopasniji... Cudi ta forma Barce tako da se mora paziti i to dobroBigDaddy je napisao/la: super, mozemo prije nove godine zavrsiti polusezonu. nego kakvo je stanje u taboru redsa, mogu li zaredati 2 uzastopne pobjede?
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Zutalji i plavci su odigrali 1. mec 6. kola...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
podjela bodova na Westfalenu. 2:2 je bilo na kraju. sutra stavljam izvjestaj i video, sad nemam vremena. kako je bilo na anfieldu?
Na Camp Nou se igra. Ipka se nije odigrala utakmica pa je odgodjena za sutraBigDaddy je napisao/la:podjela bodova na Westfalenu. 2:2 je bilo na kraju. sutra stavljam izvjestaj i video, sad nemam vremena. kako je bilo na anfieldu?
A kako i ostale se igraju sutra.
Spamm
Spamm

Chelsea ipak do boda nakon velikog zaostatka! (FOTO & VIDEO)
Sinoć je na Westfalenu odigran prvi susret 6. kola SS.ba lige, a domaćin Borussia i londonski Chelsea su remizirali. U ekipi domaćih nije bilo "pocrvenjelog" Bendera, umjesto njega igrao je Neven Subotić.
Borussia je krenula munjevito! U 3. minuti Marco Reus sjajno ubacuje korner, a Lukasz Piszczek se najbolje snalazi i pogađa sa 7 metara za vodstvo svoje ekipe. U 15. minuti Reus je mogao povećati vodstvo, ali Courtois sjajno brani. U prvih pola sata Chelsea nije napravio nijednu priliku, a Dortmund je zaprijetio u više navrata, prvo preko Aubameyanga a onda i preko Götzea.
Nakon pauze nešto bolja igra plavih, ali ipak domaći dolaze do drugog gola - mladi francuz Dembele sjajno prolazi pored Kantea i upošljava Aubameyanga, a gabonac vješto savladava Courtoisa. Ovaj pogodak kao da je razbudio goste. Prvo je Pedro šutirao pravo u ruke Bürkiju, a u 56. minuti Matić glavom upošljava Diega Costu koji šalje loptu u gol. Samo minutu kasnije Reus se ponovo nalazi ispred gola plavih, ali Courtois pokazuje sjajne reflekse. U 66. minuti danas sjajni Matić šalje duboki pas prema Batshuayiju, a ovaj matira golmana Milionera. U 72. minuti nevjerovatna scena - Courtois daje loptu direktno u noge Weigla, a on očito iznenađen šutira pored praznog gola. Do kraja susreta smo vidjeli i crveni karton za Zoumu, nakon oštrog starta nad Aubameyangom.
Dortmundu ostaje da žali za propuštenim prilikama, a igrači Chelsea se itekako zadovoljni vraćaju u London.

Eto ga. Izvinjavam se zbog kvalitete slike i sto ovako kasno postavljam
Zna li iko gdje je Mramor? Trebam sa njim igrati ovo kolo.
mramor se danima nikome ne javlja, a bio je online. ne znam sta se desavaPozde
Hajde vidjet cemo valjda se javi..BigDaddy je napisao/la:mramor se danima nikome ne javlja, a bio je online. ne znam sta se desavaPozde
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.