FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 26 dec 2016, 16:29

harry_90 je napisao/la:Mu pusti ga bolan,vidis da i on sam ne zna gdje ce vise jezik gurnut ,tamam jedan zavlada i on se navikao,sad drugi pa mjenja ,nije mu lako.. pravi se pametan,a ne stoji mu :rol: :rol:
harry, odgovori na jednostavna pitanja, ukoliko si sposoban, naravno

Chinaglia podrzava onog za koga smatra da radi za klub, a ne za sebe, tako je bilo s Azmirom, tako je sada sa ovim UO i tako ce biti dok ne dokazu suprotno, sve sto su do sada napravili, po mom licnom shvatanju, jeste dobro za klub, za razliku od tebe, kao i jos vas ovdje, koji ste sve ove ljudi popljuvali, bez da su napravili jedan jedini konkretan potez, a i za sve dobre poteze koji su napravili, ne mozete prevalit preko usana da ih pohvalite (cast izuzecima)

ah da, ne kaze se "tamam", vec "taman", poz

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 dec 2016, 16:30

Od odlazaka ima 5 koje svi opravdavamo, a to su (Djidic, Karic, Govedarica, Mehidic, Hasanovic). Stvarno od njih smo imali glavobolje..

E sada ostali, Zeba je odlican nam bio ali je covjek u zadnjem periodu slabo igrao, nekada bio i igrac manje na terenu. A vjerovatno bio najplaceniji, znaci isto je postajao glavobolja i nije zelio da se potrudi da pruzi vise u Slobodi. Mozda bude u Zelji igrao dobro ali to ce biti pola godine mozda i opet ce uci u svoju letargiju. Znaci i on je manje vise opravdan jer se ne moze na njemu zaraditi, a skup je i istrosen. (33,5 godina)

Ovo je oko Bobica glupo ispalo stvarno, mogao nam je biti prvi golman. Nisu ga trebali pustati.

Oko Pirica se desila jedna blamaza velika, otisao je momak zbog neuplacenih 248 KM. I nista se ne prica, kao da nismo izgubili nekog na kome se moglo zaraditi. I jos se 10 dana nakon toga pregovara sa Husarinim Skahicem iako su rekli da ce uvesti mjere oko toga. (a mjera nema). Ko me moze ubjediti da nisu u talu?
Kako vjerovati ovom Dedicu koji je vjerovatno sretan sto ce Piric vise zaradjivati iako Sloboda nije zaradila nista. On sada ce doci i reci stavite Muminovica i pomoci Sici ili kome vec. :crazy:

Par dobrih poteza, jedna blamaza, jedna polublamaza.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 dec 2016, 16:33

tuzlak1987 je napisao/la:Od odlazaka ima 5 koje svi opravdavamo, a to su (Djidic, Karic, Govedarica, Mehidic, Hasanovic). Stvarno od njih smo imali glavobolje..

E sada ostali, Zeba je odlican nam bio ali je covjek u zadnjem periodu slabo igrao, nekada bio i igrac manje na terenu. A vjerovatno bio najplaceniji, znaci isto je postajao glavobolja i nije zelio da se potrudi da pruzi vise u Slobodi. Mozda bude u Zelji igrao dobro ali to ce biti pola godine mozda i opet ce uci u svoju letargiju. Znaci i on je manje vise opravdan jer se ne moze na njemu zaraditi, a skup je i istrosen. (33,5 godina)

Ovo je oko Bobica glupo ispalo stvarno, mogao nam je biti prvi golman. Nisu ga trebali pustati.

Oko Pirica se desila jedna blamaza velika, otisao je momak zbog neuplacenih 248 KM. I nista se ne prica, kao da nismo izgubili nekog na kome se moglo zaraditi. I jos se 10 dana nakon toga pregovara sa Husarinim Skahicem iako su rekli da ce uvesti mjere oko toga. (a mjera nema). Ko me moze ubjediti da nisu u talu?

A uskoro jos jedna "blamaza" epskih razmjera, ako se ispostavi tacno sve :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 dec 2016, 16:36

TaRgEt_ je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Od odlazaka ima 5 koje svi opravdavamo, a to su (Djidic, Karic, Govedarica, Mehidic, Hasanovic). Stvarno od njih smo imali glavobolje..

A uskoro jos jedna "blamaza" epskih razmjera, ako se ispostavi tacno sve :urnebes:
Ne pisite nista ba dok ne bude zvanicno,bogami moglo bi po forumu biti saketnja. :rol:
sta god napises docekaju na noz,a upravo to su osudjivali prije.
ne kazem ja dzaba,polako,da vidimo...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 dec 2016, 16:38

dok vi Chinagliu gadjate kojekakvim floskulama, Chinaglia vas gadja argumentima
al dobro, sve je to stvar intelekta :salut:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 dec 2016, 16:39

Chinaglia je napisao/la:dok vi Chinagliu gadjate kojekakvim floskulama, Chinaglia vas gadja argumentima
Ako ti ode Kostic, Veseli ili Ordaga nadrljo si :rol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 dec 2016, 16:42

ma kostic subić veseli...
samo da nije krpa otišao u shoping kuknjava
bice to sve u redu

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 dec 2016, 16:43

tuzlak1987 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:dok vi Chinagliu gadjate kojekakvim floskulama, Chinaglia vas gadja argumentima
Ako ti ode Kostic, Veseli ili Ordaga nadrljo si :rol:
Cini brate to je ipak sve do one prvo skoci pa reci hop :kafa:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 dec 2016, 16:45

tuzlak1987 je napisao/la:Ako ti ode Kostic, Veseli ili Ordaga nadrljo si :rol:
zbog cega bih nadrljao, Chinaglia ce ostati iza svojih rijeci, ako bude razloga za kritiku, UO ce dobit kritiku, samo objektivno i po zasluzi, sto se ne moze reci za neke druge, koji popljuju prije vremena, koji ne zele pohvalit dobre poteze i koji ce likovat poslije losih poteza

to je razlika izmedju nekoga ko ima obraz, stav i misljenje i nekoga ko je obicni mis klasuras, sitna dusa :salut:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 dec 2016, 16:48

slika

Nemanja Stjepanović dres Slobode će nositi i još godinu i pol dana dok je sa Ivanom Kostićem saradnja produžena za još godinu dana.

slika

Ovo treba biti u centru paznje :kafa:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 dec 2016, 16:52

hmmm Kosta dogovorio nije potpisao.
a subić??

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 dec 2016, 16:52

Chinaglia je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Mu pusti ga bolan,vidis da i on sam ne zna gdje ce vise jezik gurnut ,tamam jedan zavlada i on se navikao,sad drugi pa mjenja ,nije mu lako.. pravi se pametan,a ne stoji mu :rol: :rol:
harry, odgovori na jednostavna pitanja, ukoliko si sposoban, naravno

Chinaglia podrzava onog za koga smatra da radi za klub, a ne za sebe, tako je bilo s Azmirom, tako je sada sa ovim UO i tako ce biti dok ne dokazu suprotno, sve sto su do sada napravili, po mom licnom shvatanju, jeste dobro za klub, za razliku od tebe, kao i jos vas ovdje, koji ste sve ove ljudi popljuvali, bez da su napravili jedan jedini konkretan potez, a i za sve dobre poteze koji su napravili, ne mozete prevalit preko usana da ih pohvalite (cast izuzecima)

ah da, ne kaze se "tamam", vec "taman", poz
Odgovorio bi da je neko normalniji,a ne neko ko mijenja pricu kako puse vjetar i uvlaci se u supcic kome stigne ;) ko je to produzio ugovor sa Slobodom,osim Skahica,ostali su svi na rijec dogovoreni,sjecamo se sta je bilo prosle sezone sa Ahmetom i Saricem,tako da ja nikom ne vjerujem dok se ne potpise..

Posto se u zadnje vrijeme pravis mnogo pametan,napisi mi konkretne poteze ove uprave,osim potpisa sa Skahicem!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 26 dec 2016, 16:55

Evo vam sad jedna 100&% provjerena informacija, ne smijem reci o kome je rijec al u zadnje vrijeme je cesto bio na slikama kod objava oko produzenja, sve sto je pisalo u novinama tako ce i biti, do kraja ove sedmice ce se sve znati oko igraca

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 26 dec 2016, 16:55

Sariel je napisao/la:hmmm Kosta dogovorio nije potpisao.
a subić??
Subic ostaje sto%, ne sikiraj se

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 dec 2016, 16:56

SARS je napisao/la:Evo vam sad jedna 100&% provjerena informacija, ne smijem reci o kome je rijec al u zadnje vrijeme je cesto bio na slikama kod objava oko produzenja, sve sto je pisalo u novinama tako ce i biti, do kraja ove sedmice ce se sve znati oko igraca
sta dolazi il' odlazi :urnebes:
zna se da ganjaju kostu

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 26 dec 2016, 16:57

Sariel je napisao/la:
SARS je napisao/la:Evo vam sad jedna 100&% provjerena informacija, ne smijem reci o kome je rijec al u zadnje vrijeme je cesto bio na slikama kod objava oko produzenja, sve sto je pisalo u novinama tako ce i biti, do kraja ove sedmice ce se sve znati oko igraca
sta dolazi il' odlazi :urnebes:
zna se da ganjaju kostu
oko ostanka igraca, na to sam mislio

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 dec 2016, 17:05

"Obavili smo razgovore, ali još ništa nije sigurno. Moram prvo riješiti status u Slobodi. Ne zavisi sve od mene, ali ako se desi transfer, želim da odem na lijep način. Ipak sam ja u Slobodi dovoljno dugo da bih preko noći sve zaboravio", rekao je Kostić za SportSport.ba. "Ovih dana ću sjesti sa ljudima u FK Sloboda, vidjeti šta i kako dalje, pronaći najbolje rješenje. U svakom slučaju, u narednim danima će stvari biti jasnije",

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/kostic-r ... ene/216752

Ovaj ce nas tuziti ko hljeb, smrdi na to. A oni neka njega ucjenjuju da nece igrati do juna jer ce on dobiti papire hahah

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 dec 2016, 17:08

ma ganjaju ga vec duze.dolazili u tz.u Srbiju...
problem su samo papiri.a oni su se vec dogovoril
ako su izmirene sve obaveze ja mu ne bi dao slobodne papire.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 dec 2016, 17:14

ovo treba odmah na prvom ugovoru ugraditi .shoping ne dolazi i obzir :urnebes:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 dec 2016, 17:19

harry_90 je napisao/la:Odgovorio bi da je neko normalniji,a ne neko ko mijenja pricu kako puse vjetar i uvlaci se u supcic kome stigne ;)
volio bih da mi pojasnis na sta tacno mislis kada kazes da mijenjam pricu kako vjetar puse i da se uvlacim u supcic kome stignem, onako, cisto da budem siguran

ti vjerovatno mislis na moje prozivanje Azmira Husica, sto zapravo nije prozivanje, nego sprdanje, jer ste boga smorili s tim covjekom, donio nam je mnogo radosti i hvala mu na tome, ali on vise nije dio Slobode i treba prestat pricat o njemu, te se posvetit sadasnjosti, ali da ste mi ogadili covjeka u velikoj mjeri, jeste

ono sto je cinjenica, jeste da sam podrzavao Azmira Husica, bar je lako pronaci postove koji svjedoce tome, kao i da sam vise puta rekao da nit podrzavam ovaj UO, nit ne podrzavam, ali ih necu pljuvat bezrazlozno, cak i prije nego su dosli u klub, nego cu sacekat konkretne poteze (pozitivne il negativne) pa cu komentarisat

harry_90 je napisao/la:ko je to produzio ugovor sa Slobodom,osim Skahica,ostali su svi na rijec dogovoreni,sjecamo se sta je bilo prosle sezone sa Ahmetom i Saricem,tako da ja nikom ne vjerujem dok se ne potpise..

ako igraci nisu potpisali ugovore, nego usmeno dogovorili produzenje istih, koje bi trebali potpisat na kraju sezone, onda to zasluzuje kritiku, jer se stvari tako ne rade i evidentno je da igraci mogu ne ispostovat svoju rijec

ako su iz UO namjeravali, tj namjeravaju da u skorije vrijeme taj usmeni dogovor pretvore u pismeni, onda ne vidim problem u tome, jer najprije moras usmeno dogovorit uslove oko produzenja ugovora, pa tek onda to sve stavit na papir, jer ako vi mislite da se na sastanke oko eventualnog produzenja ugovora, dolazi sa racunarom i printerom, da se to sve na mjestu zavrsava, onda vi zivite u velikoj zabludi

evo bas sada gledam zvanicu i tamo pise da su neki igraci dogovorili nastavak saradnje, a da su neki igraci produzili ugovor, eh sad, ako igraci za koje je napisano da su produzili ugovor, nisu produzili isti, nego usmeno dogovorili, to nije u redu i opet se prave greske iz proslosti
harry_90 je napisao/la:Posto se u zadnje vrijeme pravis mnogo pametan,napisi mi konkretne poteze ove uprave,osim potpisa sa Skahicem!
ne pravim se pametan, nego zelim biti objektivan, dok se vi pravite glupi, il ste stvarno glupi!

formiran UO, dogovorena saradnja s novim generalnim sponzorom, pregovori s igracima u vezi produzenja ugovora, ucestale info na zvanicnoj stranici, sve su to konkretni potezi, necu spominjat neka obecanja, bas zato sto su obecanja, ali vrijeme ce pokazat da ce to i napravit, al to je vec moje licno uvjerenje iliti ubjedjenje

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.