harry_90 je napisao/la:Odgovorio bi da je neko normalniji,a ne neko ko mijenja pricu kako puse vjetar i uvlaci se u supcic kome stigne ;)
volio bih da mi pojasnis na sta tacno mislis kada kazes da mijenjam pricu kako vjetar puse i da se uvlacim u supcic kome stignem, onako, cisto da budem siguran
ti vjerovatno mislis na moje prozivanje Azmira Husica, sto zapravo nije prozivanje, nego sprdanje, jer ste boga smorili s tim covjekom, donio nam je mnogo radosti i hvala mu na tome, ali on vise nije dio Slobode i treba prestat pricat o njemu, te se posvetit sadasnjosti, ali da ste mi ogadili covjeka u velikoj mjeri, jeste
ono sto je cinjenica, jeste da sam podrzavao Azmira Husica, bar je lako pronaci postove koji svjedoce tome, kao i da sam vise puta rekao da nit podrzavam ovaj UO, nit ne podrzavam, ali ih necu pljuvat bezrazlozno, cak i prije nego su dosli u klub, nego cu sacekat konkretne poteze (pozitivne il negativne) pa cu komentarisat
harry_90 je napisao/la:ko je to produzio ugovor sa Slobodom,osim Skahica,ostali su svi na rijec dogovoreni,sjecamo se sta je bilo prosle sezone sa Ahmetom i Saricem,tako da ja nikom ne vjerujem dok se ne potpise..
ako igraci nisu potpisali ugovore, nego usmeno dogovorili produzenje istih, koje bi trebali potpisat na kraju sezone, onda to zasluzuje kritiku, jer se stvari tako ne rade i evidentno je da igraci mogu ne ispostovat svoju rijec
ako su iz UO namjeravali, tj namjeravaju da u skorije vrijeme taj usmeni dogovor pretvore u pismeni, onda ne vidim problem u tome, jer najprije moras usmeno dogovorit uslove oko produzenja ugovora, pa tek onda to sve stavit na papir, jer ako vi mislite da se na sastanke oko eventualnog produzenja ugovora, dolazi sa racunarom i printerom, da se to sve na mjestu zavrsava, onda vi zivite u velikoj zabludi
evo bas sada gledam zvanicu i tamo pise da su neki igraci dogovorili nastavak saradnje, a da su neki igraci produzili ugovor, eh sad, ako igraci za koje je napisano da su produzili ugovor, nisu produzili isti, nego usmeno dogovorili, to nije u redu i opet se prave greske iz proslosti
harry_90 je napisao/la:Posto se u zadnje vrijeme pravis mnogo pametan,napisi mi konkretne poteze ove uprave,osim potpisa sa Skahicem!
ne pravim se pametan, nego zelim biti objektivan, dok se vi pravite glupi, il ste stvarno glupi!
formiran UO, dogovorena saradnja s novim generalnim sponzorom, pregovori s igracima u vezi produzenja ugovora, ucestale info na zvanicnoj stranici, sve su to konkretni potezi, necu spominjat neka obecanja, bas zato sto su obecanja, ali vrijeme ce pokazat da ce to i napravit, al to je vec moje licno uvjerenje iliti ubjedjenje