FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 26 dec 2016, 15:21

nusko je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ne bih se slozio.
To je tvoja stvar, ali malo je cudno da momka koji je proveo ne vise od 5 mjeseci u nasem klubu i kojeg i ja iskreno cijenim i mislim da je dobar igrac staviti ispred po meni jednog od tri najbolja igraca posle rata Alena Skore je smijesno. Po svim parametrima Skoro je mnogo bolji napadac, mozda bi mogli pricati o fizickim elementima, ostalo nema sumnje.
Sta znaci staviti ispred?
Meni je Skoro uz Dedica najdrazi poslijeratni igrac Sarajeva.
Samo sam misljenja da je Komazac u onom periodu bio kvalitenije igrac, nego je to Skoro bio unazad 10 godina.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 dec 2016, 15:23

Pisete ovdje kako je komazec najbolji strijelaac hong kong lige koliko je jaka ta liga dali je jaca od mijanmarske lige smijali ste se brazilcu kaze postigao 100 golova a liga nikakva pa da li je ova druga neko mjerilo

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 26 dec 2016, 15:35

fks74 je napisao/la:Pisete ovdje kako je komazec najbolji strijelaac hong kong lige koliko je jaka ta liga dali je jaca od mijanmarske lige smijali ste se brazilcu kaze postigao 100 golova a liga nikakva pa da li je ova druga neko mjerilo
Komazec je već dokazan igrač. Zabijao je gdje god da je igrao, pa i u Sarajevu. Kod nas je u 16 tekmi dao 10 golova uz 1 asistenciju. Sad u Kini dao 10 golova u 11 tekmi, uz 1 asistenciju. Stvarno čovjek ubija i u tandemu s Ahmetovićem bi ubijao, siguran sam. I još računaj da iza sebe imaju Crnkića, Duljevića i npr. Hebibovića. Bit je u tome da ima veliko iskustvo igranja i već zna kako je igrati ovdje, a uz to ne treba zaboraviti da FK Sarajevo nosi u srcu, a dokaz za to ti su ti izjave ( Kamo sreće da ga možemo vidjeti na pripremama u januaru.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 dec 2016, 15:37

Dobar je Komazec kod nas bio pravo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 dec 2016, 15:43

Komazec je IGRAČINA i svi bi voljeli da ga vidimo u tandemu sa Ahmetovićem, strašan tandem bi bio, sada je li realno, ne znam.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 dec 2016, 15:54

A otkud u opste prica o Komazecu? :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 dec 2016, 16:26

Evander je napisao/la:A otkud u opste prica o Komazecu? :D
Diskutujemo valjda sta li :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 dec 2016, 16:29

Kortrijk 6. poraz zaredom, Cardiff X zavrsio. :kafa:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 dec 2016, 16:50

Eno sad Skoru neko izradio :o Kako bolan mozes lagati toliko, jel Sarajevo jedino pristalo da ga cega zbog papira, imao usmeni dogovor, i odleprsao za austrijsku drugu ligu... Jbo vas on, sta onanisete na njega :o
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 dec 2016, 17:01

MortemHz je napisao/la:Kortrijk 6. poraz zaredom, Cardiff X zavrsio. :kafa:
Treba kod nas uvesti neko kolo poslije Kurban Bajrama recimo, kao sto je na Ostrvu Boxing Day. Kod nas da se zove "Kurban Day" kolo :D . Regoje iz Olimpika bi bukvalno shvatio, osakatio pola protivnicke ekipe. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 dec 2016, 17:14

Još jedan dan bez insajderskih. U periodu kada sam najviše očekivao od ove teme ispalo je obrnuto. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 26 dec 2016, 17:17

nusko je napisao/la:
Evander je napisao/la:Komazec je uz Benko ubijedljivo najbolji napadac kojeg smo imali unazad 10 godina, mozda cak i bolji i od Bekne. Dva levela boji od Velkoskog kojeg ovdje prizivaju svaki dan.
Da je ostao Komazec one zime, misljenja sam da bi i tad uzeli titulu.
Ocito da si vrlo mlad, jedan je Skoro Alen!
slika
:kafa: :kafa:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 dec 2016, 17:54

Sta kaze onaj nas pokusaj od insajdera "krko je znanje" ili tako nekako vezano za Ordagica, a dogodilo se ono sto sam ja napisao, a nikakav insajder nisam, covjek ostaje u Slobodi. Drago mi je sto je mahala haman pa iscezla, ima ovde par pokusaja insajdera ali ne znam da li im bilo ko sta vjeruje :D

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 26 dec 2016, 18:03

Osttribine je napisao/la:Sta kaze onaj nas pokusaj od insajdera "krko je znanje" ili tako nekako vezano za Ordagica, a dogodilo se ono sto sam ja napisao, a nikakav insajder nisam, covjek ostaje u Slobodi. Drago mi je sto je mahala haman pa iscezla, ima ovde par pokusaja insajdera ali ne znam da li im bilo ko sta vjeruje :D
Sloboda jos uvjek nije potpisala ugovore sa igracima (izuzev Skahica), kod njih je sve otvoreno. :kafa:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 dec 2016, 18:07

Esport je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Sta kaze onaj nas pokusaj od insajdera "krko je znanje" ili tako nekako vezano za Ordagica, a dogodilo se ono sto sam ja napisao, a nikakav insajder nisam, covjek ostaje u Slobodi. Drago mi je sto je mahala haman pa iscezla, ima ovde par pokusaja insajdera ali ne znam da li im bilo ko sta vjeruje :D
Sloboda jos uvjek nije potpisala ugovore sa igracima (izuzev Skahica), kod njih je sve otvoreno. :kafa:
Ma dok ne potpise sa nama, bio to Ordagic ili bilo ko, ne treba izigravati insajdera upravo radi ovih stvari da se ljudi ne sprdaju sa nama. Jel potpisao sa Slobodom ili ne i dalje tvrdim da kod nas nece.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 26 dec 2016, 18:11

Jest dosadno bez dešavanja matere mi.. Da barem hoće ove pripreme startati, glupo ovako. :roll:

High

Post Postao/la High » 26 dec 2016, 18:23

Dovedite nam Švrakića, da pauza prođe za tili čas.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 dec 2016, 18:30

Majkl je napisao/la:

Ma ja ma ja
Bgm te tuzlaci traze na prepucavanjima, a nije da nemaju razloga :urnebes:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 dec 2016, 18:57

Koji bot je ovaj @Majkl, pa to nije humano. No, pishaj njega, dosadno bez desavanja, ali i bolje je da nema insajderskih, znaci konacno smo se opametili. Btw, moje neko misljenje da od pojacana nema nista do iza 5. januara...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 26 dec 2016, 19:13

Ko imalo prati moj rad zna da kad objavim pjesmu ,to je znak da neko dolazi a ja nisam objavio pjesmu,reko sam da bi mogao i da se suska to mozete pitati i Ordagu i Veselinovica ali eto ja nemam pojma Benko zna i ostali .Svaka cast,sve najbolje
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, GradKamena1, primussucks i 29 gostiju.