FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko imalo prati ovaj pdf zna da si gad, djubre i obicni troller, kojeg treba nabiti nogom u dupe s foruma, te nogom u telecu glavu live 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Banujte ga i odrubute mu glavu kao sto kaze dzematlija @high.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Sad kad se ukaže onaj drugi i kaže vam kako vam je Majkl nabio komplexe. Jer razmišljanje nula bodova. 
Samo Saraj'vo.
HahahahahahahMajkl je napisao/la:Ko imalo prati moj rad zna da kad objavim pjesmu ,to je znak da neko dolazi a ja nisam objavio pjesmu,reko sam da bi mogao i da se suska to mozete pitati i Ordagu i Veselinovica ali eto ja nemam pojma Benko zna i ostali .Svaka cast,sve najbolje
Koja podla trolčina!
-
belosevic28
- Kontakt:
Mudro zbori @high, rek'o bi ja da Majklu treba jbti mater, ali banovat ce me...FrancescoTotti je napisao/la:Banujte ga i odrubute mu glavu kao sto kaze dzematlija @high.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Majkl je tito. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo naprijed Saraj'voooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Raste li optimizam u vezi sa Saidovim prekucavanjem Lige?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
FrancescoTotti je napisao/la:Valjda pokusava ispast zanimljiv sta li vec.PitarBordo je napisao/la:Sad kad se ukaže onaj drugi i kaže vam kako vam je Majkl nabio komplexe. Jer razmišljanje nula bodova.
A @aco koliko je ljudi banovao zbog najmanje naznake za trolanje dok ovog glavonju ostavlja evo godinu da nas yebe u zdrav mozak
valja mu neko davat povjerljive infoemacije kad je transfer politika u pitanju, sta mozemo? nista jer se zna da ce tacno reci po pojacanjima ne sjecam se kad je fulio sa prognozom, ocito da je neko blizi upravi ili je u upravi(sportiski segment)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako vam se ne svida pisanje nekog forumasa, jednostavno stavite na ignore i vozdra, a ne stalno prozivati po temi. Uostalom i pojedinci vrijedaju @majkla, pa nisam primijetio da je neko banovan 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
A ti si JovankaLakoste je napisao/la:Majkl je tito.
- Osttribine
- Kontakt:
Rekao bi covjek naucno istrazivacki rad jbt, cuj njegov rad, prije bih rekao lupetanje, od sir Hurtona - probusenog ****, pa najjaci roster u ligi, i ove silne najave dolazaka bugara, rumuna, bušmana i sta sve nezagorski je napisao/la:HahahahahahahMajkl je napisao/la:Ko imalo prati moj rad zna da kad objavim pjesmu ,to je znak da neko dolazi a ja nisam objavio pjesmu,reko sam da bi mogao i da se suska to mozete pitati i Ordagu i Veselinovica ali eto ja nemam pojma Benko zna i ostali .Svaka cast,sve najbolje
Koja podla trolčina!
Pojedinci su iskompleksirani Majklom. Razumijem da je lik iritantan bio al ovo je forum. Nekima je krivo sto je imao uvijek informacije a oni se satrase da glume insajdere. Jedan dan je Hurtic, jedan je skaut, treci Cala. Jest se zalijetao grlom u jagode sa epitetima sir almir hurtic, sa Cetkovicem i ostalim al sam siguran da nije imao nikakvu zlu namjeru. To sto ste vi kompleksasi i sto mislite ako vise pljujete, psujete i crnjacite da ste vi jedini ispravni navijaci a pola ih na forumu prati utakmicu i trazi stream.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako demagogiju i plasiranje laznih informacija poput kvaliteta najbolje desetke albanske lige, kvalitet strucnosti i znanja sir almira hurtica i jos puni niz nebuloza i besmislica koji su radili u korist raznoraznim menadzerima i pojedincima nazivate dobrim informacijama i uvacite se glavonji u pakas ovdje na forumu za tu smrdljivu informaciju onda vas u potpunosti shvatam. Sve za Sarajevo..
A @lakosta nema potrebe da ti ista pricas, ti si najveci navijac medju nama, niko ti nema sta prigovorit. trebamo organizovat da ti se ti stream navijaci kako ih nazivas poklanjaju svako jutro i mole da im oprostis.
A @lakosta nema potrebe da ti ista pricas, ti si najveci navijac medju nama, niko ti nema sta prigovorit. trebamo organizovat da ti se ti stream navijaci kako ih nazivas poklanjaju svako jutro i mole da im oprostis.
Puca meni qrac ba sta ti decko pricas. Hraci po forumu, prenosi sta se pise na drugim foruma, ebaji i tako lijeci svoje frustracije, na forumu gdje jedino i mozes.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koja ironija je kad shvatis kolike frustracije izlijecu upravo iz ovog posta iznad...
Fino vam je @Mokes rekao, stavite na ignore i neka levat pise sta hoce! Eno mene danas citira, nesta fol bocka, ulizuje se, a znao je trcati ko kuja Hilmi na pp da me banuje jer ga raskujem ovdje! Samo ovo i ne hranite trola:

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Eto joker vam je rekao rijesenje. Ja kad god udjem na temu vi raspravljate o Majklu. I kazete nije vam nabio komplekse. 
Nije da ima smisla o njemu uvijek talambasati. Gore od njegovog spomena jedino je pisanje o Husari.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Osttribine
- Kontakt:
Niti glumim insajdera niti imam razloga biti frustriran nekim forumasem koji na osnovu rekla kazala leti ovde sta napisati, nego samo kazem da lik lupa gluposti, a sto se tice utakmica bar za sebe mogu reci, vec 4 godine sezonska i clanska naseg kluba, svaka tekma na istoku (a gdje bih drugo
) i bar jedno 70, 80 % gostovanja 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.