stim da on sada ja mislim moze pregovarati sa drugim klubovima o eventualnom transferu na ljeto, jer mu istice ugovor, ne?
a za to se slazem, okosnicu odredi trener i ona se ne dira.
sloboda je to, sve je moguce
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dugovi i jesu problem.... Zato ga i nagovarajuHeller je napisao/la:Jel imamo mi prema Koletu dugova, more se zajebat Zeljo kako da ne moze igrat do kraja godine?
ako postoje dugovi, hm.Heller je napisao/la:Jel imamo mi prema Koletu dugova, more se zajebat Zeljo kako da ne moze igrat do kraja godine?
pitanje slucaja piric, i arbitraze,jel ima neki odredjen datum do kada moze podnijeti zahtjev ili vremenski rok ne igra ulogu,kad god?staragarda je napisao/la:Dugovi i jesu problem.... Zato ga i nagovarajuHeller je napisao/la:Jel imamo mi prema Koletu dugova, more se zajebat Zeljo kako da ne moze igrat do kraja godine?
Nema vremenskog roka kad je arbitraža u pitanju...Sariel je napisao/la:pitanje slucaja piric, i arbitraze,jel ima neki odredjen datum do kada moze podnijeti zahtjev ili vremenski rok ne igra ulogu,kad god?staragarda je napisao/la:Dugovi i jesu problem.... Zato ga i nagovarajuHeller je napisao/la:Jel imamo mi prema Koletu dugova, more se zajebat Zeljo kako da ne moze igrat do kraja godine?
Momak nikome nije dao rijec.Chinaglia je napisao/la:on je dao rijec i sada ce pokazat svoj karakter, tj dal je raja il je smrad
Pa jesu li produžili ugovor il' su se usmeno dogovorili... Kontradiktorni su sami sebi...Ovo bi im bio treći veliki ispad poslije zajkinog "emotivno sam se potrošio" i bobinog"idem u velež zbog porodicnih problema"Chinaglia je napisao/la:na zvanicnoj su fino napisali da su neki igraci produzili ugovor (usmeno dogovorili), medju kojima je i Kostic, a da se od nekih ocekuje ugovor, kao od npr Veselog, Zeca, Muminovica..
kao sto rekoh, pokazat ce dal je raja il je smrad
Kako brat Chinaglia neforino mjenja pricu kada smo svi rekli da je usmeno dogoverno on nas je blatio. A sada u zagradi kao usmeno dogovorilistaragarda je napisao/la:Pa jesu li produžili ugovor il' su se usmeno dogovorili... Kontradiktorni su sami sebi...Ovo bi im bio treći veliki ispad poslije zajkinog "emotivno sam se potrošio" i bobinog"idem u velež zbog porodicnih problema"Chinaglia je napisao/la:na zvanicnoj su fino napisali da su neki igraci produzili ugovor (usmeno dogovorili), medju kojima je i Kostic, a da se od nekih ocekuje ugovor, kao od npr Veselog, Zeca, Muminovica..
kao sto rekoh, pokazat ce dal je raja il je smrad
to najbolje znaju oni sami, ovdje pojedini forumasi kazu da nisu produzili, nego usmeno dogovorili nastavak saradnje, u sta mi nije tesko povjerovat, jer je i za vrijeme prethodnog predsjednika, ista stvar pisala na zvanicnojstaragarda je napisao/la:Pa jesu li produžili ugovor il' su se usmeno dogovorili... Kontradiktorni su sami sebi...Ovo bi im bio treći veliki ispad poslije zajkinog "emotivno sam se potrošio" i bobinog"idem u velež zbog porodicnih problema"
neofirno vi spinujete, udarajuci na ChinagliuTaRgEt_ je napisao/la:Kako brat Chinaglia neforino mjenja pricu kada smo svi rekli da je usmeno dogoverno on nas je blatio. A sada u zagradi kao usmeno dogovorili :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.