FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 27 dec 2016, 12:18

mislio sam zeljo i kole pregovaraju. :mrgreen:
stim da on sada ja mislim moze pregovarati sa drugim klubovima o eventualnom transferu na ljeto, jer mu istice ugovor, ne?
a za to se slazem, okosnicu odredi trener i ona se ne dira.
sloboda je to, sve je moguce :lol: :salut:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 dec 2016, 12:18

Sisati, celavi gmaz pregovara sa Kosticem u Srbiji i pokušava na kvarno da ga dovede u melju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 dec 2016, 12:18

Jel imamo mi prema Koletu dugova, more se zajebat Zeljo kako da ne moze igrat do kraja godine?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 dec 2016, 12:20

Heller je napisao/la:Jel imamo mi prema Koletu dugova, more se zajebat Zeljo kako da ne moze igrat do kraja godine?
Dugovi i jesu problem.... Zato ga i nagovaraju

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 dec 2016, 12:21

Heller je napisao/la:Jel imamo mi prema Koletu dugova, more se zajebat Zeljo kako da ne moze igrat do kraja godine?
ako postoje dugovi, hm.
ma uvijek se nadje rupa u zakonu,ako postoji volja.
ha vidjecemo,dzabe naglabamo,...

a ovo za koleta je svakako vec duze vremena u najavi. zato je i bilo ono sa dogovorima o produzenju saradnje sumnjivo..
al et. da ne bude poslje da pljujem.
bice to sve u redu :lol: :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 dec 2016, 12:28

staragarda je napisao/la:
pitanje slucaja piric, i arbitraze,jel ima neki odredjen datum do kada moze podnijeti zahtjev ili vremenski rok ne igra ulogu,kad god?
:crazy:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 dec 2016, 12:33

Sariel je napisao/la:
pitanje slucaja piric, i arbitraze,jel ima neki odredjen datum do kada moze podnijeti zahtjev ili vremenski rok ne igra ulogu,kad god?
:crazy:
Nema vremenskog roka kad je arbitraža u pitanju...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 dec 2016, 12:44

ma on ako je naumio ici, ode on u soping.
nemoj dzaba.
bem ti soping da ti **** :lol: kuknjava

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 12:48

on je dao rijec i sada ce pokazat svoj karakter, tj dal je raja il je smrad

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 dec 2016, 12:50

Idemo akcija, skupimo keš Činalji za karte TZ-SA TZ-BG i nek on to završi, u protivnom biće šaketanja.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 dec 2016, 12:54

Chinaglia je napisao/la:on je dao rijec i sada ce pokazat svoj karakter, tj dal je raja il je smrad
Momak nikome nije dao rijec.
Samo su razgovarali i pregovarali.
Ima zelju da ostane,ali.....
Eto bio je njegov kratki intervju jucer,prekucer,da li je igdje rekao ostajem..... :problem:
Ne blati momka dzaba.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 12:58

na zvanicnoj su fino napisali da su neki igraci produzili ugovor (usmeno dogovorili), medju kojima je i Kostic, a da se od nekih ocekuje odgovor, kao od npr Veselog, Zeca, Muminovica..

kao sto rekoh, pokazat ce dal je raja il je smrad, tim vise jer ga je raja ovdje prihvatila kao svog :salut:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 27 dec 2016, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 27 dec 2016, 12:59

Od završetka prvog dijela sezone čelnici tuzlanske Slobode obavili su razgovore i produžili saradnju sa 11 igrača kojima uskoro ističu ugovori, saznaje Fena.

Sportski direktor Denis Karić potvrdio je da su pregovori o ostanku na Tušnju uspješno završeni sa Nemanjom Stjepanovićem, Mladenom Veselinovićem, Ivanom Fatićem,Ivanom Kostićem, Samirom Efendićem, Darkom Todorovićem, Erminom Zecom, Ibrahimom Škahićem i Amerom Ordagićem, te vratarima Filipom Erićem i Azirom Muminovićem.

– Razgovarali smo sa svima koji su nam bili dostupni. Na odmoru su Haris Mehmedagić i Vladimir Grahovac i do početka priprema obavit ćemo razgovore i s njima. Naravno, neki su tražili klauzulu da mogu otići u inozemstvo ukoliko pronađu adekvatan angažman (Veselinović, Zec…) i normalno je da im u tom slučaju izađemo u susret – izjavio je Karić.

Zasad su Slobodu napustili jedino Miljan Govedarica i Eldar Hasanović, na koje trener Vlado Jagodić više ne računa, te Adnan Bobić, koji je tražio raskid ugovora radi obiteljskih obveza, a onda je završio na Grbavici.

Uskoro će biti održan i sastanak članova klupske uprave i stručnog štaba sa nadarenim juniorima, kadetima i njihovim roditeljima.

– Neke od mladih igrača želimo priključiti prvoj ekipi, ali oni moraju ugovore potpisati sa Slobodom, a ne sa menadžerima. Želimo prekinuti s praksom da naši treneri stvaraju igrače, a onda ih uzmu pod svoje menadžeri i manipulišu njima. To ubuduće nećemo dozvoliti i danas ćemo o tome razgovarati s talentiranim igračima i roditeljima. Ili mi ili menadžeri, pa neka se odluče – zaključio je Karić.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 dec 2016, 13:02

Chinaglia je napisao/la:na zvanicnoj su fino napisali da su neki igraci produzili ugovor (usmeno dogovorili), medju kojima je i Kostic, a da se od nekih ocekuje ugovor, kao od npr Veselog, Zeca, Muminovica..

kao sto rekoh, pokazat ce dal je raja il je smrad
Pa jesu li produžili ugovor il' su se usmeno dogovorili... Kontradiktorni su sami sebi...Ovo bi im bio treći veliki ispad poslije zajkinog "emotivno sam se potrošio" i bobinog"idem u velež zbog porodicnih problema"

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 dec 2016, 13:06

Chinaglia je napisao/la:na zvanicnoj su fino napisali da su neki igraci produzili ugovor (usmeno dogovorili), medju kojima je i Kostic, a da se od nekih ocekuje ugovor, kao od npr Veselog, Zeca, Muminovica..

kao sto rekoh, pokazat ce dal je raja il je smrad
Pa jesu li produžili ugovor il' su se usmeno dogovorili... Kontradiktorni su sami sebi...Ovo bi im bio treći veliki ispad poslije zajkinog "emotivno sam se potrošio" i bobinog"idem u velež zbog porodicnih problema"
Kako brat Chinaglia neforino mjenja pricu kada smo svi rekli da je usmeno dogoverno on nas je blatio. A sada u zagradi kao usmeno dogovorili :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 dec 2016, 13:16

Imam osjecaj da neki prizeljkuju da Kostic ode kako bi mogli pljuvati po upravi.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 13:16

staragarda je napisao/la:Pa jesu li produžili ugovor il' su se usmeno dogovorili... Kontradiktorni su sami sebi...Ovo bi im bio treći veliki ispad poslije zajkinog "emotivno sam se potrošio" i bobinog"idem u velež zbog porodicnih problema"
to najbolje znaju oni sami, ovdje pojedini forumasi kazu da nisu produzili, nego usmeno dogovorili nastavak saradnje, u sta mi nije tesko povjerovat, jer je i za vrijeme prethodnog predsjednika, ista stvar pisala na zvanicnoj

pisao sam vec jucer, ako nisu produzili ugovor, nego usmeno dogovorili, onda nije u redu od njih da pisu kako su produzili ugovor s igracima, jer tako skacu sami sebi u stomak (mada i taj lik sto vodi zvanicnu mi nije jasan, konfuzan je u pisanju), zna se sta je usmeni dogovor, a sta potpisan ugovor, treba jasno i glasno, decidno reci kako stvari stoje, odnosno jasno napisat na zvanicnoj tu info

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 dec 2016, 13:19

TaRgEt_ je napisao/la:Kako brat Chinaglia neforino mjenja pricu kada smo svi rekli da je usmeno dogoverno on nas je blatio. A sada u zagradi kao usmeno dogovorili :)
neofirno vi spinujete, udarajuci na Chinagliu
Chinaglia samo argumentovano pise, dokazujuci da ne drzi niciju stranu

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 dec 2016, 13:21

Chinaglia je placenik ove uprave, ne place svaki dan za Azmirom, ne pise da se gasimo s ovom upravom i ne raduje se crnjacima Slobode, to su dokazi.
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 dec 2016, 13:22

De vi meni recite jel se Kosticu duguje sta?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.