FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Katastrofa, turnir u ime sehida.
To mi pada na prvu loptu, dalje ne znam i ne bih da komentarisem.
To mi pada na prvu loptu, dalje ne znam i ne bih da komentarisem.
Cuva Bog Zelju svog!
Ljudi pustite raznorazne price dok se sve nedokaze ili barem pouzdanije informacije dobijete. Ako je istina, slozio bih se sa Blagojem Braticem u vezi toga da se pojedincima zabrani ulazak na stadion, makar neku opomenu da dobije da se uozbilje, eto nemoras mu zabranit, al stroge kazne obavezno. Engleska je ima huliganizam razvijen do bola, danas je to svedeno na minimum, upravo kaznama, zabranama, i slicnim stvarima povecali ljudi sigurnost.
Evo ja ću ti reći niko nije bio nauružan vatrenim oružjem. Bilo je par noževa i to je to. Al ne bih bilo ni prvi put, da nekom na leđa na natovare i lafo vatreno oružje. Smirilo se, većina navjača je na putu za Sa i to je to.harry_90 je napisao/la:Jel istina ovo sto sam procitao da su neki navijaci dosli naoruzani na ovaj mec ?? Tako je izjavio jedan od sefova policijskih snaga koji su bili zaduzeni za ovaj mec ? NIJE PROVOKACIJA !
Zar je moguce da postoje ovdje navijaci koji opravdavaju nozove i pistolje na stadionu. To treba zabraniti da se nosi ikako a ne na stadionima. ccc...
Sve je ovo poludilo.
Naravno da sam protiv svakog vida nasilja, ali kad vec pricamo o pitarima pa vidjeli smo svi sta su pitari uradili na Koševu poslije utakmice protiv Širokog, tako da nema potrebe da nešto dalje o njima pricamo.Sophisticated Lady je napisao/la:Broj 1 Horde zla su trebale doci u Fojnicu, medjutim nisu dosle. Bilo ih je nekolicina, koja je pobjegla u rekordnom vremenu.
Broj 2 Poslije su odvalili 10 kolaca i cekali manijake u blizini Kiseljaka.
Broj 3 Na ulazu u stadion 3 lokalna policajca.
Ovo nije uredu iz razloga sto je bio memorijalni turnir. A, ne znam sto li se ovaj Mirza cudi. Da se razumijemo, ovo je maciji kasalj sta rade pitarcici.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 25 jul 2010, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
prođite se priče o navijačkim grupama i kako od "goreg ima gori". ima tifo foruma, pa možete porediti do mile volje.
obratite pažnju na naziv teme i pridržavajte se istog.
obratite pažnju na naziv teme i pridržavajte se istog.
-
Upravo toadmin je napisao/la:prođite se priče o navijačkim grupama i kako od "goreg ima gori". ima tifo foruma, pa možete porediti do mile volje.
obratite pažnju na naziv teme i prdržavajte se istog.
Zna li neko sta bi sa utakmicom, hoce li se uopste odrzati?
Narkomanima i alkoholicarima se treba stati u kraj vec jednom! ovo je velika bruka za F.K.Zeljeznicar!
Cestitke Besliji,Sehicu i dr igracima zelje,jer da nije bilo njih mozda bi bilo i nastradalih od strane fudbalera Sarajeva
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Haman ko' djeca od tri godine.drop je napisao/la:Naravno da sam protiv svakog vida nasilja, ali kad vec pricamo o pitarima pa vidjeli smo svi sta su pitari uradili na Koševu poslije utakmice protiv Širokog, tako da nema potrebe da nešto dalje o njima pricamo.Sophisticated Lady je napisao/la:Broj 1 Horde zla su trebale doci u Fojnicu, medjutim nisu dosle. Bilo ih je nekolicina, koja je pobjegla u rekordnom vremenu.
Ovo nije uredu iz razloga sto je bio memorijalni turnir. A, ne znam sto li se ovaj Mirza cudi. Da se razumijemo, ovo je maciji kasalj sta rade pitarcici.
Ja sam razbio solju ali ti si vazu.i tako dalje.......
Uperim prstom na druge da bi svoj belaj na neki nacin ocistio.Nigdje veze.
Treba osuditi ovakve stvari iz svih tabora,taman mi najrodjeniji to uradio.Dok ne bude kasno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovo je sramota sta se radi.....evo i na forumuSophisticated Lady je napisao/la:Broj 1 Horde zla su trebale doci u Fojnicu, medjutim nisu dosle. Bilo ih je nekolicina, koja je pobjegla u rekordnom vremenu.
1 znaci organizovali ste se za pravljenje nereda
2 otkud ti znas
3 pa jel treba neko veliko pojacanje na turniru u cast sehida
4 je li to znaci da se trebaju klati i stalno organizirati ovakve scene samo kad nema memorijalnog turnira.....maciji kasalj nozem i pistoljima na igrace,..aferim
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
nisam bio u fojnici i ne znam sta se desavalo ali u svakom slucaju osudjujem ovo, ovo nam nije trebalo 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Pa otvori malo oci majku mu stara...vidiš li da sam odmah osudio svaki vid nasiljaharishp je napisao/la:Haman ko' djeca od tri godine.drop je napisao/la:Naravno da sam protiv svakog vida nasilja, ali kad vec pricamo o pitarima pa vidjeli smo svi sta su pitari uradili na Koševu poslije utakmice protiv Širokog, tako da nema potrebe da nešto dalje o njima pricamo.Sophisticated Lady je napisao/la:Broj 1 Horde zla su trebale doci u Fojnicu, medjutim nisu dosle. Bilo ih je nekolicina, koja je pobjegla u rekordnom vremenu.
Ovo nije uredu iz razloga sto je bio memorijalni turnir. A, ne znam sto li se ovaj Mirza cudi. Da se razumijemo, ovo je maciji kasalj sta rade pitarcici.![]()
Ja sam razbio solju ali ti si vazu.i tako dalje.......
Uperim prstom na druge da bi svoj belaj na neki nacin ocistio.Nigdje veze.
Treba osuditi ovakve stvari iz svih tabora,taman mi najrodjeniji to uradio.Dok ne bude kasno.
I prije nego što pocnete kolektivno pljuvati po svim manijacima, malo razmislite ZAŠTA POLICIJA SLUŽI i kakva je njihova svrha?? jesu li oni placeni za sprijecavanje i suzbijanje nereda?? ili su samo tu da uzimaju platu??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
a jadni ovi pitarcici..gdje god odu neko ih ganja..prvo njihovi na HADISONU a zatim ovi neodgovorni pojedinci kod nas..
P.S. ne opravdavam ovaj potez ali eto..ima i gorih situacija..po meni je gore udariti macolom invalida na svom stadionu..Bog daje i takve ljude..ccc
P.S. ne opravdavam ovaj potez ali eto..ima i gorih situacija..po meni je gore udariti macolom invalida na svom stadionu..Bog daje i takve ljude..ccc
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
-
Sophisticated Lady
- Kontakt:
OK! Onda cemo svi zazmiriti na cjelokupnu situaciju i pravit se kako je sve idealno a samo manijaci ti koji su razbojnici itd. Ja ljudi ne znam u kojem vi svijetu zivite. Mislis da su horde bile u vecem broju da bi oni rekli, ma dajte ljudi molim vas, pa memorijalni je turnir. Urazumite se.
Ne treba obezbjedjenje, pa daj molim te. Igraju 2 najveca rivala. Pa ipak je ovo BIH. To je prevelik zalogaj za nas. Ovo nije uredu sto se desilo i ne pokusavam to opravdati al' provokacije koje su bile ovih dana upucena na nasu str. kulminirale su, nazalost ovakvim ispadom i u ovo vrijeme. I jedna informacija (ne pisem cesto na ovom forumu samo ukoliko sam sigurna u ono sto govorim), bila sam prisutna u Fojnici i sve vidjela.
Ma nisu samo noz i pistolj imali, pa oni su s tenkom usli! Avioni, mitraljezi! Spekulise se da je bila i atomska bomba.
Ne treba obezbjedjenje, pa daj molim te. Igraju 2 najveca rivala. Pa ipak je ovo BIH. To je prevelik zalogaj za nas. Ovo nije uredu sto se desilo i ne pokusavam to opravdati al' provokacije koje su bile ovih dana upucena na nasu str. kulminirale su, nazalost ovakvim ispadom i u ovo vrijeme. I jedna informacija (ne pisem cesto na ovom forumu samo ukoliko sam sigurna u ono sto govorim), bila sam prisutna u Fojnici i sve vidjela.
Ma nisu samo noz i pistolj imali, pa oni su s tenkom usli! Avioni, mitraljezi! Spekulise se da je bila i atomska bomba.
ne seri kako te nije sramota trebo je neko da pogine jel?eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:a jadni ovi pitarcici..gdje god odu neko ih ganja..prvo njihovi na HADISONU a zatim ovi neodgovorni pojedinci kod nas..
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
admin ili ko vec? koji mi q.... brises post,sta sam ja to ruzno rekao wtf?ako ne das da se sta pise o Zelji ok reci ne moras brisat postove ba :evil :
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
mah samo jedna stvar vuce drugu,ali realnost je ako se ovako nastavi past jos par mrtvih glava i mozemo se mi zajebavat i glumit nesto ali vise nije sigurno ici na utakmice
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
Admin je upozorio' da nije ovo tifo forum i da se npise na ovoj temi sve sto nema veze sa FK ZELJEZNICAR !
Provokatori van' sa ove teme,a vi manijaci ne vodite diskusije o ovome danas !
Provokatori van' sa ove teme,a vi manijaci ne vodite diskusije o ovome danas !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.