FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vuvu_zzz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vuvu_zzz » 25 jul 2010, 21:35

Sophisticated Lady je napisao/la:Broj 1 Horde zla su trebale doci u Fojnicu, medjutim nisu dosle. Bilo ih je nekolicina, koja je pobjegla u rekordnom vremenu.
Broj 2 Poslije su odvalili 10 kolaca i cekali manijake u blizini Kiseljaka.
Broj 3 Na ulazu u stadion 3 lokalna policajca.
Ovo nije uredu iz razloga sto je bio memorijalni turnir. A, ne znam sto li se ovaj Mirza cudi. Da se razumijemo, ovo je maciji kasalj sta rade pitarcici.
Ovo je sramota sta se radi.....evo i na forumu :evil:

1 znaci organizovali ste se za pravljenje nereda
2 otkud ti znas
3 pa jel treba neko veliko pojacanje na turniru u cast sehida
4 je li to znaci da se trebaju klati i stalno organizirati ovakve scene samo kad nema memorijalnog turnira.....maciji kasalj nozem i pistoljima na igrace,..aferim
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 jul 2010, 21:35

nisam bio u fojnici i ne znam sta se desavalo ali u svakom slucaju osudjujem ovo, ovo nam nije trebalo :evil:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 jul 2010, 21:36

harishp je napisao/la:
drop je napisao/la:
Sophisticated Lady je napisao/la:Broj 1 Horde zla su trebale doci u Fojnicu, medjutim nisu dosle. Bilo ih je nekolicina, koja je pobjegla u rekordnom vremenu.
Broj 2 Poslije su odvalili 10 kolaca i cekali manijake u blizini Kiseljaka.
Broj 3 Na ulazu u stadion 3 lokalna policajca.
Ovo nije uredu iz razloga sto je bio memorijalni turnir. A, ne znam sto li se ovaj Mirza cudi. Da se razumijemo, ovo je maciji kasalj sta rade pitarcici.
Naravno da sam protiv svakog vida nasilja, ali kad vec pricamo o pitarima pa vidjeli smo svi sta su pitari uradili na Koševu poslije utakmice protiv Širokog, tako da nema potrebe da nešto dalje o njima pricamo.
Haman ko' djeca od tri godine. :roll:
Ja sam razbio solju ali ti si vazu.i tako dalje.......
Uperim prstom na druge da bi svoj belaj na neki nacin ocistio.Nigdje veze.
Treba osuditi ovakve stvari iz svih tabora,taman mi najrodjeniji to uradio.Dok ne bude kasno.
Pa otvori malo oci majku mu stara...vidiš li da sam odmah osudio svaki vid nasilja :?:
I prije nego što pocnete kolektivno pljuvati po svim manijacima, malo razmislite ZAŠTA POLICIJA SLUŽI i kakva je njihova svrha?? jesu li oni placeni za sprijecavanje i suzbijanje nereda?? ili su samo tu da uzimaju platu??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 25 jul 2010, 21:43

a jadni ovi pitarcici..gdje god odu neko ih ganja..prvo njihovi na HADISONU a zatim ovi neodgovorni pojedinci kod nas..

P.S. ne opravdavam ovaj potez ali eto..ima i gorih situacija..po meni je gore udariti macolom invalida na svom stadionu..Bog daje i takve ljude..ccc :o
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Sophisticated Lady
Kontakt:

Post Postao/la Sophisticated Lady » 25 jul 2010, 21:44

OK! Onda cemo svi zazmiriti na cjelokupnu situaciju i pravit se kako je sve idealno a samo manijaci ti koji su razbojnici itd. Ja ljudi ne znam u kojem vi svijetu zivite. Mislis da su horde bile u vecem broju da bi oni rekli, ma dajte ljudi molim vas, pa memorijalni je turnir. Urazumite se.
Ne treba obezbjedjenje, pa daj molim te. Igraju 2 najveca rivala. Pa ipak je ovo BIH. To je prevelik zalogaj za nas. Ovo nije uredu sto se desilo i ne pokusavam to opravdati al' provokacije koje su bile ovih dana upucena na nasu str. kulminirale su, nazalost ovakvim ispadom i u ovo vrijeme. I jedna informacija (ne pisem cesto na ovom forumu samo ukoliko sam sigurna u ono sto govorim), bila sam prisutna u Fojnici i sve vidjela.
Ma nisu samo noz i pistolj imali, pa oni su s tenkom usli! Avioni, mitraljezi! Spekulise se da je bila i atomska bomba. :mrgreen:

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 25 jul 2010, 21:44

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:a jadni ovi pitarcici..gdje god odu neko ih ganja..prvo njihovi na HADISONU a zatim ovi neodgovorni pojedinci kod nas..

P.S. ne opravdavam ovaj potez ali eto..ima i gorih situacija..po meni je gore udariti macolom invalida na svom stadionu..Bog daje i takve ljude..ccc :o
ne seri kako te nije sramota trebo je neko da pogine jel?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 25 jul 2010, 21:46

admin ili ko vec? koji mi q.... brises post,sta sam ja to ruzno rekao wtf?ako ne das da se sta pise o Zelji ok reci ne moras brisat postove ba :evil :
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 jul 2010, 21:48

mah samo jedna stvar vuce drugu,ali realnost je ako se ovako nastavi past jos par mrtvih glava i mozemo se mi zajebavat i glumit nesto ali vise nije sigurno ici na utakmice
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Post Postao/la Avatar » 25 jul 2010, 21:49

Admin je upozorio' da nije ovo tifo forum i da se npise na ovoj temi sve sto nema veze sa FK ZELJEZNICAR !

Provokatori van' sa ove teme,a vi manijaci ne vodite diskusije o ovome danas ! ;)

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 25 jul 2010, 21:56

tax je napisao/la:
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:a jadni ovi pitarcici..gdje god odu neko ih ganja..prvo njihovi na HADISONU a zatim ovi neodgovorni pojedinci kod nas..

ne seri kako te nije sramota trebo je neko da pogine jel?
ja ne 'serem'
već realno govorim..sad smo mi najveći razbojnici u ovoj zemlji..sad smo mi najveci narko-dileri u nasoj zemlji..sad smo mi pijandure koje nemaju veze sa sportom i navijanjem..al to je to.. 'CAUSE THIS IS BOSNIA'
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 25 jul 2010, 21:58

Ova djecica od 15 ili 18 se solidarisu ko sandzaklije.

Halo, memorijalni turnir, momak je poginuo od snajpera (Memija), bas kao i rahmetli Djilda.

Boli me sta su radili pitari na Kosevu, boli me sta je neko drugi radio nekad prije toga, mene BOLI ovo sto smo danas mi uradili. Nemozemo svoja djela opravdavati tudjim.

Stid me je, strasno me je stid!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 25 jul 2010, 21:59

Avanes je napisao/la:Ova djecica od 15 ili 18 se solidarisu ko sandzaklije.

Halo, memorijalni turnir, momak je poginuo od snajpera (Memija), bas kao i rahmetli Djilda.

Boli me sta su radili pitari na Kosevu, boli me sta je neko drugi radio nekad prije toga, mene BOLI ovo sto smo danas mi uradili. Nemozemo svoja djela opravdavati tudjim.

Nisi upućem, očito ne znaš šta se dešava. Raspitaj se malo. Ima svašta ispod površine. Ispeci pa reci ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 25 jul 2010, 21:59

Avanes je napisao/la:Ova djecica od 15 ili 18 se solidarisu ko sandzaklije.

potpis
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 jul 2010, 22:02

Je li bio neko na treningu? Nek napise koju...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 jul 2010, 22:10

Seyo_TM je napisao/la:Je li bio neko na treningu? Nek napise koju...
Raporedio ih Amar u dva tima - igrali 2x po 45 minuta...igrali citavu utakmicu preoštro ali baš kao da je prvenstvena :shock: :shock: .
Ovi iz drugog se žele nametnuti pa su ulijetali par puta preoštro.
U prvom timu Bešlija,Zeba,Višća i Rovčanin najrastrcaniji i najkonretniji...Amar se u par navrata propisno izderao Stanića, non stop ga je nešto korigovao jer ovaj ne vraca u defanzivu, isto ko da je zaboravio da sad igra na beku.
U drugom timu Mešanović,Ćolić i H.Bešlija pokazali najviše, po meni....Alen je fakat igracina i sa 35 godina :!: par prejakih poteza i asistencija...ovaj novi špic Pehilj što je došao iz Olimpika imao 2-3 odlicne šanse ali obje zapucao preko gola,jednu mu Šeha odbranio...ali nije loš toliko, zna trcati, igrati bez lopte i otvoriti se na vrijeme.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 jul 2010, 22:14

drop je napisao/la:
Raporedio ih Amar u dva tima - igrali 2x po 45 minuta...igrali citavu utakmicu preoštro ali baš kao da je prvenstvena :shock: :shock: .
U prvom timu Bešlija,Zeba,Višća i Rovčanin najrastrcaniji i najkonretniji...Amar se u par navrata propisno izderao Stanića, non stop ga je nešto korigovao jer ovaj ne vraca u defanzivu, isto ko da je zaboravio da sad igra na beku.
U drugom timu Mešanović,Ćolić i H.Bešlija pokazali najviše, po meni....Alen je fakat igracina i sa 35 godina :!: par prejakih poteza i asistencija...ovaj novi špic Pehilj što je došao iz Olimpika imao 2-3 odlicne šanse ali obje zapucao preko gola,jednu mu Šeha odbranio...ali nije loš toliko, zna trcati, igrati bez lopte i otvoriti se na vrijeme.
imal sutra trening ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 25 jul 2010, 22:15

Bio ja, igrali na dva gola (ono sto sam uspio vidjeti :mrgreen: ) prvi tim i drugi. Zabi ga onaj mali (znas joSe koji je). Amar terso, Dino galamio, izgleda da ce biti nesto od Softica. Ukratko, Fojnica ostala iza nas, idemo dalje.......
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 jul 2010, 22:17

19TM87 je napisao/la:
drop je napisao/la:
imal sutra trening ?
Ne znam...zapravo vjerovatno ima, ali ne znam u koliko sati.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 25 jul 2010, 22:23

imal sutra trening ?[/quote]
Ne znam...zapravo vjerovatno ima, ali ne znam u koliko sati.[/quote] Ovaj Seyo_TM bi trebao znati ili Stole iz Bora ako neko zna neka napiše ;) ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 25 jul 2010, 22:24

Raja vidio sam dosta imena da je bilo zadnjih dana ima li iko da je zadovoljio :?: Kakav je taj Da Silva :mrgreen:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, Lecler, MoSaZeLjo1921, Orvel, Paromlinac, Proximic, voltron30 i 59 gostiju.