Svaki vezni u ligi je Iniesta i Čavi u jednom za ovu dvojicu. Samo ovakvi dobri u svom klubu, dođu kod nas ne mogu se sa loptom sastavti. Pogotovo ovi igrači iz srbije su pravi maleri kod nas.Memara je napisao/la:Brkic je trenutno Iniesta za Rustemovića i mrtvog Radovca.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Gledam ovaj Mahmutovic prizeljkuje povratak u BIH strasno dobar igrac , brz okretan napadac bas ono ato nam treba . dugi niz godina u Ceskoj jako dobro igra .
Pomijesao si ga s nekim, cuj brz.bordobijeli je napisao/la:Gledam ovaj Mahmutovic prizeljkuje povratak u BIH strasno dobar igrac , brz okretan napadac bas ono ato nam treba . dugi niz godina u Ceskoj jako dobro igra .
-
bordobijeli
- Kontakt:
100% jako brznusko je napisao/la:Pomijesao si ga s nekim, cuj brz.bordobijeli je napisao/la:Gledam ovaj Mahmutovic prizeljkuje povratak u BIH strasno dobar igrac , brz okretan napadac bas ono ato nam treba . dugi niz godina u Ceskoj jako dobro igra .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Memara je napisao/la:+1 apsolutno. Treba igrati i kup utakmice...Rule_hz je napisao/la:Dobar za klupe
Al' fkt nije loše tri gola i pet asistencija u ekipi kao što je jedna Mladost. Sigurno bi imao još koju asistenciju da im je Rahimić ostao na klupi. Pa ljudi kod nas Said, Ćetković, Anđušić, Radovac i Rustemović zajedno imaju dva gola i jednu asistenciju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Igra u drugoj češkoj ligi, eto da je dobar kao sto ti kazes mozda bi igrao u nekom boljem klubu..nusko je napisao/la:Pomijesao si ga s nekim, cuj brz.bordobijeli je napisao/la:Gledam ovaj Mahmutovic prizeljkuje povratak u BIH strasno dobar igrac , brz okretan napadac bas ono ato nam treba . dugi niz godina u Ceskoj jako dobro igra .
Bordo bijeli za život cijeli!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High, sta cemo za glasanje? 
Pogurajte brata do dresa!MortemHz je napisao/la:High, sta cemo za glasanje?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Glasati po zaslugama - ne biti poput ustašije, mrzitelja iz komunističke Tuzle i neukih komšija, doduše ne svih, koji brane svoj tor, kakav god bio.
Zadnja izmjena: High, dana/u 28 dec 2016, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ok 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja ga se sjecam u Teplicama odlicno igrao, zabijao I standardan bio. U plzenu ga nisam pratio. Ako se vrati u BIH a najavljuje bit ce svakom veliko pojacanje.Benjolos je napisao/la:Igra u drugoj češkoj ligi, eto da je dobar kao sto ti kazes mozda bi igrao u nekom boljem klubu..nusko je napisao/la:Pomijesao si ga s nekim, cuj brz.bordobijeli je napisao/la:Gledam ovaj Mahmutovic prizeljkuje povratak u BIH strasno dobar igrac , brz okretan napadac bas ono ato nam treba . dugi niz godina u Ceskoj jako dobro igra .
Ne znam da li je Klačara ali je po preporuci došao onaj kondicioni iz Trenbinja u Hurtićev SŠ kad je onaj Ješićev kondicioni napustio klub (ili je to bilo pred početak ove sezonezagor1987 je napisao/la:Klaacara je Milosevic preporucio,i iz Trebinja je ako se ne varam?KenChoo je napisao/la:Sad nam je možda šansa da šutnemo Zrinjski s prve pozicije. Otišao Marinković u Zvezdu, tako da mislim da će im se poremtiti stanje unutar ekipe. Ne mora značiti, ali moje mišljenje je da hoće.
Samo da je sada super odraditi prijelazni rok. AkoBogda produžiti s Haretom ugovor i onda se okrenuti pojačanjima. Radi se punom parom i traže se stranci, jer naše trenutno tržište je ravno nuli. Nadam se da će Klub pronaći očekivana pojačanja, tj. dva veznjaka i napadača. Također, mislim da će u nastavku sezone kondicija igrača biti sjajna, a ja ne pamtim kad su igrači bili ovako spremni od kada je došao Čala i Slobodan Klačar, svaka čast ovom momku. Vidim kone se tješe da je Seferović doktor u svom poslu, ali taj je goli k, veze on nema. Da hoće ove pripreme hebemu, ne mogu više čekati.
I mislim da je Mahmutović previše profilom sličan Ahmetoviću, zbog toga ga ne bih dovodio. Navijam da se Hamza fizički oporavi i pokaže nam šta zna i umije.
- bordoakapitar
Prozivas mrzitelje a pises jezikom mrznje!? Gledas kroz torove!? Pametnom dosta!High je napisao/la:Glasati po zaslugama - ne biti poput ustašije, mrzitelja iz komunističke Tuzle i neukih komšija, doduše ne svih, koji brane svoj tor, kakav god bio.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ustašija ima čvrstu definiciju i njeno spominjanje nije sama ustašija, već činjenica. Možeš biti smušen u neznanju, ali ne i toliko bezobrazan. Ne biti kao oni koji glasaju radi pripadanja određenom toru - to i rekoh. Budi mi poselamljen.bordoakapitar je napisao/la:Prozivas mrzitelje a pises jezikom mrznje!? Gledas kroz torove!? Pametnom dosta!High je napisao/la:Glasati po zaslugama - ne biti poput ustašije, mrzitelja iz komunističke Tuzle i neukih komšija, doduše ne svih, koji brane svoj tor, kakav god bio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pozdrav za tebe mladi covjece!High je napisao/la:Ustašija ima čvrstu definiciju i njeno spominjanje nije sama ustašija, već činjenica. Možeš biti smušen u neznanju, ali ne i toliko bezobrazan. Budi mi poselamljen.bordoakapitar je napisao/la:Prozivas mrzitelje a pises jezikom mrznje!? Gledas kroz torove!? Pametnom dosta!High je napisao/la:Glasati po zaslugama - ne biti poput ustašije, mrzitelja iz komunističke Tuzle i neukih komšija, doduše ne svih, koji brane svoj tor, kakav god bio.
Mahmutovic je neka upgradeovana verzija Ahmetovica i sigurno bi nam bio pojacanje. Ali nema sanse da ga dovedemo, mislim da necemo uopste ni traziti napadaca, a sto se mene tice i ne moramo, vezni su prioritet bez kojeg ne mozemo u nastavak.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
belosevic28
- Kontakt:
Jel' vi samo vidite naslov i odma shvatate zdravo za gotovo?! Lik rece da se spominjala njegova posudba u Celik ali je to skoro nemoguce, da ima ugovor sa Plzenom te da je trenutno posudjen Pribramu, da je imao strasnu povredu...al jok ''izrazio zelju za povratkom u BiH''...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Srđan Kuljić se zove. Stigao iz Trebinja, ali nije čemu ja mislim. Sloba ubija, odličan momak.Septerra je napisao/la:Ne znam da li je Klačara ali je po preporuci došao onaj kondicioni iz Trenbinja u Hurtićev SŠ kad je onaj Ješićev kondicioni napustio klub (ili je to bilo pred početak ove sezonezagor1987 je napisao/la:Klaacara je Milosevic preporucio,i iz Trebinja je ako se ne varam?KenChoo je napisao/la:Sad nam je možda šansa da šutnemo Zrinjski s prve pozicije. Otišao Marinković u Zvezdu, tako da mislim da će im se poremtiti stanje unutar ekipe. Ne mora značiti, ali moje mišljenje je da hoće.
Samo da je sada super odraditi prijelazni rok. AkoBogda produžiti s Haretom ugovor i onda se okrenuti pojačanjima. Radi se punom parom i traže se stranci, jer naše trenutno tržište je ravno nuli. Nadam se da će Klub pronaći očekivana pojačanja, tj. dva veznjaka i napadača. Također, mislim da će u nastavku sezone kondicija igrača biti sjajna, a ja ne pamtim kad su igrači bili ovako spremni od kada je došao Čala i Slobodan Klačar, svaka čast ovom momku. Vidim kone se tješe da je Seferović doktor u svom poslu, ali taj je goli k, veze on nema. Da hoće ove pripreme hebemu, ne mogu više čekati.). Zaboravio sam kako se momak zvao ali je otišao kad i Hurtić. Klačar je s Čalinim SŠ odradio odličan posao.
I mislim da je Mahmutović previše profilom sličan Ahmetoviću, zbog toga ga ne bih dovodio. Navijam da se Hamza fizički oporavi i pokaže nam šta zna i umije.
Za Brkića iz Mladosti se zna već neko vrijeme. Traži se napadač i dva vezna, hitno nam je veza potrebna, hitno. Traže vani, ovdje ništa nema što njima odgovara. Nudi se bruku igrača, vjerovatno propaliteti i polovnjaci neki.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, bvsic, Serha i 32 gosta.