FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 28 dec 2016, 14:34

nusko je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Gledam ovaj Mahmutovic prizeljkuje povratak u BIH strasno dobar igrac , brz okretan napadac bas ono ato nam treba . dugi niz godina u Ceskoj jako dobro igra .
Pomijesao si ga s nekim, cuj brz.
100% jako brz

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 28 dec 2016, 14:43

Memara je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:Dobar za klupe
+1 apsolutno. Treba igrati i kup utakmice... :kafa:

Al' fkt nije loše tri gola i pet asistencija u ekipi kao što je jedna Mladost. Sigurno bi imao još koju asistenciju da im je Rahimić ostao na klupi. Pa ljudi kod nas Said, Ćetković, Anđušić, Radovac i Rustemović zajedno imaju dva gola i jednu asistenciju :urnebes:
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 28 dec 2016, 14:47

nusko je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Gledam ovaj Mahmutovic prizeljkuje povratak u BIH strasno dobar igrac , brz okretan napadac bas ono ato nam treba . dugi niz godina u Ceskoj jako dobro igra .
Igra u drugoj češkoj ligi, eto da je dobar kao sto ti kazes mozda bi igrao u nekom boljem klubu..
Bordo bijeli za život cijeli!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 dec 2016, 14:59

High, sta cemo za glasanje? :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 dec 2016, 15:03

MortemHz je napisao/la:High, sta cemo za glasanje? :D
Pogurajte brata do dresa! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 28 dec 2016, 15:06

Glasati po zaslugama - ne biti poput ustašije, mrzitelja iz komunističke Tuzle i neukih komšija, doduše ne svih, koji brane svoj tor, kakav god bio.
Zadnja izmjena: High, dana/u 28 dec 2016, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 dec 2016, 15:06

Ok :bih:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 dec 2016, 15:26

Benjolos je napisao/la:
nusko je napisao/la:
Igra u drugoj češkoj ligi, eto da je dobar kao sto ti kazes mozda bi igrao u nekom boljem klubu..
Ja ga se sjecam u Teplicama odlicno igrao, zabijao I standardan bio. U plzenu ga nisam pratio. Ako se vrati u BIH a najavljuje bit ce svakom veliko pojacanje.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 28 dec 2016, 15:54

zagor1987 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Sad nam je možda šansa da šutnemo Zrinjski s prve pozicije. Otišao Marinković u Zvezdu, tako da mislim da će im se poremtiti stanje unutar ekipe. Ne mora značiti, ali moje mišljenje je da hoće.

Samo da je sada super odraditi prijelazni rok. AkoBogda produžiti s Haretom ugovor i onda se okrenuti pojačanjima. Radi se punom parom i traže se stranci, jer naše trenutno tržište je ravno nuli. Nadam se da će Klub pronaći očekivana pojačanja, tj. dva veznjaka i napadača. Također, mislim da će u nastavku sezone kondicija igrača biti sjajna, a ja ne pamtim kad su igrači bili ovako spremni od kada je došao Čala i Slobodan Klačar, svaka čast ovom momku. Vidim kone se tješe da je Seferović doktor u svom poslu, ali taj je goli k, veze on nema. Da hoće ove pripreme hebemu, ne mogu više čekati.
Klaacara je Milosevic preporucio,i iz Trebinja je ako se ne varam?
Ne znam da li je Klačara ali je po preporuci došao onaj kondicioni iz Trenbinja u Hurtićev SŠ kad je onaj Ješićev kondicioni napustio klub (ili je to bilo pred početak ove sezone :hmmmmm: ). Zaboravio sam kako se momak zvao ali je otišao kad i Hurtić. Klačar je s Čalinim SŠ odradio odličan posao.

I mislim da je Mahmutović previše profilom sličan Ahmetoviću, zbog toga ga ne bih dovodio. Navijam da se Hamza fizički oporavi i pokaže nam šta zna i umije.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 28 dec 2016, 16:29

High je napisao/la:Glasati po zaslugama - ne biti poput ustašije, mrzitelja iz komunističke Tuzle i neukih komšija, doduše ne svih, koji brane svoj tor, kakav god bio.
Prozivas mrzitelje a pises jezikom mrznje!? Gledas kroz torove!? Pametnom dosta!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

High

Post Postao/la High » 28 dec 2016, 16:31

bordoakapitar je napisao/la:
High je napisao/la:Glasati po zaslugama - ne biti poput ustašije, mrzitelja iz komunističke Tuzle i neukih komšija, doduše ne svih, koji brane svoj tor, kakav god bio.
Prozivas mrzitelje a pises jezikom mrznje!? Gledas kroz torove!? Pametnom dosta!

Ustašija ima čvrstu definiciju i njeno spominjanje nije sama ustašija, već činjenica. Možeš biti smušen u neznanju, ali ne i toliko bezobrazan. Ne biti kao oni koji glasaju radi pripadanja određenom toru - to i rekoh. Budi mi poselamljen.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordoakapitar

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 28 dec 2016, 16:33

High je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:

Ustašija ima čvrstu definiciju i njeno spominjanje nije sama ustašija, već činjenica. Možeš biti smušen u neznanju, ali ne i toliko bezobrazan. Budi mi poselamljen.
Pozdrav za tebe mladi covjece!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 28 dec 2016, 16:39

Mahmutovic je neka upgradeovana verzija Ahmetovica i sigurno bi nam bio pojacanje. Ali nema sanse da ga dovedemo, mislim da necemo uopste ni traziti napadaca, a sto se mene tice i ne moramo, vezni su prioritet bez kojeg ne mozemo u nastavak.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 dec 2016, 16:43

Jel' vi samo vidite naslov i odma shvatate zdravo za gotovo?! Lik rece da se spominjala njegova posudba u Celik ali je to skoro nemoguce, da ima ugovor sa Plzenom te da je trenutno posudjen Pribramu, da je imao strasnu povredu...al jok ''izrazio zelju za povratkom u BiH''...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 28 dec 2016, 16:51

Septerra je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Sad nam je možda šansa da šutnemo Zrinjski s prve pozicije. Otišao Marinković u Zvezdu, tako da mislim da će im se poremtiti stanje unutar ekipe. Ne mora značiti, ali moje mišljenje je da hoće.

Samo da je sada super odraditi prijelazni rok. AkoBogda produžiti s Haretom ugovor i onda se okrenuti pojačanjima. Radi se punom parom i traže se stranci, jer naše trenutno tržište je ravno nuli. Nadam se da će Klub pronaći očekivana pojačanja, tj. dva veznjaka i napadača. Također, mislim da će u nastavku sezone kondicija igrača biti sjajna, a ja ne pamtim kad su igrači bili ovako spremni od kada je došao Čala i Slobodan Klačar, svaka čast ovom momku. Vidim kone se tješe da je Seferović doktor u svom poslu, ali taj je goli k, veze on nema. Da hoće ove pripreme hebemu, ne mogu više čekati.
Klaacara je Milosevic preporucio,i iz Trebinja je ako se ne varam?
Ne znam da li je Klačara ali je po preporuci došao onaj kondicioni iz Trenbinja u Hurtićev SŠ kad je onaj Ješićev kondicioni napustio klub (ili je to bilo pred početak ove sezone :hmmmmm: ). Zaboravio sam kako se momak zvao ali je otišao kad i Hurtić. Klačar je s Čalinim SŠ odradio odličan posao.

I mislim da je Mahmutović previše profilom sličan Ahmetoviću, zbog toga ga ne bih dovodio. Navijam da se Hamza fizički oporavi i pokaže nam šta zna i umije.
Srđan Kuljić se zove. Stigao iz Trebinja, ali nije čemu ja mislim. Sloba ubija, odličan momak.

Za Brkića iz Mladosti se zna već neko vrijeme. Traži se napadač i dva vezna, hitno nam je veza potrebna, hitno. Traže vani, ovdje ništa nema što njima odgovara. Nudi se bruku igrača, vjerovatno propaliteti i polovnjaci neki.

High

Post Postao/la High » 28 dec 2016, 17:12

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 28 dec 2016, 17:14

Dva vezna? off i def ili? Ne kontam to "ovdje im nista ne odg"? U tom bih slucaju rekao ovdje nema nista sto sebi mozemo priustiti, a da ne valja znamo da nije bas tako. Nakon silnih propalih igraca sa strane i dalje se fokusiraju na iste. Ako je to u pitanju, po meni je los potez.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 28 dec 2016, 17:18

BordoBolesnik je napisao/la:Dva vezna? off i def ili? Ne kontam to "ovdje im nista ne odg"? U tom bih slucaju rekao ovdje nema nista sto sebi mozemo priustiti, a da ne valja znamo da nije bas tako. Nakon silnih propalih igraca sa strane i dalje se fokusiraju na iste. Ako je to u pitanju, po meni je los potez.
fokusiraju se na igrace bez ugovora.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 dec 2016, 17:39

BordoBolesnik je napisao/la:Dva vezna? off i def ili? Ne kontam to "ovdje im nista ne odg"? U tom bih slucaju rekao ovdje nema nista sto sebi mozemo priustiti, a da ne valja znamo da nije bas tako. Nakon silnih propalih igraca sa strane i dalje se fokusiraju na iste. Ako je to u pitanju, po meni je los potez.
pa zbog Saida nadajmo se 2 zadnja vezna, jer Sarić,Radovac a i Rustem su CM i nemaju neku defanzivu izuzev radijusa kretanja ili zalaganja, klizeći ni jedan ne zna napravit pravilno, presjecanje akcija protivnika se dešava više igrom slučaja nego sposobnošću čitanja kretanja na terenu, ako Dulja ostaje, a s Ordagićem se priča za ljeto, onda će se pružiti šansa Saidu, ako traže ofanzivnog / playmakera onda je vrijeme da ganjamo selfie sa Saidom i priredimo mu oproštajnu....

normalno je tražiti igrače vani jer ujedno spremamo tim za evropu, Crnkić, Novaković, Balić su potvrda da se mogu naći pristojni igrači sa dobrim karakterom,radnom etikom, profesionalci vani koji su nam potrebni...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 28 dec 2016, 17:42

DenchiNL je napisao/la:
pa zbog Saida nadajmo se 2 zadnja vezna, jer Sarić,Radovac a i Rustem su CM i nemaju neku defanzivu izuzev radijusa kretanja ili zalaganja, klizeći ni jedan ne zna napravit pravilno, presjecanje akcija protivnika se dešava više igrom slučaja nego sposobnošću čitanja kretanja na terenu, ako Dulja ostaje, a s Ordagićem se priča za ljeto, onda će se pružiti šansa Saidu, ako traže ofanzivnog / playmakera onda je vrijeme da ganjamo selfie sa Saidom i priredimo mu oproštajnu....

normalno je tražiti igrače vani jer ujedno spremamo tim za evropu, Crnkić, Novaković, Balić su potvrda da se mogu naći pristojni igrači sa dobrim karakterom,radnom etikom, profesionalci vani koji su nam potrebni...
mi se godinama fokusiramo na Evropu a ne mozemo ovdje da uspostavimo ono sto zelimo tako da je to sa igracima sa strane nesto se pokazalo kao lose tj vise lose nego dobro.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 7 gostiju.