FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Hare_BvB
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Hare_BvB » 25 jul 2010, 17:18

Indijanac reagiraj, ostavi skvo malo na miru :mrgreen: , vidiš da se uvlači netrpeljivost u redovima sledbenika bavariše giganta.....ili to ili zovem Pocahontas da zavodi red :P
Der Mann für die entscheidenden Tore.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 jul 2010, 17:34

geronimo je napisao/la:ne želim da pričam na ovoj temi o nečemu što nema veze sa istom. :?
stooo :?
da slucajno nemas trebu koja svraca na forum i dobro pazi sta pises?
ili je to ili neces da se druzis sa drugom secom :?

Pošto si me isprovocirao :evil: moram ti odati je'nu tajnu...i veliki "supermen" je bio derpe. :D
stvarno?...nisam znaaaooo.. :) nosas li i gacice preko tola?
a znas li ti da karinkton ima sina :? :lol:
Hoćeš da ti gero kaže gdje ima najboljih Nutt(ella)a po švabiji? :mrgreen:
joook, ne ganjam ti ja to. ako sam rekao da bi vodio tebe, ne znaci da ce i seco "raditi".
toga sam se sjetio jer su me i prije razni suhokurcasi molili da ih vodam po tim barovima.
sta vise, to im je bila jedina zelja... :)
Hehe, čitao si laži o paljevini brada novokomponovanih vjernika. Jesi li se to zabrinuo za svoju bradu? :lol:
mah, djecijim glupostima nikad kraja :roll: samo su gori oni koji mu povjeruju.
Chris izjavio da su mu nudili Diega, da nudili, nit' manje nit' više, nego 8 različitih agenata. :shock:
On je to sve glatko odbio, ostavljajući agente frapirane. :mrgreen:
ko mu je kriv. imao je sansu-nije iskoristio i kraj price. eto mu sad juve.
ps
mene brine kontento :(
premlad je i ne znam koliko je pametno izlagati djecka tolikom pritisku.
bl, cl, kup... bojim se da ga taj pritisak ne unisti.
zato sam i govorio da bayernu treba neki polovnjak ala sefer, rafinja...
das mu ugovor na dvije godine i to je dovoljno vremena da nas konto sazrije.
naravno konti davati sansu protiv slabijih protivnika i eto ti igracine.
kasnije se taj polovnjak moze prodati i na nj. bi se moglo zaraditi jer nemogu da vjerujem da neki igrac nece napredovati pod gaalovom palicom.
ovako...hmmm :evil: nadajmo se najboljem.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jul 2010, 18:27

@seceru od sad te ni usranim stapom doticati necu.Ionako ti obraz dzon.
Zao ti para za radkape @geri pa se raskokodakao.O dresovima ljudima da nepricam.milion nekih poduslova,zareza,zagrada.isplatnije ce im biti sjesti u avion,prohodati malo ''puhom''kupiti stvari i vrnuti se nazad.nego da im ti na nos prebacujes.
A to ko je balavac,ja ga ebem ko je mladji od nas dvojice.I to ko' supermen. :twisted:
I da,posto ti volis opklade ali ne volis ga ''primiti''
Da zavrsimo i sa tim.Ko je poslije sa dude i tute sisao nek se sam odjavi zanav'jek.
Pa bujrum rasprdjavati i dalje. :evil:
Sto se Baye tice sve je receno.O klubu sve najbolje.Sigurno ne zbog takvih kao ti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 jul 2010, 19:18

harishp je napisao/la:@seceru od sad te ni usranim stapom doticati necu.Ionako ti obraz dzon.
Zao ti para za radkape @geri pa se raskokodakao.
:lol: koji trol u pm :lol:
O dresovima ljudima da nepricam.milion nekih poduslova,zareza,zagrada.isplatnije ce im biti sjesti u avion,prohodati malo ''puhom''kupiti stvari i vrnuti se nazad.nego da im ti na nos prebacujes.
to je samo tvoj pileci mozak mogao zakljuciti.
daj neki citat, piz.do jedna ubudjana.
-omer trazio neko sitnicu i to da kupi-secer mu obecao bayernovu trenerku i to za dzabe.
-doktor me u pp zamolio da mu ponesem privjesak koji bi on i platio-secer mu je obecao i dres prida.
sve bez kinte iako ih nikad nisam ni vidio i to jer su fini momci.
za razliku od njih jedan haris je... ma da ne pisem.
A to ko je balavac,ja ga ebem ko je mladji od nas dvojice.I to ko' supermen. :twisted:

pe.der? bljak :x
I da,posto ti volis opklade ali ne volis ga ''primiti''
Da zavrsimo i sa tim.Ko je poslije sa dude i tute sisao nek se sam odjavi zanav'jek.
Pa bujrum rasprdjavati i dalje. :evil:
eto geronimo. ako ces ti biti svjedok, tj. trajno banovati onog ko izgubi, ja se slazem.
mislim da je napokon vrijeme da se rijesimo ovog tinejdjera.
hajde ti djecko fino se pripremi-vrijeme leti, septembar je pred vratima, mala matura je obavezna, ili ne :?
Sto se Baye tice sve je receno.O klubu sve najbolje.Sigurno ne zbog takvih kao ti.
nama, navijacima fc bayern-a, je bitno sta zitelj "zlatne kante" kaze? buuuaaaahahahahahaaaaa :lol: :lol:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 25 jul 2010, 19:36

Spox prenosi da Louis van Gaal želi Edina Džeku. Sad sve jasnije postaje zašto je "mali brat" do sada odbijao sve ponude za Džeku..............

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jul 2010, 19:41

Daj @suga-ru smanji dozivljaj.Nemoj da te moramo pohraniti u zlatnu stvarcicu.
Sta si se koji klinac nadrkao ko' da ti Emerik Blum u srodstvu.
i ne iskreci neke stvari koje samo tebi pasu.
Ako ne znas za salu,zaebanciju koju ti itekako koristis.Samo ako u pitnju nije tvoja ''guzca.''
E pa nekad ga onda moras i primiti.
P.S jedino po tvom superman nije pe.der,ostali haman ili su gayovi ili ped.eri zavisno od imovinskog stanja. :lol:
P.S II @Zdena Spox ti je gori nego nas San.ba.Uostalom bayo mora makar jednog ili dvojicu napadaca da spusti niz vodu.
Nebi li uzeli Dzeku.Ne zbog para,dao bi ga bruder i za djabe vec mjesta.prebukirano.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jul 2010, 20:22

geronimo je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la: Seci hvala, jer znam da ce mi uciniti ovu uslugu, a ovi koji zahtijevaju neki poklon, porucujem da za isti postoji cijena. :D :D
Nemoj zahebavati, čuj postoji cijena. :evil: Kako da mu ja platim privjesak koji če on dobiti gratis kada ispuha svoj džep na tvojoj trenerci. :mrgreen: I dokijevim sitnicama.
Umjesto da me vi častite što sam vam našao posrednika kako da dođete do željene robe, vi me nazivate gulaverom (poznatije - grebatorom). :cry:
Polako, dok dodjemo do tebe. :lol: :lol: Za castiti nema ama bas nikakvih problema, stavise o tome sam i razmisljao nakon tvog posta i predlaganja secera da bi on mogao donijeti nesto iz Minkena. Tvoje je da izustis sta zelis, ali brate dragi nemoj nesto nemoguce. :D :D
Ako nista, onda prvi put kad se pojavis u TZ ili cak blizu iste zovi, vodim te na najbolje Tuzlanske cevape i jedno toceno najvece, hladno da hladnije ne moze biti..... ;) :)
Adnan ti je obecao pregled kod stomatologa, eto momak zavrsava i neka je s hajrom. ;) ;)

@secer: Neka ipak cu ja izdvojiti sredstva za doticnu opremu, pohasice se raja nedao Bog. :D :D A tebi jos jednom hvala, jer vidim da si vrlo iskren i nijedan trenutak u to nisam ni sumnjao. ;)

Za Dzeku ako ima i malo istine, i ako se transfer ostvari Gaala cu kovati u zvijezde dok sam ziv....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 jul 2010, 22:12

Nisam još vidio ozbiljnije zahebancije od ove čiji su učesnici bili hare i šećo. slika
Koliko ste bili ubjedljivi, da sam i ja u jednom momentu pomislio...sad će pući. slika
Bitno je da se niko nije naljutio, očekujem nastavak druženja. Samo se pripazite, ne valja ono što...ma da postavim smaju, on će sve reći. slika
Omerbavarac je napisao/la: Ako nista, onda prvi put kad se pojavis u TZ ili cak blizu iste zovi, vodim te na najbolje Tuzlanske cevape i jedno toceno najvece, hladno da hladnije ne moze biti..... ;) :)
Je l' iz Limenke? Dogovoreno Omo. slika

Džeko slika
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jul 2010, 22:44

geronimo je napisao/la:Nisam još vidio ozbiljnije zahebancije od ove čiji su učesnici bili hare i šećo. slika
Koliko ste bili ubjedljivi, da sam i ja u jednom momentu pomislio...sad će pući. slika
Bitno je da se niko nije naljutio, očekujem nastavak druženja. Samo se pripazite, ne valja ono što...ma da postavim smaju, on će sve reći. slika
Omerbavarac je napisao/la: Ako nista, onda prvi put kad se pojavis u TZ ili cak blizu iste zovi, vodim te na najbolje Tuzlanske cevape i jedno toceno najvece, hladno da hladnije ne moze biti..... ;) :)

Džeko slika
Ja znam bolje mjesto, a zna i secer. :D Barem su meni tamo bolji i ukusniji, a vrlo je tesko naci mjesto kod nas da ne valjaju, ali ako volis iz Limenke nije bad. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 25 jul 2010, 23:43

Omerbavarac je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Nisam još vidio ozbiljnije zahebancije od ove čiji su učesnici bili hare i šećo. slika

Džeko slika
Ja znam bolje mjesto, a zna i secer. :D Barem su meni tamo bolji i ukusniji, a vrlo je tesko naci mjesto kod nas da ne valjaju, ali ako volis iz Limenke nije bad. ;)
vodi ga u bosfor na burek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Klare

Post Postao/la Klare » 26 jul 2010, 00:17

ŠTA SE OVO DEŠAVA? :evil: :evil: :evil:

Ta ljudi smo, nismo međedi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 jul 2010, 10:23

Hahaha, vidi mu avatara, baš je prikladan sa zadnjim komentarima. :D Klare, ništa se ne dešava, nema utakmica, nema pojačanja, nema skandala...dozvolit ćeš malo zezancije na ovoj temi.
Ipak je slika u Bundesligi. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 jul 2010, 12:57

e vozdra raja evo nakon nekoliko dana sto sam bio odsutan da i ja koji komentar ostavim .čitajući predhodne postove vidim da ima puno izkomleksiranih ljudi raja budite raja bez obzira na godine ako volite bajern naš zašto se morate prepucavati i ponižavati jedni druge ima onih koji ovdje namjerno zalutaju pa hoće da unesu zbrku među nama pravim navijačima bajerna ali na takve ne treba obazirtati pažnju nego raja imal kake svježine vezano za transfer ja nista novo da nađem i ovaj imal ko kaku infformaciju za ovu tekmu protiv reala hoćel iko prenositi . :D :D :D :D :D :D :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 jul 2010, 13:48

Omerbavarac je napisao/la:Polako, dok dodjemo do tebe. :lol: :lol: Za castiti nema ama bas nikakvih problema, stavise o tome sam i razmisljao nakon tvog posta i predlaganja secera da bi on mogao donijeti nesto iz Minkena

druze, seco je 600 km od minkena... ;) tacnije blizu ´olandske granice.
@secer: Neka ipak cu ja izdvojiti sredstva za doticnu opremu, pohasice se raja nedao Bog. :D :D A tebi jos jednom hvala, jer vidim da si vrlo iskren i nijedan trenutak u to nisam ni sumnjao. ;)
ako Bog da, ti ces i pronosati. ti i doktor.
sto se tice placanja, neka ovaj put bude poklon od druga sece. kao sto rekoh, fini ste momci i bilo bi mi drago da imate nesto od mene.
osim toga, meni je ta cijena prava sitnica dok je to za vas, studente, ipak neka suma.
Za Dzeku ako ima i malo istine, i ako se transfer ostvari Gaala cu kovati u zvijezde dok sam ziv.
slazem se.
mozda ce jedino promijeniti formaciju..
gero,
prva dva posta sam se smijao i nisam potezao za nekim teskim rijecima, ali kod onog zadnjeg sam se vec zabrinuo.
kontam, odluka pada u slijedecem postu... :lol:
inace, vjerujem da haris ima oko tri banke.
ps
samo cu napomenuti ovu omladinu da dobro paze kako pricaju sa gerom :evil:
on je daleko najyebeniji lik u ovom probranom drustvu!
kako samo iskulira da ne odgovori na neka pitanja....hmmm
neka, neka, navuci ce tebe seco na kanal... ;)
pps
mogu misliti kako se gero preznojav´o kad je uvucen u igru i kada je trebalo izabrati kojeg jarana da banuje... :lol:
sad, hajte, lahku noc. odlazim u jastukovice. majku mu, do sad sam rinto :evil:
kuca - pos´o, pos´o - kuca. eto sta znaaaam... :D

slika

:lol: :lol:

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 26 jul 2010, 14:28

GAL je napisao/la:i ovaj imal ko kaku infformaciju za ovu tekmu protiv reala hoćel iko prenositi . :D :D :D :D :D :D :D
ZDF će prenositi ;)
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jul 2010, 21:30

Pregled za sezonu 2010/11.

FC Bayern Munchen je prošle sezone osvojio duplu krunu (Bundesliga, DFB Pokal) i igrao finale Lige prvaka. Tako kada se sve to zbroji, može se doći do zaključka da je Bayern pod palicom nizozemskog stručnjaka Louisa van Gaala imao i više nego odličnu sezonu. Međutim, nizozemac je dao do znanja da se neće još dugo zadržavati u Munchenu te da ima i druge ambicije. Odnosno da želi još pred kraj svoje bogate karijere voditi neku od velikih reprezentacija na Svjetskom prvenstvu.

Između ostalog, sada se ipak treba skoncentrirati na nadolazeću sezonu. Pa ćemo krenuti od igrača koji bi mogli biti "ključ" uspjeha.

Ključni igrači

Bayern možda ima i najbolja krila na svijetu, naravno riječ je o Francku Riberyju i Arjenu Robbenu. Uz svo znanje i nogometnu genijalnost ta dva sjajna nogometaša ne postoji obrana koji oni ne mogu probiti. Podsjetimo da su ih u njemačkim medijima popularno nazvali "Robbery" - "Das Traum duo". S druge strane, Bayern posjeduje fantastičan potrencijal u veznom redu. Forma Bastiana Schweinsteigera prošle sezone i na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu je bila čudesna te je napokon "sazrio" kao igrač i postao jedan od najbolji veznih igrača današnjice.

Njegova dinamičnost, beskrajna energija, sposobnost dodavanja točnih pasova te istinski vođa na terenu, to su sve karakteristike koje bi za Bayern trebale biti ključne u novoj sezoni.

Novi igrači

Još jedan mladi igrač koji je imao čudesno Svjetsko prvenstvo te "Zlatna kopačka" prvenstva, Thomas Muller (pet golova i tri asistencije). Igrač koji je prošle sezone dobio pravu priliku kod Louisa van Gaala. To je ukazano povjerenje maksimalno iskoristio te bacio u drugi plan najskuplje pojačanje u povijesti Bundeslige, Maria Gomeza. Thomas Muller može igrati na krilu isto tako dobro kao i na poziciji napadača i zbog toga je izrazito važan za momčad jer kada je on u momčadi trener ima više taktičkih rješenja.

Vraća se s posudbe još jedan "dragulj" Bayerna, Toni Kroos. Odigrao je sjajnu sezonu u Leverkusenu te je postao usudimo se reći najvažniji kotačić Heynckesove momčadi. Postigao je deset pogodaka u 43 nastupa. Na njegovom povratku inzistirao je Louis van Gaal znajuči o kakvom je potencijalu riječ. S Kroosom će Bayern dobiti još jednu opciju više u napadu.

Očekivanja

Prije početka svake nove Bundesligaške sezone, Bayern je uvijek izraziti favorit za osvajanje tog naslova. Bayern je gledajući sve momčadi Bundeslige na papiru daleko najsuperiornija momčad. Međutim, Bayernovom treneru nikako ne ide u prilog ovogodišnje Svjetsko prvenstvo. Već je u nekoliko navrata izjavio da nikako nije zadovoljan te da se neće moći kvalitetno pripremiti za nadolazeću sezonu zbog činjenice da je veliki dio Bayernovih igrača bilo na Svjetskom prvenstvu te će imati produženi godišnji odomor.

Bez obzira na to, očekivanja se velika. Prioritet je Bundesliga i DFB Pokal, što se doduše svake godine očekuje da Bayern osvoji ali pokušati i dogurati što je dalje moguće u LP.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 jul 2010, 22:20

secer je napisao/la: gero,
prva dva posta sam se smijao i nisam potezao za nekim teskim rijecima, ali kod onog zadnjeg sam se vec zabrinuo.
kontam, odluka pada u slijedecem postu... :lol:
inace, vjerujem da haris ima oko tri banke.
Ma znam ja da si ti išao na tu foru, ali kad nam stari džek, kao što je hare, nasjedne na tvoje finte...onda ludilu nema kraja. :D
secer je napisao/la: samo cu napomenuti ovu omladinu da dobro paze kako pricaju sa gerom :evil:
on je daleko najyebeniji lik u ovom probranom drustvu!
kako samo iskulira da ne odgovori na neka pitanja....hmmm
neka, neka, navuci ce tebe seco na kanal... ;)
Štooo, ne razmem. :? Postavi mi ponovo željena pitanja, ja ću ti rado odgovoriti. Bez trunke diplomatije. :mrgreen:
Opet si željan dokazivanja. Kako si sa nama, pokušavaš me navući na kanal...al' ti to ne uspjeva nešto. :lol:
Moraš dati sve od sebe za tako nešto, mada i tu garancije nema. :mrgreen:
mogu misliti kako se gero preznojav´o kad je uvucen u igru i kada je trebalo izabrati kojeg jarana da banuje... :lol:
Nisam se preznojav'o iz tog razloga što neću dopustiti da velikani ovog foruma napuste naše društvo. To što neki ne mogu ili neće da shvate veličinu likova, kao što si ti i hare...je njihov problem.

@mister Gal - niko nije iskompleksiran. To je sve stara raja koja je iskoristila priliku za sprdačinu. :D
Oko svježine i prenosa moraš upitati mister Chrisa. :mrgreen: Ili jednostavno mene upitati na PP. :lol:

@Omer - ti znaš da ja ne volim copy/paste, ovaj tvoj zadnji post je više od toga. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jul 2010, 23:34

geronimo je napisao/la: @Omer - ti znaš da ja ne volim copy/paste, ovaj tvoj zadnji post je više od toga. :mrgreen:
Kontam, raja nije nigdje procitala cijelu pricu i predvidjanja za sljedecu godinu, pa da im malo priblizim ono sto se planira za next season.
Nisu svi kao ti da citaju NM, I razne Bayernove portale pa da su upuceni u sve sto se dogadja. :mrgreen: :mrgreen:
Nece se vise ponoviti. :D :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jul 2010, 01:05

@Omo, nije problem, samo ti informiši ove neupućene ala šećer :lol: Ne mogu ja tebi to zabraniti, niti želim. Pa zbog toga mi ne moraš govoriti kako se neće ponoviti. Šta ću ako se zavadimo oko gluposti, ostadoh ja bez ćevapa. :mrgreen:
Pripreme u Trentinu su završene, ekipa se vraća u Munchen gdje su Ribery i Demichelis već počeli sa laganim treningom. Ostatak ekipe se priključuje 2.8.
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2010, 01:35

To o tri banke @cuka opet nije u pravu.cetiri a stavio sam akonto i na petu, :mrgreen:
Jugobanka,prvredna Banka Sarajevo filijala Pazarici,Bobar,Prosinecki :lol: i peta je braca Kari.....c
Ne nasjeda stara kuka na cukerove finte.Ali je haman naograjisao poslije onog mu avatara poljoprivednika iz Ho-fenhaima.Pa mu je rak rana kad je spomenes. :mrgreen: Odmah ko' ''djudzan'' pocne skakat.
Prosli put se izvukao ko' M.U u finalu onomad protiv Baye.
Ovaj put bi ga trehn'o ko Balijc u Realu.Osvojio LS a drugi taljigaju.
Inako usput napisao,eh da nam je sad @cukija da cujemo koju pametnu.
Ali njega jedino parmakom mozes ubjediti. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.