Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
stooogeronimo je napisao/la:ne želim da pričam na ovoj temi o nečemu što nema veze sa istom.![]()
stvarno?...nisam znaaaooo..Pošto si me isprovociraomoram ti odati je'nu tajnu...i veliki "supermen" je bio derpe.
joook, ne ganjam ti ja to. ako sam rekao da bi vodio tebe, ne znaci da ce i seco "raditi".Hoćeš da ti gero kaže gdje ima najboljih Nutt(ella)a po švabiji?
mah, djecijim glupostima nikad krajaHehe, čitao si laži o paljevini brada novokomponovanih vjernika. Jesi li se to zabrinuo za svoju bradu?
ko mu je kriv. imao je sansu-nije iskoristio i kraj price. eto mu sad juve.Chris izjavio da su mu nudili Diega, da nudili, nit' manje nit' više, nego 8 različitih agenata.![]()
On je to sve glatko odbio, ostavljajući agente frapirane.![]()
harishp je napisao/la:@seceru od sad te ni usranim stapom doticati necu.Ionako ti obraz dzon.
Zao ti para za radkape @geri pa se raskokodakao.
to je samo tvoj pileci mozak mogao zakljuciti.O dresovima ljudima da nepricam.milion nekih poduslova,zareza,zagrada.isplatnije ce im biti sjesti u avion,prohodati malo ''puhom''kupiti stvari i vrnuti se nazad.nego da im ti na nos prebacujes.
A to ko je balavac,ja ga ebem ko je mladji od nas dvojice.I to ko' supermen.
eto geronimo. ako ces ti biti svjedok, tj. trajno banovati onog ko izgubi, ja se slazem.I da,posto ti volis opklade ali ne volis ga ''primiti''
Da zavrsimo i sa tim.Ko je poslije sa dude i tute sisao nek se sam odjavi zanav'jek.
Pa bujrum rasprdjavati i dalje.
nama, navijacima fc bayern-a, je bitno sta zitelj "zlatne kante" kaze? buuuaaaahahahahahaaaaaSto se Baye tice sve je receno.O klubu sve najbolje.Sigurno ne zbog takvih kao ti.
Polako, dok dodjemo do tebe.geronimo je napisao/la:Nemoj zahebavati, čuj postoji cijena.Omerbavarac je napisao/la: Seci hvala, jer znam da ce mi uciniti ovu uslugu, a ovi koji zahtijevaju neki poklon, porucujem da za isti postoji cijena.![]()
Kako da mu ja platim privjesak koji če on dobiti gratis kada ispuha svoj džep na tvojoj trenerci.
I dokijevim sitnicama.
Umjesto da me vi častite što sam vam našao posrednika kako da dođete do željene robe, vi me nazivate gulaverom (poznatije - grebatorom).
Je l' iz Limenke? Dogovoreno Omo.Omerbavarac je napisao/la: Ako nista, onda prvi put kad se pojavis u TZ ili cak blizu iste zovi, vodim te na najbolje Tuzlanske cevape i jedno toceno najvece, hladno da hladnije ne moze biti.....![]()
![]()
Ja znam bolje mjesto, a zna i secer.geronimo je napisao/la:Nisam još vidio ozbiljnije zahebancije od ove čiji su učesnici bili hare i šećo.
Koliko ste bili ubjedljivi, da sam i ja u jednom momentu pomislio...sad će pući.
Bitno je da se niko nije naljutio, očekujem nastavak druženja. Samo se pripazite, ne valja ono što...ma da postavim smaju, on će sve reći.
Je l' iz Limenke? Dogovoreno Omo.Omerbavarac je napisao/la: Ako nista, onda prvi put kad se pojavis u TZ ili cak blizu iste zovi, vodim te na najbolje Tuzlanske cevape i jedno toceno najvece, hladno da hladnije ne moze biti.....![]()
![]()
Džeko
vodi ga u bosfor na burekOmerbavarac je napisao/la:Ja znam bolje mjesto, a zna i secer.geronimo je napisao/la:Nisam još vidio ozbiljnije zahebancije od ove čiji su učesnici bili hare i šećo.
Koliko ste bili ubjedljivi, da sam i ja u jednom momentu pomislio...sad će pući.
Bitno je da se niko nije naljutio, očekujem nastavak druženja. Samo se pripazite, ne valja ono što...ma da postavim smaju, on će sve reći.
![]()
DžekoBarem su meni tamo bolji i ukusniji, a vrlo je tesko naci mjesto kod nas da ne valjaju, ali ako volis iz Limenke nije bad.
Omerbavarac je napisao/la:Polako, dok dodjemo do tebe.![]()
Za castiti nema ama bas nikakvih problema, stavise o tome sam i razmisljao nakon tvog posta i predlaganja secera da bi on mogao donijeti nesto iz Minkena
ako Bog da, ti ces i pronosati. ti i doktor.@secer: Neka ipak cu ja izdvojiti sredstva za doticnu opremu, pohasice se raja nedao Bog.![]()
A tebi jos jednom hvala, jer vidim da si vrlo iskren i nijedan trenutak u to nisam ni sumnjao.
![]()
slazem se.Za Dzeku ako ima i malo istine, i ako se transfer ostvari Gaala cu kovati u zvijezde dok sam ziv.
ZDF će prenositiGAL je napisao/la:i ovaj imal ko kaku infformaciju za ovu tekmu protiv reala hoćel iko prenositi .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma znam ja da si ti išao na tu foru, ali kad nam stari džek, kao što je hare, nasjedne na tvoje finte...onda ludilu nema kraja.secer je napisao/la: gero,
prva dva posta sam se smijao i nisam potezao za nekim teskim rijecima, ali kod onog zadnjeg sam se vec zabrinuo.
kontam, odluka pada u slijedecem postu...![]()
inace, vjerujem da haris ima oko tri banke.
Štooo, ne razmem.secer je napisao/la: samo cu napomenuti ovu omladinu da dobro paze kako pricaju sa gerom![]()
on je daleko najyebeniji lik u ovom probranom drustvu!
kako samo iskulira da ne odgovori na neka pitanja....hmmm
neka, neka, navuci ce tebe seco na kanal...![]()
Nisam se preznojav'o iz tog razloga što neću dopustiti da velikani ovog foruma napuste naše društvo. To što neki ne mogu ili neće da shvate veličinu likova, kao što si ti i hare...je njihov problem.mogu misliti kako se gero preznojav´o kad je uvucen u igru i kada je trebalo izabrati kojeg jarana da banuje...
Kontam, raja nije nigdje procitala cijelu pricu i predvidjanja za sljedecu godinu, pa da im malo priblizim ono sto se planira za next season.geronimo je napisao/la: @Omer - ti znaš da ja ne volim copy/paste, ovaj tvoj zadnji post je više od toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.