Ponovo dobra roba u hercegoviniIlProfessore je napisao/la:
Mijamanatatalakatatalakata
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
nisam se registrovao. jedino sto s vremena na vrijeme navratim, procitam sta ima i to je to.madridist je napisao/la:jesam li te uputio na pravo mjesto
saburam i cekam da doni ozeni ustipceta, pa da se povuce u (ne)zasluzenu mirovinu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- IlProfessore
- Kontakt:
Hercegovina Kalifornija vjeruj misamocelik je napisao/la: Ponovo dobra roba u hercegovini![]()
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Reci nemam snage da se hrvem.sekerbay je napisao/la:nisam se registrovao. jedino sto s vremena na vrijeme navratim, procitam sta ima i to je to.madridist je napisao/la:jesam li te uputio na pravo mjesto
i to je jedan od razloga.sljivo je napisao/la:Reci nemam snage da se hrvem.sekerbay je napisao/la:nisam se registrovao. jedino sto s vremena na vrijeme navratim, procitam sta ima i to je to.madridist je napisao/la:jesam li te uputio na pravo mjesto
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Jedan od boljih kanala na youtubeuKajzer10 je napisao/la:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Šta ono neka grupa Bavaraca tražila referendum o nezavisnosti i sud im odbio? Mogu misliti kako bi to Miletu kod nas sjelo.sekerbay je napisao/la:kakvo pitanjeKawhi je napisao/la:To uvijek treba biti spreman za rat?![]()
![]()
![]()
uvijek treba biti spreman.
evo recimo ja, cim pukne, namah pristupam prvoj minhenskoj motorizovanoj brigadi![]()
nego, pod kojim nikom pises na kiksu?
Ja ću u prvu prašku staropramensku.
Ne pišem tamo. Gdje ćeš s onim budalama? U ozbiljnoj državi bi policija pohapsila četvrtinu onih što pišu na politici, a četvrtinu bi na psihijatriju poslala.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Dusmani ti ne dadose.High je napisao/la: Za Kuduzovića dajem čitavu privatnu biblioteku.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne smijem ni zamisliti koliko si ti razočaran. Ipak si se nadao tome, prvi glasao, pomno pratio čitav proces i na kraju, kao i uvijek u tvom postojanju bez smisla, dobio šamar realije.Heller je napisao/la:Dusmani ti ne dadose.High je napisao/la: Za Kuduzovića dajem čitavu privatnu biblioteku.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A ja sam bio siguran 100% da si ti jedan lik sa teme Sirija na klixusekerbay je napisao/la: nisam se registrovao. jedino sto s vremena na vrijeme navratim, procitam sta ima i to je to.
saburam i cekam da doni ozeni ustipceta, pa da se povuce u (ne)zasluzenu mirovinu.
Vidi ovog gore, samar realije
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 04 jan 2017, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year we'll be millionaires.
Mislio sam na temu o Saidu HuseinovićuHigh je napisao/la:Ne smijem ni zamisliti koliko si ti razočaran. Ipak si se nadao tome, prvi glasao, pomno pratio čitav proces i na kraju, kao i uvijek u tvom postojanju bez smisla, dobio šamar realije.Heller je napisao/la:Dusmani ti ne dadose.High je napisao/la: Za Kuduzovića dajem čitavu privatnu biblioteku.
Nullius in verba
Jesi ti Čeli il si Majstor?Momciluk je napisao/la:A ja sam bio siguran 100% da si ti jedan lik sa teme Sirija na klixusekerbay je napisao/la: nisam se registrovao. jedino sto s vremena na vrijeme navratim, procitam sta ima i to je to.
Vidi ovog gore, samar realijea realija je da si ti vicekanta
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Tako mu je i s literalnim proljevom.Momciluk je napisao/la:A ja sam bio siguran 100% da si ti jedan lik sa teme Sirija na klixusekerbay je napisao/la: nisam se registrovao. jedino sto s vremena na vrijeme navratim, procitam sta ima i to je to.
Vidi ovog gore, samar realijea realija je da si ti vicekanta
Nullius in verba
KikibombonaKawhi je napisao/la: Jesi ti Čeli il si Majstor?
Imam acc tamo al citam samo rijetko sta napisem imam oko 500 postova za tri godine, sad sam banovan mjesec
U mom gradu i u Momcilukovom nema donacija republike Turske, sami kupimo autobuse.
Nullius in verba
High buraz razumijemo te, tesko ti je jer ti je nagrada iskliznula iz ruku.. bila je to jedinstvena prilika u kvazikarijeri propalog kvaziknjizevnika da nesto dobije za svoje pisanje. Ima i sledece godine izbor, ne ocajavaj 
Sad je bolje.Momciluk je napisao/la:High buraz razumijemo te, tesko ti je jer ti je nagrada iskliznula iz ruku.. bila je to jedinstvena prilika u kvazikarijeri propalog kvaziknjizevnika da nesto dobije za svoje kvazipisanje. Ima i sledece godine izbor, ne ocajavaj
Nullius in verba
Deder nam šarnite koju narikaču o žalu zbog tako malo žrtava u Sarajevu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.