Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: Chat
Ako ti klaunovi i govvnari uzmu izbore 2018. treba se odmah 8. oktobra te godine spremati za selidbu u jednom pravcu i više se nikada ne vratiti među takve amebe od ljudi.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
pa za rato. cuj za staKawhi je napisao/la:Generacija vojskovođa? Za šta?

inace, ako nijesi procito tu knjigu, predlazem ti da..... ne citas

kamilica. duplo golo.
da su ciganinu husici, inace majstoru za popravljanje kisobrana, dali da procita biografiju velikog halida, r.a., vjerujem da bi sastavio bolju knjigu.
covjece, knjigu je napisao djeneral. u najmanju ruku ocekujes da ce ti do u detalje objasniti svaku bitku, taktiku i manevar... nista.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Welcome back. Nije te dugo bilo, je li bolest u pitanju ili samo odmor u Bosni? 

Kocka je bačena
IlProfessore je napisao/la:
Mijamanatatalakatatalakata

Ma kakvi oni i uzimanje izbora. Klaunovi.IlProfessore je napisao/la:Ako ti klaunovi i govvnari uzmu izbore 2018. treba se odmah 8. oktobra te godine spremati za selidbu u jednom pravcu i više se nikada ne vratiti među takve amebe od ljudi.

To uvijek treba biti spreman za rat?sekerbay je napisao/la:pa za rato. cuj za staKawhi je napisao/la:Generacija vojskovođa? Za šta?![]()
![]()
inace, ako nijesi procito tu knjigu, predlazem ti da..... ne citas![]()
kamilica. duplo golo.
da su ciganinu husici, inace majstoru za popravljanje kisobrana, dali da procita biografiju velikog halida, r.a., vjerujem da bi sastavio bolju knjigu.
covjece, knjigu je napisao djeneral. u najmanju ruku ocekujes da ce ti do u detalje objasniti svaku bitku, taktiku i manevar... nista.

Ma nisam čitao. Ne zanimaju me previše neki tamo Arapi. Da ko napiše o Vlatku Vukoviću čitao bih.

Kakvi su ovo katolifobični postovi?IlProfessore je napisao/la:

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- IlProfessore
- Kontakt:
Nikada ne potcjenjuj glupost ljudi koji žive na teritoriji FBiHKawhi je napisao/la:Ma kakvi oni i uzimanje izbora. Klaunovi.IlProfessore je napisao/la:Ako ti klaunovi i govvnari uzmu izbore 2018. treba se odmah 8. oktobra te godine spremati za selidbu u jednom pravcu i više se nikada ne vratiti među takve amebe od ljudi.![]()

Nemoj mi praviti sačekušu na ovome lisice, kopirah od jarana katolika... kada sam skontao da njemu ovo smiješno osjetio sam se i ja slobodnim da shareujem sa cyber rajom. Ovo je ekvivalent onim naslovima da se rodio deždal, slikama beba sa Allahovim imenom na čelu i sl.Kawhi je napisao/la:Kakvi su ovo katolifobični postovi?IlProfessore je napisao/la:

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ma nije da se ima neki izbor, al ovi bi bili najgori.IlProfessore je napisao/la:Nikada ne potcjenjuj glupost ljudi koji žive na teritoriji FBiHKawhi je napisao/la:Ma kakvi oni i uzimanje izbora. Klaunovi.IlProfessore je napisao/la:Ako ti klaunovi i govvnari uzmu izbore 2018. treba se odmah 8. oktobra te godine spremati za selidbu u jednom pravcu i više se nikada ne vratiti među takve amebe od ljudi.![]()
![]()
Zayebavam se. Doduše, da je neki musliman u pitanju dosad bi neko te neko ozbiljno napao da si islamofob.IlProfessore je napisao/la:Nemoj mi praviti sačekušu na ovome lisice, kopirah od jarana katolika... kada sam skontao da njemu ovo smiješno osjetio sam se i ja slobodnim da shareujem sa cyber rajom. Ovo je ekvivalent onim naslovima da se rodio deždal, slikama beba sa Allahovim imenom na čelu i sl.Kawhi je napisao/la:Kakvi su ovo katolifobični postovi?IlProfessore je napisao/la:

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Moze objasnjenje? Nije mi jasno nistaIlProfessore je napisao/la:

Kakvi su ovo krici pred kraj?

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trebala bi to bit osoba opsjednuta nekim demonom, ali ništa se baš ne vidi. Gospa se inače ukazuje svakog drugog u mjesecu. Ja sam vjernik, ali ne vjerujem u to, iskreno.
Tj. vjerujem da se ukazala prije 30 godina, moguće je, ali da se ukazuje svaki mjesec, ne baš. A iz priča koje sam čuo o tim osobama vidjelicama, nisu baš najljepše da tako kažem. Tako da u malo toga tu vjerujem čvrsto.
Tj. vjerujem da se ukazala prije 30 godina, moguće je, ali da se ukazuje svaki mjesec, ne baš. A iz priča koje sam čuo o tim osobama vidjelicama, nisu baš najljepše da tako kažem. Tako da u malo toga tu vjerujem čvrsto.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- IlProfessore
- Kontakt:
http://www.medjugorje-info.com/hr/vjera ... i-2-1-2017Clutch je napisao/la:Moze objasnjenje? Nije mi jasno nistaIlProfessore je napisao/la:![]()
Kakvi su ovo krici pred kraj?
A taj frajer je dijelio objavu fokusa ali su je izgleda izbrisali, i naslov je bio nešto kao prestravljeni ljudi se komešali dok se Gospa ukazala, tako nešto. I na kraju kao nije jasno da li je riječ o šali ili je nešto ozbiljnije u pitanju

Ma ne bi, kažem ja nekad i protiv ovih samoprozvanih daija pa izađemo na zelenu granu.Kawhi je napisao/la: Zayebavam se. Doduše, da je neki musliman u pitanju dosad bi neko te neko ozbiljno napao da si islamofob.

Nisam klerofašista, poštujem tuđe

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pripremite se na ekstremnu hladnoću, ovo se ne dešava tako često, ovo će biti najjači prodor hladnog zraka u posljednjih 20-ak godina. Detaljnije u spojleru.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
kakvo pitanjeKawhi je napisao/la:To uvijek treba biti spreman za rat?![]()

uvijek treba biti spreman.
evo recimo ja, cim pukne, namah pristupam prvoj minhenskoj motorizovanoj brigadi

nego, pod kojim nikom pises na kiksu?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
jesam li te uputio na pravo mjestosekerbay je napisao/la:kakvo pitanjeKawhi je napisao/la:To uvijek treba biti spreman za rat?![]()
![]()
![]()
uvijek treba biti spreman.
evo recimo ja, cim pukne, namah pristupam prvoj minhenskoj motorizovanoj brigadi![]()
nego, pod kojim nikom pises na kiksu?

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ponovo dobra roba u hercegoviniIlProfessore je napisao/la:

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
nisam se registrovao. jedino sto s vremena na vrijeme navratim, procitam sta ima i to je to.madridist je napisao/la:jesam li te uputio na pravo mjesto
saburam i cekam da doni ozeni ustipceta, pa da se povuce u (ne)zasluzenu mirovinu.
- IlProfessore
- Kontakt:
Hercegovina Kalifornija vjeruj misamocelik je napisao/la: Ponovo dobra roba u hercegovini![]()

Reci nemam snage da se hrvem.sekerbay je napisao/la:nisam se registrovao. jedino sto s vremena na vrijeme navratim, procitam sta ima i to je to.madridist je napisao/la:jesam li te uputio na pravo mjesto
i to je jedan od razloga.sljivo je napisao/la:Reci nemam snage da se hrvem.sekerbay je napisao/la:nisam se registrovao. jedino sto s vremena na vrijeme navratim, procitam sta ima i to je to.madridist je napisao/la:jesam li te uputio na pravo mjesto
Jedan od boljih kanala na youtubeuKajzer10 je napisao/la:

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.