Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kawhi
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Kawhi » 05 jan 2017, 00:51

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Pa zašto misliš da je u Zenici bolje, i kod nas se znaju desiti česte pauze između dvije linije pa imaš opciju ili da rizikuješ i ideš na divljaka ili da te pravi taksi oguli. Fakat, ako za 16 maraka možeš koristiti sve usluge GRASA to je džaba.
Dodji, placaj koristi. Ali cu da te stavim u Blazuj, pa se snalazi :angel: Prije cu ja doci u Zenicu iz Sarajeva nego sto ces ti do Sebilja iz Blazuja koristeci se samo GRAS-om :angel: Padinski dijelovi isto. Minibus linije postoje samo na papiru. Za Pofalice 18ka ide svaki sat :urnebes: :hmmmm:
To je genijalno kakve su eskapade ovi što ih ja znam iz Tarčina i tih južnijih dijelova morali praviti da dođu u grad. Ili Jarčedoli.

Jedino na što brinu donekle je taj tramvaj od Ilidže do Baščaršije iako nikom ne želim da mu ikad zatreba voziti se tim. Novi Grad najmnogoljudnija opština u državi, ako se dobro sjećam, ni njeni dijelovi nisu dobro povezani, kamoli sa ostalim opštinama. Još ima dosta firmi koje rade tamo i gdje rade ljudi iz cijelog kantona. Iz Ilijaša, pa čak i iz Vogošće je muka doći tamo. Centro uvede liniju Vogošća-Dobrinja koja bi čuda učinila i ministarstvo im ne odobri. GRAS vozi Stup-Vogoša zimi svaki treći predviđeni bus dođe. :urnebes:

Brda koja su u gradu su posebna priča.
Evolution87 je napisao/la:najgora je ona Alipasina ulica kad ides prema Skenderiji, brat bratu u bilo koje doba dana treba ti jedno 15-20 minuta da predjes 150 metara :rol:
Semafor kod "Kina Radnik". :urnebes:
Marsal je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Ja plaćam 24 i po svoju u centri, a 20ak kilometara sam od Sarajeva. Koliko si ti od Zenice?
3.5 kilometra od grada, a oko 4 do 4.5 kilometra od moje kuće do glavne autobuske stanice.

Je li sad vidiš zašto mislim da je to jeftino? Pa isplati se samo ako ćeš koristiti tramvaj 10 puta mjesečno jbt :roll:

Mada opet lako je meni govorit kad nisam upućen kako GRAS radi, ali cijena me je iznenadila, stvarno jeftino. Mada opet jedan Sarajlija mi je rekao da je zenički gradski prijevoz spejs šatl za sarajevski, a ja mu se nasmijao u facu. :mrgreen:
Ma to je već do kantonalnog ministarstva obrazovanja koje ne finansira dovoljno. Znam ja ovdje kod mene. Živim na granici kantona, moja je zadnja stanica u KS. Ovi preko u ZeDo plaćaju 70 km više od mene. :rol:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2017, 00:55

Ja fakat stajem u odbranu Sarajeva kad god to ima smisla, ali gradski prevoz je katastrofa
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2017, 01:02

Nego sta sam zaboravio napisati. Bila danas ona tuca na Trgu BiH. Zove mene sestra, pita jesam li se to ja potukao :rol:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 05 jan 2017, 01:05

Bosniacum Lilium je napisao/la:Nego sta sam zaboravio napisati. Bila danas ona tuca na Trgu BiH. Zove mene sestra, pita jesam li se to ja potukao :rol:
Ja sam nekako sretan i začuđen što nije nikakvo oružje korišteno. Uvijek sam za fer tuču šakama i nogama.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2017, 01:07

Kawhi je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Nego sta sam zaboravio napisati. Bila danas ona tuca na Trgu BiH. Zove mene sestra, pita jesam li se to ja potukao :rol:
Ja sam nekako sretan i začuđen što nije nikakvo oružje korišteno. Uvijek sam za fer tuču šakama i nogama.
Tako se moj babo tukao u mašinskoj kroz 80te :angel:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jan 2017, 01:14

sekerbay je napisao/la:
Heller je napisao/la:Kakve Zivinice, cak ni Srebrenik, ne bi Brcko bilo lose
nikakav strateg, ali
Heller je napisao/la:samo aneksiramo Đurđevik zbog Uglja
odlican ekonom. ti ces biti ministar za rudarstvo i energetiku.

sto se tice srebrenika

ps.
sta cemo sa banovica?
Srebrenik nam moze biti nesto ko Portoriko Americi, protektorat :mrgreen:
Banovicima?
Uvest him vize.

Mene boli ****, vozam se djahkad tramvajem kupim kartu za 10 voznji, al najjace mi je kad je tramvaj pun pokusavas izac (na Pofalicima kod skola) a oni glupani pokusavaju uc, **** vam djeco matere de da ja izadjem pa onda udjite :rol: :rol: :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 05 jan 2017, 01:16

Heller je napisao/la: Mene boli ****, vozam se djahkad tramvajem kupim kartu za 10 voznji, al najjace mi je kad je tramvaj pun pokusavas izac (na Pofalicima kod skola) a oni glupani pokusavaju uc
To ti je generalno nekultura ljudi u našoj državi. U bus, tramvaj, etc. se ulazi bez gledanja hoće li ko izaći. Najgore su one žene koje te pogledaju ko da si papak kad izađeš prije nego one uđu. :rol:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jan 2017, 01:18

Kawhi je napisao/la:
Heller je napisao/la: Mene boli ****, vozam se djahkad tramvajem kupim kartu za 10 voznji, al najjace mi je kad je tramvaj pun pokusavas izac (na Pofalicima kod skola) a oni glupani pokusavaju uc
To ti je generalno nekultura ljudi u našoj državi. U bus, tramvaj, etc. se ulazi bez gledanja hoće li ko izaći. Najgore su one žene koje te pogledaju ko da si papak kad izađeš prije nego one uđu. :rol:
Eh te napirlitane gospoje, nogom bi ih uglavu iz tramvaja, kako planira da udje samo mi nije jasno.
Nullius in verba

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2017, 01:19

Danas obisao SCC, Altu. Sve bagra pokupovala sto je bilo na snizenju. Opet ostah bez jakne :think:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jan 2017, 01:22

Kawhi je napisao/la:
I meni je stari govorio da su se vazda tukli tamo, generacija Ćele Bajramovića :rol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jan 2017, 01:23

Bosniacum Lilium je napisao/la:Danas obisao SCC, Altu. Sve bagra pokupovala sto je bilo na snizenju. Opet ostah bez jakne :think:
Kreno ja u Walter, konto fino, kulturno mjesto, neki pab nesto. Majko mila :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Nullius in verba

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 05 jan 2017, 01:28

Bosniacum Lilium je napisao/la:Danas obisao SCC, Altu. Sve bagra pokupovala sto je bilo na snizenju. Opet ostah bez jakne :think:
Imal majica ikakvih :lol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2017, 01:32

Raonffa je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Ja sam nekako sretan i začuđen što nije nikakvo oružje korišteno. Uvijek sam za fer tuču šakama i nogama.
I meni je stari govorio da su se vazda tukli tamo, generacija Ćele Bajramovića :rol:
Jos je jedva zavrsio. Kad sam mu vidio svjedocanstva :damn: Mene hoce da istjeraju iz kuce ako ne polozim sve u prvom roku :urnebes:
Heller je napisao/la:
Kreno ja u Walter, konto fino, kulturno mjesto, neki pab nesto. Majko mila :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
To mi drzi roki, nemoj tako :nedam:
Dex je napisao/la:
Imal majica ikakvih :lol:
Ima, Sead Kolasinac stil :ljepota: Ali ne daju mi se sad pare za te stvari. Jaknu moram uzeti :hmmmmm: Ima li jos neko prijedloga gdje se moze pogledati osim na ova standardna mjesta :hmmmmm:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 jan 2017, 01:35

Heller je napisao/la:
Sta fali Walteru, ako si imalo sposoban pokupit ces veoma dobru trebu uz minimalan trud.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jan 2017, 01:35

bodi123 je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Sta fali Walteru, ako si imalo sposoban pokupit ces veoma dobru trebu uz minimalan trud.
Super seljacko mjesto, ja uso unutro, cuo muziku, vidio kockaste glavuše kako ulaze i uzmem jaknu i napolje.
Nullius in verba

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 jan 2017, 01:37

Heller je napisao/la: Super seljacko mjesto, ja uso unutro, cuo muziku, vidio kockaste glavuše kako ulaze i uzmem jaknu i napolje.
Pa dobro nije za svakoga ko ne voli tu furku, ali su petkom tu najbolji provodi u cijelom Sarajevu, jedino to radi do 5-6 ujutro a da je puno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2017, 01:38

Ja bih trebao ici vise na takva mjesta :plac:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jan 2017, 01:39

bodi123 je napisao/la:
Heller je napisao/la: Super seljacko mjesto, ja uso unutro, cuo muziku, vidio kockaste glavuše kako ulaze i uzmem jaknu i napolje.
Pa dobro nije za svakoga ko ne voli tu furku, ali su petkom tu najbolji provodi u cijelom Sarajevu, jedino to radi do 5-6 ujutro a da je puno.
Napravi mi sina pod svjetlima kasina. Ne mogu ja toga. Radije cu otic u Kristal ako mi je do kurava :mrgreen:
Nullius in verba

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 jan 2017, 01:40

Ako vec trazis kulturnije pubove imas Denisove gore u gradu, nova Tesla je strasna u svakom pogledu, dugo se nije nesto jace otvorilo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jan 2017, 01:42

Bosniacum Lilium je napisao/la: Jos je jedva zavrsio. Kad sam mu vidio svjedocanstva :damn: Mene hoce da istjeraju iz kuce ako ne polozim sve u prvom roku :urnebes:
Čini mi se da je "čvrka" kod mog bila al' vladanje vječno dovoljan :urnebes:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.