Postao/la semafresh< » 27 jul 2010, 18:26
Izvinjavam se finoj raji sa foruma na peglanju, glupiranju, ludovanju, smoru sa novim profilima, posebno izvinjene adminu. Vrijedjao nisam, mozda nekad spamao, neznam brate da me pitas sto, odgovorio bi jednostavno "furka", napraviš novi profil i to je to. Nakon ovog posta admine mozes pobrisati i ovaj moj nick, stvarno sto je previse, previse je. Od 1 Jula 2009 godine pa do danas nisam mogao da izaberem jedan jedini nick da normalno diskutujem, prema tome pozdravljam vas sve raja, sad ce vam i sezona nova, valjda ce vam biti zanimljivije bez mene gnjavatora. Poseban pozdrav forumasima Geronimo (ziva legenda foruma) Steve-o, Devil, Juznjak, Neutral, Daffy-ju, Seyi, Pile87, High, harishp, Babilon, Monolog, cartman, Monto, Sarajlija89, Chologol, GoRaN, amerosm, marseille_unique, adnan_nanda, obannon, amadeus21, Gunners, mislim sorry ako koga nisam naveo, vjerovatno sam zaboravio, al ima tu jos fine raje. Zao mi je sto napustam ovaj forum koji je po svojoj profesiji jedan od boljih u regionu, al jednostavno neznam da forumarim sa jednim nickom, samo mi naleti i otvorim novi, time smaram i forumase i administraciju. POZDRAV SVIMA od smarača kakav se rijetko vidja i u filmovima.
Emire, sorry jos jednom...