Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

harry_90
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la harry_90 » 27 jul 2010, 13:34

Emir_ZENICA je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Ne vjerujem da ces se obrukat,jer veliki strucnjaci su radili sa tobom,angazirali smo najbolje strucnjake samo za tvoj skok u Banja Luci,jbg vodili smo te na razne pripreme po BiH,skakao si u Miljacku,Jalu,Bosnu,Neretvu,tako da kvota lagano pada na tebi :lol: ako te je strah,podmitit cemo sudije,da ti dadnu sve desetke,ipak imas ozlijedu tetive i nije se zezat stim.Ako ss.ba ne moze radit tekstualni prenos,dogovorit cemo se za prijenos na nekoj televiziji,sve su sanse na RTRS da ides ;)
Radio je moj rodjak Nezir Celikovic koji je jedini sa kule na glavu skocio (u Mostaru) pa sam sa njim vjezbao :D
U Jalu nebi ni preko foruma,bjezi tamo ogadi mi sve :lol: Ma nije me strah visine,nego hocul jos vise nogu shebat...ha ja ..ali ipak 100km je 100 km :mrgreen: :mrgreen: Ja bi vise Sport Klub ili Arena TV... Hvala :lol:

P.S Trebal majica ss.ba da obucem ? :lol: Mislim da bi posjecenost portala pala za 20 % :mrgreen: :mrgreen:
Ma neces sjebat,ima jos par dana do takmicenja,al kad stavis 100 km na tetivu,kako lijeci :lol: Sport Klub prenosi tenis taj dan,a nismo kontaktirali Arenu,skupi :mrgreen: Majicu ces morat trazit od redakcije,jer ti nas predstavljas,i sigurno ces dobro odradit posao ;) Ako pobijedis od redakcije ces dobit nagradu forumas godine i neces dobit bana narednih 12 mjeseci :D isplati se skocit.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 27 jul 2010, 13:36

Ako ko od vas ima Thor (nema kanala) zna li ko hoce li ih biti?
Rey de la furia española...

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 27 jul 2010, 13:39

harry_90 je napisao/la: Ma neces sjebat,ima jos par dana do takmicenja,al kad stavis 100 km na tetivu,kako lijeci :lol: Sport Klub prenosi tenis taj dan,a nismo kontaktirali Arenu,skupi :mrgreen: Majicu ces morat trazit od redakcije,jer ti nas predstavljas,i sigurno ces dobro odradit posao ;) Ako pobijedis od redakcije ces dobit nagradu forumas godine i neces dobit bana narednih 12 mjeseci :D isplati se skocit.
Ma lijeci jbg :D Joj hebeni tenis,a daj kontaktirajte Arenu,hocu da me svi gledaju..Tek ce onda vidjeti zasto sam toliko pisao na temi TOP NEUGODNOSTI :lol: :lol: Ako ce platiti rado cu kontaktirati :lol: :lol:
Ma netreba meni forumas godine,hebo to..A ne treba mi ni "zabrana" dobivanja banova,jer ga nikad nisam ni dobio (mislim) :D
A C A B !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 jul 2010, 13:46

harry_90 je napisao/la: Ma neces sjebat,ima jos par dana do takmicenja,al kad stavis 100 km na tetivu,kako lijeci :lol: Sport Klub prenosi tenis taj dan,a nismo kontaktirali Arenu,skupi :mrgreen: Majicu ces morat trazit od redakcije,jer ti nas predstavljas,i sigurno ces dobro odradit posao ;) Ako pobijedis od redakcije ces dobit nagradu forumas godine i neces dobit bana narednih 12 mjeseci :D isplati se skocit.
Ma lijeci jbg :D Joj hebeni tenis,a daj kontaktirajte Arenu,hocu da me svi gledaju..Tek ce onda vidjeti zasto sam toliko pisao na temi TOP NEUGODNOSTI :lol: :lol: Ako ce platiti rado cu kontaktirati :lol: :lol:
Ma netreba meni forumas godine,hebo to..A ne treba mi ni "zabrana" dobivanja banova,jer ga nikad nisam ni dobio (mislim) :D
Evo upravo sam kontaktirao Arenu,i veoma su zainteresovani za prijenos tvog skoka.Znaci sve je se dogovorilo jos samo da potpisemo ugovor sa njima.Nikad se ne zna kad ces dobit ban ,pa zato bolje se osiguraj na vrijeme :lol: ako pobjedis iznos dijelimo prema zaslugi 70%meni ,a 30% tebi :mrgreen: ja ti ugovorio sponzore,prijenos,ti imas lagan zadatak,da skocis,nije to nista :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 27 jul 2010, 13:52

harry_90 je napisao/la: Evo upravo sam kontaktirao Arenu,i veoma su zainteresovani za prijenos tvog skoka.Znaci sve je se dogovorilo jos samo da potpisemo ugovor sa njima.Nikad se ne zna kad ces dobit ban ,pa zato bolje se osiguraj na vrijeme :lol: ako pobjedis iznos dijelimo prema zaslugi 70%meni ,a 30% tebi :mrgreen: ja ti ugovorio sponzore,prijenos,ti imas lagan zadatak,da skocis,nije to nista :D
Jeli me zezas ? a to se mora nazdraviti,odoh ja po pive a ti rostilj pripremi :lol: A kad je potpisivanje ugovora ? Ma joj dobar sam ja sa adminom :lol: (malo sutra :lol: )..a jarane da to nije mnogo...Mozel meni 25% a tebi 75 %,jer meni ne odgovara ona tvoja racunica :lol: :lol: hahahah...i onda bi bio zadovoljan...
A C A B !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 jul 2010, 14:16

harry_90 je napisao/la: Evo upravo sam kontaktirao Arenu,i veoma su zainteresovani za prijenos tvog skoka.Znaci sve je se dogovorilo jos samo da potpisemo ugovor sa njima.Nikad se ne zna kad ces dobit ban ,pa zato bolje se osiguraj na vrijeme :lol: ako pobjedis iznos dijelimo prema zaslugi 70%meni ,a 30% tebi :mrgreen: ja ti ugovorio sponzore,prijenos,ti imas lagan zadatak,da skocis,nije to nista :D
Jeli me zezas ? a to se mora nazdraviti,odoh ja po pive a ti rostilj pripremi :lol: A kad je potpisivanje ugovora ? Ma joj dobar sam ja sa adminom :lol: (malo sutra :lol: )..a jarane da to nije mnogo...Mozel meni 25% a tebi 75 %,jer meni ne odgovara ona tvoja racunica :lol: :lol: hahahah...i onda bi bio zadovoljan...
Ne zezam,zar sumnjas u mene ccc :D normalno da cemo nazdravit,potpisivanje ugovora je zakazano sutra u 13h,sazvao sam konferenciju,bice novinari Avaza,San,SS.ba itd.Razne televizije iz regiona,naravno tu je i Arena sa kojom potpisujemo ugovor,nasao sam jos jednog sponzora,rudnik mrkog uglja Banovici,i javili se neki iz Kine,al necemo njih ;) Ejs tebi 25 % malo pretjerujes,jbg.ti samo da skocis,a ja trazio sponzore,tv kuce,sazvao konferenciju,veliki je to trosak,al evo da i meni i tebi bude lakse,100% meni,tebi nista,pravedno.Tako ces znati da skaces djabe,a ne da ti neko placa,djaba vrsis veliki pritisak na samog sebe,sto se moze odrazit na rezultat i sponzore :mrgreen:

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 27 jul 2010, 14:31

harry_90 je napisao/la: Ne zezam,zar sumnjas u mene ccc :D normalno da cemo nazdravit,potpisivanje ugovora je zakazano sutra u 13h,sazvao sam konferenciju,bice novinari Avaza,San,SS.ba itd.Razne televizije iz regiona,naravno tu je i Arena sa kojom potpisujemo ugovor,nasao sam jos jednog sponzora,rudnik mrkog uglja Banovici,i javili se neki iz Kine,al necemo njih ;) Ejs tebi 25 % malo pretjerujes,jbg.ti samo da skocis,a ja trazio sponzore,tv kuce,sazvao konferenciju,veliki je to trosak,al evo da i meni i tebi bude lakse,100% meni,tebi nista,pravedno.Tako ces znati da skaces djabe,a ne da ti neko placa,djaba vrsis veliki pritisak na samog sebe,sto se moze odrazit na rezultat i sponzore :mrgreen:
Eto u 13 h cu ja biti,ali gdje potpisujemo ? ...Rudnik mrkog uglja Banovici,Cementara Kakanj i alba su glavni sponzori..Kinezi mogu ako imaju plantazu Rize :lol: Jarane ja sad hocu fifti-fifti ili cu te muriji prijaviti sto stimas utakmice :lol: pa ti vidi :D
A C A B !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 jul 2010, 14:38

harry_90 je napisao/la: Ne zezam,zar sumnjas u mene ccc :D normalno da cemo nazdravit,potpisivanje ugovora je zakazano sutra u 13h,sazvao sam konferenciju,bice novinari Avaza,San,SS.ba itd.Razne televizije iz regiona,naravno tu je i Arena sa kojom potpisujemo ugovor,nasao sam jos jednog sponzora,rudnik mrkog uglja Banovici,i javili se neki iz Kine,al necemo njih ;) Ejs tebi 25 % malo pretjerujes,jbg.ti samo da skocis,a ja trazio sponzore,tv kuce,sazvao konferenciju,veliki je to trosak,al evo da i meni i tebi bude lakse,100% meni,tebi nista,pravedno.Tako ces znati da skaces djabe,a ne da ti neko placa,djaba vrsis veliki pritisak na samog sebe,sto se moze odrazit na rezultat i sponzore :mrgreen:
Eto u 13 h cu ja biti,ali gdje potpisujemo ? ...Rudnik mrkog uglja Banovici,Cementara Kakanj i alba su glavni sponzori..Kinezi mogu ako imaju plantazu Rize :lol: Jarane ja sad hocu fifti-fifti ili cu te muriji prijaviti sto stimas utakmice :lol: pa ti vidi :D
Upravo sam se cuo sa cementarom u Lukavcu,i oni zele da budu sponzori,sta kazes :roll: imamo previse sponzora.Kinezi su bili zagrijani al ja sam ih otkacio,nemogu snjima se razumit :D ugovor se potpisuje kod rudnika Banovica,kod ulaza u jamu,skockaj se :mrgreen: usput smo se dogovorili,ako nastavimo saradnju sa njima,svake zime 5 tona uglja od njih imamo,nije lose.Samo se ti drzi mene,ljeti ces ljetovat,zimi nece ti biti hladno,kad pravis kucu imaces djaba cementa,jos samo moramo kakvu pekaru naci,da ne budemo gladni :lol: cuj majketi hoce 50-50,vrsi pritisak na samog sebe :roll: hoces da ovo sponzori procitaju pa da odu ccc.Razocarao si me,ja potrosio 5km kredita,i sat vremena spavanja,da bi tebi nasao sponzore i prijenos,razocarao si me totalno :evil: Ja ne namjestam meceve,vec znam u kakvoj si formi,covjek u Etiopiji uplatio milion evrica na tvoju pobjedu.Kvota sa 3.00 pala na 1.20 ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 27 jul 2010, 14:50

harry_90 je napisao/la: Upravo sam se cuo sa cementarom u Lukavcu,i oni zele da budu sponzori,sta kazes :roll: imamo previse sponzora.Kinezi su bili zagrijani al ja sam ih otkacio,nemogu snjima se razumit :D ugovor se potpisuje kod rudnika Banovica,kod ulaza u jamu,skockaj se :mrgreen: usput smo se dogovorili,ako nastavimo saradnju sa njima,svake zime 5 tona uglja od njih imamo,nije lose.Samo se ti drzi mene,ljeti ces ljetovat,zimi nece ti biti hladno,kad pravis kucu imaces djaba cementa,jos samo moramo kakvu pekaru naci,da ne budemo gladni :lol: cuj majketi hoce 50-50,vrsi pritisak na samog sebe :roll: hoces da ovo sponzori procitaju pa da odu ccc.Razocarao si me,ja potrosio 5km kredita,i sat vremena spavanja,da bi tebi nasao sponzore i prijenos,razocarao si me totalno :evil: Ja ne namjestam meceve,vec znam u kakvoj si formi,covjek u Etiopiji uplatio milion evrica na tvoju pobjedu.Kvota sa 3.00 pala na 1.20 ;)
Cementara nije losa opcija,ali Kakanj mi vise odgovara,ali moze i Lukavac,probat cemo jbg,nemamo sta izgubiti :D..Ma bilo bi gotivnije sa kinezima raditi ali dobro,Ti si mi menadjer :D...Moze ja se slazem,Banovici najbolja opcija,tebi blizu meni malo daleko ali nema veze..A hocemo li ulaziti u jamu ? Da ponesem sljem kakav :lol: Uh puno je 5 tona,al hajd moze se to i prodati :mrgreen: Jarane mi smo vec gladni,podhitno pekaru ili kakav restoran i Bolnicu kakvu.Ipak sam ja sklon ozljedama :lol: Ma eto 60-40 % jeli sa moze..Meni dosta 40 % ,jos ako prodjemo u Finale :D uh ... Jarane moram i ja od neceg ziviti :D...A onda moramo i ja i Ti uplatiti koji milion,ono sto smo za crne dane ostavili :lol:
A C A B !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2010, 15:11

@Emire je l inapravljen onaj sajt da mi slike posaljes da mogu ortaku javiti da sutra odleti kupiti posto u cetvrtak necemo stici.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 jul 2010, 15:14

Vidite sta ljudi slave
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 27 jul 2010, 15:18

Devil je napisao/la:@Emire je l inapravljen onaj sajt da mi slike posaljes da mogu ortaku javiti da sutra odleti kupiti posto u cetvrtak necemo stici.
Sad cu Ti slike preko privatne poruke poslati ;)
A C A B !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 jul 2010, 18:09

Chologol je napisao/la:Ako ko od vas ima Thor (nema kanala) zna li ko hoce li ih biti?
moras ih otkljucati ;)

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 27 jul 2010, 18:26

Izvinjavam se finoj raji sa foruma na peglanju, glupiranju, ludovanju, smoru sa novim profilima, posebno izvinjene adminu. Vrijedjao nisam, mozda nekad spamao, neznam brate da me pitas sto, odgovorio bi jednostavno "furka", napraviš novi profil i to je to. Nakon ovog posta admine mozes pobrisati i ovaj moj nick, stvarno sto je previse, previse je. Od 1 Jula 2009 godine pa do danas nisam mogao da izaberem jedan jedini nick da normalno diskutujem, prema tome pozdravljam vas sve raja, sad ce vam i sezona nova, valjda ce vam biti zanimljivije bez mene gnjavatora. Poseban pozdrav forumasima Geronimo (ziva legenda foruma) Steve-o, Devil, Juznjak, Neutral, Daffy-ju, Seyi, Pile87, High, harishp, Babilon, Monolog, cartman, Monto, Sarajlija89, Chologol, GoRaN, amerosm, marseille_unique, adnan_nanda, obannon, amadeus21, Gunners, mislim sorry ako koga nisam naveo, vjerovatno sam zaboravio, al ima tu jos fine raje. Zao mi je sto napustam ovaj forum koji je po svojoj profesiji jedan od boljih u regionu, al jednostavno neznam da forumarim sa jednim nickom, samo mi naleti i otvorim novi, time smaram i forumase i administraciju. POZDRAV SVIMA od smarača kakav se rijetko vidja i u filmovima.
Emire, sorry jos jednom...

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 jul 2010, 19:05

vratices se ti opet ovamo sa novim nikom :D
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 27 jul 2010, 22:43

Kolko se potrosi memorije kad pregledas jednu utakmicu na internetu?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 jul 2010, 22:44

sikirica je napisao/la:Kolko se potrosi memorije kad pregledas jednu utakmicu na internetu?
Neki kazu oko 50 mb..ja mislim da ide i blizu 1 gb
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 27 jul 2010, 22:46

Ma kakva giga ba potrosi se oko 200 mb otprilike. Ne bi rekao da se trosi vise.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 27 jul 2010, 22:48

Ako je 1 gb da odmah prestanem gledati ovu utakmicu Benfica-Sunderland.

P.S. Benfica povede 1:0
Zadnja izmjena: sikirica, dana/u 27 jul 2010, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 jul 2010, 22:48

sikirica je napisao/la:Kolko se potrosi memorije kad pregledas jednu utakmicu na internetu?
Ovisi koji tim gledaš ! :lol:
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 5 gostiju.