Ja sam prvi rekao evo novog Bajica, Hodzica. Meni je itekako drag bio i puno sam ocekivao od njeg ali...amar92 je napisao/la:Udarila ga "slava" u glavu. Sad se vec sa sigurnoscu moze reci da ce mu gol protiv Ferenca biti highlight karijere, a tad smo svi mislili da imamo novog Dzeku. Zatko i kazem nije lako s tom djecom, kao sto neki misle. Puno je faktora. Njima je najbolje da se posvete nogometu i budu strpljivi, poslije 20. trebaju ocekivati pravu sansu ili razmisljati o odlasku a ne vec sa 17.Zeljo92 je napisao/la:@amar92 ma problem sa Dzenisom jeste sto su ga vjerovatno nasi pustili da zivi kako hoce, vidjeli smo svi da je otisao u vraga. Udebljao se, shisha..uglavnom nesportski zivot. Prvo treba korigovat nacin treniranja i odgoj djeteta u klubu pa da se covjek manje hvatat za glavu poslije ako igrac ne radi nesto kako treba.
Najbitnije je da Memija sad igra i pravo se trudi, vidi se da maksimalno iskoristava sansu koju mu je Slavko dao i sigurno ce biti jos jos bolji na proljece jer mu je cilj otici u inostranstvo kao i svakom igracu iz nase lige