fks74 je napisao/la:Ti ili zivis u inozemstvu ili si babin sin ovo je bosna jarane normalno da ne moze preko noci prvo nemas podrsku drzave drugo shvati da ovdje dolazi samo onaj koji nema nigdje drugo takvo je stanje u drzavi
isko1807 je napisao/la:Znas li tu drug u kakvoj drzavi zivis ili si zatvorio oci I zivis u svom nekom svijetu?
Jedna od najsiromasnjih drzava u Evropi, jedna od najgorih liga Evrope, do jucer si placao terene oko Zetre, ne pravi se kuca od krova vec od temelja.
Kuca bez temelja nije kuca vec supa.

Ni jedno ni drugo. Znam ja sve to, ali nije nama država kriva što smo imali i što imamo dosta nestručnih ljudi i lopova u i oko kluba. Sada je malo bolja situacija odlaskom nekih od njih al opet je to daleko od onoga kako treba biti.
Šta se sve najavljivalo a kako se sve to odvijalo navijači imaju razloga biti nezadovoljni. Gdje bi bili da nije bilo zadnjih 5-6 utakmica u ligi i da nismo imali sreće koliko smo i imali. Vidi, ja sam trenutnom situacijom zadovoljan, da se razumijemo, imamo realne šanse da se borimo za titulu i kup, jer smo u zadnjim utakmicama napravili dobar niz pobjeda.
Ne želim o toj temi o kojoj se piše i priča već mjesecima i sve se oko toga ispisalo ali navijači imaju pravo biti nekad nezadovoljni, od grupne faze, dominacije, iskoraku u evropi i evropskom Sarajevu smo spali na to da nismo izborili evropu prošle sezone i da nismo kapacitet imati u ekipi nekog top igrača (Benko).
Da se razmijemo, nisam ja protiv Tana, ova situacija je bolja nego ona prije njega ali trebalo je malo više. Ne mora to biti dominacija kao što to radi Dinamo u Hrvatskoj, da smo se bar malo izdigli da se ne sramotimo protiv nekih sela idalje a to se, nažalost, dešavalo i sada i prije.
Nemojte mi šta zamjerit, i volio bi da se niko ne nadovezuje na moju priču jer je sigurno svima preko glave. Ja sam trenutno zadovoljan i optimističan sve dok je trenutna ekipa na okupu i nadam se da ćemo naći 2-3 kvalitetna igrača na pozicijama gdje su nam i potrbeni (zadnji vezni, napadač)..