FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 08 jan 2017, 12:19

DenchiNL je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: Uprava je pricala o evropskom Sarajevu,dominaciji , grupnim fazama a uopste nije tako dovodoili smo slobodne ,povrijedjene igrace i na posudbu ,mislim samo da je Krste nesto placen . Dinamo plati spltu 3-4 miliona ta roga , milion za Mandzukica Zagrebu itd . mi ne mozemo za ordagica i subica dati 300 hiljada . ja cu podrzati calu i momke to nije problem nego varanje navijaca nekim pricama ,evo i sad nista se tacno ne zna kojim putem klub ide . uopste nevjerujem Tanu,kencoou,makedoncu ,sabrini uopste im nevjerujem da xe izgraditi evropsko Sarajevo . volio bi da se prevarim ali tako je .
koliko je država Hrvatska skršila u Dinamo/Croatiu Zagreb ,, mi smo presmiješni u poređenju...stoga ni ne možemo biti blizu logično , Partizan i Zvezda nije blizu Dinamu , ne mi.... mi možemo dati te pare ali ne postoji opravdanje da ćeš to zaraditi , niti da taj kojeg platiš 300K će biti bolji od nekog koga možeš dovesti za 0km , ili da bude još gore, tog istog od 300k(Subića, nebitno) možeš dovesti za 0km, ili posudbom ili raskidom ugovora u ligi gdje 2-3 tima imaju uredno plate i ugovore....HNL i Dinamo su stepenica iznad po svemu...ja ne vjerujem više "našim" a investitoru vjerujem da neće dozvoliti da mu propadne investicija , nije tako postao bogataš...nama je najbitnije sada naći trenera da nas vodi narednih nekoliko sezona, ne bih imao problem da to bude Čala, ili bilo ko strpljiv i potkovan(žali Bože Kodre) koji nas može unaprijediti organizacijom i građenjem nekog stila igre, uz integraciju akademaca, samo da se više nikad niko ne uči na ovom klubu :thumbup:
Nemamo mi s drzavom nista , imas Tana vecinskog vlasnika on treba da ulozi ne drzava .

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 jan 2017, 12:20

'Zajebo nas Jesic,zajebo nas ovaj ili onaj'
E sto ne mogu ove naivne price!
Jednostavno od pocetka se nije imao plan nekog veceg finansijskog izdvajanja za ekipu i to je valjda jasno. Jesic jeste napravio pogresne kadrovske odluke (vjerovatno svjesno,gledajuci da ostvari neki svoj interes),ali daleko od toga da nas je unazadio kako neki ovdje kazu isto tako i ostali koji se prozivaju.
Edit: insajderi i sluzbeno na aparatima,mahala mrtva. I posljednja dva pouzdana insajdera zakazala.
@kinosvra nek dana kaze Piric 100% zavrsen,a evo vidimo daleko od toga.
@duska najavila finqnsijsku injekciju,nigdje ni finansija ni injekcije :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 08 jan 2017, 12:30

fks74 je napisao/la:Ti ili zivis u inozemstvu ili si babin sin ovo je bosna jarane normalno da ne moze preko noci prvo nemas podrsku drzave drugo shvati da ovdje dolazi samo onaj koji nema nigdje drugo takvo je stanje u drzavi
isko1807 je napisao/la:Znas li tu drug u kakvoj drzavi zivis ili si zatvorio oci I zivis u svom nekom svijetu?
Jedna od najsiromasnjih drzava u Evropi, jedna od najgorih liga Evrope, do jucer si placao terene oko Zetre, ne pravi se kuca od krova vec od temelja.
Kuca bez temelja nije kuca vec supa. :kafa:
Ni jedno ni drugo. Znam ja sve to, ali nije nama država kriva što smo imali i što imamo dosta nestručnih ljudi i lopova u i oko kluba. Sada je malo bolja situacija odlaskom nekih od njih al opet je to daleko od onoga kako treba biti.
Šta se sve najavljivalo a kako se sve to odvijalo navijači imaju razloga biti nezadovoljni. Gdje bi bili da nije bilo zadnjih 5-6 utakmica u ligi i da nismo imali sreće koliko smo i imali. Vidi, ja sam trenutnom situacijom zadovoljan, da se razumijemo, imamo realne šanse da se borimo za titulu i kup, jer smo u zadnjim utakmicama napravili dobar niz pobjeda.

Ne želim o toj temi o kojoj se piše i priča već mjesecima i sve se oko toga ispisalo ali navijači imaju pravo biti nekad nezadovoljni, od grupne faze, dominacije, iskoraku u evropi i evropskom Sarajevu smo spali na to da nismo izborili evropu prošle sezone i da nismo kapacitet imati u ekipi nekog top igrača (Benko).

Da se razmijemo, nisam ja protiv Tana, ova situacija je bolja nego ona prije njega ali trebalo je malo više. Ne mora to biti dominacija kao što to radi Dinamo u Hrvatskoj, da smo se bar malo izdigli da se ne sramotimo protiv nekih sela idalje a to se, nažalost, dešavalo i sada i prije.

Nemojte mi šta zamjerit, i volio bi da se niko ne nadovezuje na moju priču jer je sigurno svima preko glave. Ja sam trenutno zadovoljan i optimističan sve dok je trenutna ekipa na okupu i nadam se da ćemo naći 2-3 kvalitetna igrača na pozicijama gdje su nam i potrbeni (zadnji vezni, napadač)..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 jan 2017, 12:50

Ja nisam zadovoljan otjerali smo Kusturicu,Dinu zato sto su navodno krali pare i sta smo dobili s novim rukovodstvom . nema pojacanja , nema produzetka ugovora s Duljevicem , kamp se ne gradi cekamo da neko ko Cimirot da 4-5 hiljada . mozda je ovo rano sto pisem al xekamo poteze Tana,Makedonca,kencooa,Sabrine,Ihtijarevica .otjerali smo upravu koja je imala titulu,kup, igrala solidno u evropi sve u tri godine , onda od ovih moramo ocekivati vise bar ja tako gledam .

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 jan 2017, 12:53

Siux ovdje se sve raspada u ovoj drzavi za dva dana. Smjesno je vidjet da nam repka u rukometu nema za bus do Makedonije,pa nam ljudi dole sve platr,kosarkaska repka isto,,godinama metar kvadratni nekog stadiona u ovoj drzavi se nije napravio,da ne pricamo da se napravi kakav extra starion,dok eto Makedonija ima strasne stadione. Trebamo se vratiti u realnost jednostavno smo veliko nista u svemu,i ovdje bilo sta da napravis je odlicno,taj isti stranac sto ga prozivate dao je dovoljno u ovoj propuh zemlji.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jan 2017, 12:55

bordobijeli je napisao/la:Ja nisam zadovoljan otjerali smo Kusturicu,Dinu zato sto su navodno krali pare i sta smo dobili s novim rukovodstvom . nema pojacanja , nema produzetka ugovora s Duljevicem , kamp se ne gradi cekamo da neko ko Cimirot da 4-5 hiljada . mozda je ovo rano sto pisem al xekamo poteze Tana,Makedonca,kencooa,Sabrine,Ihtijarevica .otjerali smo upravu koja je imala titulu,kup, igrala solidno u evropi sve u tri godine , onda od ovih moramo ocekivati vise bar ja tako gledam .
sacekaj jos malo,, pa cemo ocjeniti procjeniti . rano je suditi , makedoncu , svima . daj ljudim vremena , bit ce pojacanja .
Ovako pišem, da te ne zbunim!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 08 jan 2017, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 jan 2017, 12:55

bordobijeli je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: Uprava je pricala o evropskom Sarajevu,dominaciji , grupnim fazama a uopste nije tako dovodoili smo slobodne ,povrijedjene igrace i na posudbu ,mislim samo da je Krste nesto placen . Dinamo plati spltu 3-4 miliona ta roga , milion za Mandzukica Zagrebu itd . mi ne mozemo za ordagica i subica dati 300 hiljada . ja cu podrzati calu i momke to nije problem nego varanje navijaca nekim pricama ,evo i sad nista se tacno ne zna kojim putem klub ide . uopste nevjerujem Tanu,kencoou,makedoncu ,sabrini uopste im nevjerujem da xe izgraditi evropsko Sarajevo . volio bi da se prevarim ali tako je .
koliko je država Hrvatska skršila u Dinamo/Croatiu Zagreb ,, mi smo presmiješni u poređenju...stoga ni ne možemo biti blizu logično , Partizan i Zvezda nije blizu Dinamu , ne mi.... mi možemo dati te pare ali ne postoji opravdanje da ćeš to zaraditi , niti da taj kojeg platiš 300K će biti bolji od nekog koga možeš dovesti za 0km , ili da bude još gore, tog istog od 300k(Subića, nebitno) možeš dovesti za 0km, ili posudbom ili raskidom ugovora u ligi gdje 2-3 tima imaju uredno plate i ugovore....HNL i Dinamo su stepenica iznad po svemu...ja ne vjerujem više "našim" a investitoru vjerujem da neće dozvoliti da mu propadne investicija , nije tako postao bogataš...nama je najbitnije sada naći trenera da nas vodi narednih nekoliko sezona, ne bih imao problem da to bude Čala, ili bilo ko strpljiv i potkovan(žali Bože Kodre) koji nas može unaprijediti organizacijom i građenjem nekog stila igre, uz integraciju akademaca, samo da se više nikad niko ne uči na ovom klubu :thumbup:
Nemamo mi s drzavom nista , imas Tana vecinskog vlasnika on treba da ulozi ne drzava .
govorim o količini novca uloženog u dinamo, nebitno ko je uložio....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 08 jan 2017, 12:57

bordobijeli je napisao/la:Ja nisam zadovoljan otjerali smo Kusturicu,Dinu zato sto su navodno krali pare i sta smo dobili s novim rukovodstvom . nema pojacanja , nema produzetka ugovora s Duljevicem , kamp se ne gradi cekamo da neko ko Cimirot da 4-5 hiljada . mozda je ovo rano sto pisem al xekamo poteze Tana,Makedonca,kencooa,Sabrine,Ihtijarevica .otjerali smo upravu koja je imala titulu,kup, igrala solidno u evropi sve u tri godine , onda od ovih moramo ocekivati vise bar ja tako gledam .
pa nisu ni mjesec ovdje **** ga ti hahahahahah
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 08 jan 2017, 12:57

isko1807 je napisao/la:Neki portal napisao da neki klub daje vise para jednom igracu od nas odmah je kod nas raspad sistema, nemamo para, zajebani i prevareni, boze sacuvaj et.
Postali smo najuredenji klub u BiH upravo zbog Tana i njegovog ulaganja, druga je stvar sto pojedinci misle da ce ulagat ko Abramovic u Chelsea i sto cemo preko noci postat ko "Dinamo" u Hrvatskoj.
Sta znaci najuredjeniji klub, u cemu se ogledao to uredjenje?
Ja iskreno, nista od toga ne vidim. U pet deka sa svim ostalim ekipama u ligi.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 08 jan 2017, 12:59

Mislim da se ce neko bas nasekirati sto neko ovdje nije zadovoljan, poslati ce koji milion samo da vas smiri :D
Ne kaze se djaba, sto budala moze iskriviti deset pametnih ne ispravi - pametnom dosta. To sto vi ocekujete da se opet krene grlom u jagode nakon sto su ovi uhljupi otjerani to je vas problem.

I jos nesto, isto kao sto je duska lupao o toj injekciji, tako vi sad lupate da je nema. Ili vam je dokaz to sto se transakcije kluba i ulagaca ne objavljuju po ovim copy-paste "portalima"?
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 08 jan 2017, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 08 jan 2017, 13:00

joker90 je napisao/la:
sacekaj jos malo,, pa cemo ocjeniti procjeniti . rano je suditi , makedoncu , svima . daj ljudim vremena , bit ce pojacanja .
:urnebes:

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 jan 2017, 13:03

pasica je napisao/la:Mislim da se ce neko bas nasekirati sto neko ovdje nije zadovoljan, poslati ce koji milion samo da vas smiri :D
Ne kaze se djaba, sto budala moze iskriviti deset pametnih ne ispravi - pametnom dosta. To sto vi ocekujete da se opet krene grlom u jagode nakon sto su ovi uhljupi otjerani to je vas problem.

I jos nesto, isto kao sto je duska lupao o toj injekciji, tako vi sad lupate da je nema. Ili vam je dokaz to sto se transakcije kluba i ulagaca ne objavljuju po ovim copy-paste "portalima"?
Ako Dulja produzi il ako dodje i bude neki dobar igrac na trzistu,ovi isti sto sad pisu Dulja ne produzuje sta cekate,nema se pare itd ce pisat idemo u LP deremo sad sve po 4-0 Tan babuka,otac,sah kralj poslao 10 miliona itd

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 08 jan 2017, 13:03

@Pantelija, svaka čast za zadnji post, sve si tačno u slovo rekao. :thumbup:

Po meni, ako se dovede Pirić, dobro i jeste, ali i ako ne dovede, ni 1% mi ne bi bilo žao. Ništa bolji Kenan nije od Pavleta, ni u jednom segmentu. Još kad vidim da mu je onaj pogani Husarić menadžer, mrak mi na oči padne. Pa sjećate li se šta je dotični pisao o malom Kadušiću kad mu tetovirani pulen nije igrao? Sve iznosi na fb kao zadnji debil, još samo sliku ugovora da stavi. Zamislite negdje u inostranstvu da menadžeri detalje pišu na fb ili nekoj drugoj društvenij mreži, kakav bi to cirkus bio. Ali ne, ovo kod nas sve nešto debilno. Hvali se kao da je Messijev menadžer.
Mene samo zanima i gledam da li će se dogovoriti neka pojačanja u veznom redu, ostalo manje-više. I mene malo nervira ova tišina kod nas, nisam navikao, ali je mnogo dobro i profesionalno. Samo veznjaci i produžiti Dulji i pečemo halvu. :njanjanja:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 jan 2017, 13:05

Moju podrsku ima cala i igraci jako fino je to bilo posljednji 5-6 kola . a upravu odma prozivam zato sto ocekujem da budu bolji nego predhodnici, jest da su tek dosli ali trebaju odma pozitivne stvari raditi ,mi hocemo titule ,kupove, evropske tekme bar tako ste pisali ovdje .

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 08 jan 2017, 13:06

bordobijeli je napisao/la:Moju podrsku ima cala i igraci jako fino je to bilo posljednji 5-6 kola . a upravu odma prozivam zato sto ocekujem da budu bolji nego predhodnici, jest da su tek dosli ali trebaju odma pozitivne stvari raditi ,mi hocemo titule ,kupove, evropske tekme bar tako ste pisali ovdje .
cuj bar tako ste pisali ovdje, jok hocu da ispadnemo iz lige :evil: :crazy: :crazy: :damn:

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jan 2017, 13:10

BTX je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Moju podrsku ima cala i igraci jako fino je to bilo posljednji 5-6 kola . a upravu odma prozivam zato sto ocekujem da budu bolji nego predhodnici, jest da su tek dosli ali trebaju odma pozitivne stvari raditi ,mi hocemo titule ,kupove, evropske tekme bar tako ste pisali ovdje .
cuj bar tako ste pisali ovdje, jok hocu da ispadnemo iz lige :evil: :crazy: :crazy: :damn:
Još nije prežalio sto odoše Dino i Edis! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 08 jan 2017, 13:11

joker90 je napisao/la:

Ma bice da ne kazem sta. Ono sto selimovic i kusturica nisu nikad smjeli reci navijacima jeste da dolaskom tanovog kena prestaje sva aspiracija za trofejima. Ako se ne varam prve rijeci su mu bile da se mora objasniti navijacima da nije problem ako zavrsimo peti na tabeli.
Jesicu je dao autonomiju samo zbog obecanja da ce forsirati mlade igrace, odatle i kadusic i ona ekipa protiv slavije zasta je dobio pare da dovede brazilce i kramara.

Sve ovo se ogleda u kenovom vodjenju kardifa i kortrijka.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 08 jan 2017, 13:13

joker90 je napisao/la:
BTX je napisao/la:
Još nije prežalio sto odoše Dino i Edis! :lol:
ne vjerujem :oops:

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 08 jan 2017, 13:18

Malo je preseravanja, hajmo još malo. Nastavite raja...
Sabrine mi moje!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 08 jan 2017, 13:21

http://www.transfermarkt.com/rok-elsner ... eler/34281

Šta vi mislite o ovom igraču? Iskusan, fin CV, defanzivni vezni, a može i odbranu igrati.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 20 gostiju.