NK Zvijezda Gradačac

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 25 jul 2010, 22:22

bondich je napisao/la:3 : 2 za zvijezdu protiv bosne iz mionice 3 no coment lose posve lose jucer smo gubili 2:0 od radnika da bi na kraju preokrenuli na 3:2 za pobijednicki gol postigao hamza iz penala...losa igra zmajeva u dvije utakmice primili smo 4 gola od nizeligasa
sta vam je ljudi,dajte malo optimizma,niste vi nikakvi navijaci,pa to su mladi moci,kada se sjetite ko je sve otisao iz zvijezde,onda priv+cajte nesto drugo,ovo ce ABG da bude sve kako treba,barem ja misli,jer imam ekipu za 10...vidimo se u subotu..

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 26 jul 2010, 08:59

ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:
bondich je napisao/la:3 : 2 za zvijezdu protiv bosne iz mionice 3 no coment lose posve lose jucer smo gubili 2:0 od radnika da bi na kraju preokrenuli na 3:2 za pobijednicki gol postigao hamza iz penala...losa igra zmajeva u dvije utakmice primili smo 4 gola od nizeligasa
sta vam je ljudi,dajte malo optimizma,niste vi nikakvi navijaci,pa to su mladi moci,kada se sjetite ko je sve otisao iz zvijezde,onda priv+cajte nesto drugo,ovo ce ABG da bude sve kako treba,barem ja misli,jer imam ekipu za 10...vidimo se u subotu..
tako je idemo u subotu pa da malo i bodrimo svoju ekipu ;)

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 jul 2010, 17:08

Za očekivat je pun stadion u subotu, ova ekipa zaslužuje fer i korektan doček i podršku 5-6 hiljada gledalaca.
Dragon Town

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 27 jul 2010, 10:32

[quote="zmaj_Bosne"]Za očekivat je pun stadion u subotu, ova ekipa zaslužuje fer i korektan doček i podršku 5-6 hiljada gledalaca.[/qu

i ja takodje mislim da ce biti dosta ljudi u subotu.bez obzira na ova sva sranja u bh nogometu ljudi su se zazeljeli loptanja a gradacacka publika je poznata kao jedna od boljih u bh lizi

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 jul 2010, 16:57

Evo danas čitam da su ugovore sa Čelikom raskinuli Nikić i Jackson,pa eto prilike za našu upravu da reaguje pogotovo kad je Jackson u pitanju jer osim Tosunovića mi nemamo dobrog napadača.Ne bih se uopšte začudio da dođe Nikić jer znam da su ovo ljeto sa njim razgovarali ali nama u ovom trenutku više treba jedan napadač.

P.S.Evo jedan prijedlog za navijače ako bi bili u mogućnosti da se napravi jedan veliki transparent i postavi duž nove tribine(od gola iza poligona do izlaza igrača ispod tribine,dakle nekih 70 metara)na kojem bi pisalo ZMAJ OD BOSNE(podloga crvene boje a slova bijelom bojom).Mislim da bi to bilo extra i puno bolje bi izgledalo od nekih transparenata koji su manji, ai sa suprotne strane su postavljene kamere pa bi to lijepo izgledalo na TV izvjestajima.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 27 jul 2010, 17:03

jesi skroman,covjeka s platom od 5 milja da dovedete :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 27 jul 2010, 18:03

Je*es Jacksona.. vidis koliko je problema pravio upravi Celika i kako se ponasao.. i namjerno poceo lose igrati jer mu nisu dali da ode :O koi ce ti k**ac takav igrac?

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 27 jul 2010, 20:04

Džeksona bolje ne dovodite.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 27 jul 2010, 23:51

dzekson prica se nesto na forumu njegov dolazak u gradacac,jel to mozda neka bomba ili je stvarno??? :roll:
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 jul 2010, 07:51

bondich je napisao/la:dzekson prica se nesto na forumu njegov dolazak u gradacac,jel to mozda neka bomba ili je stvarno??? :roll:
ma to je samo bezze priča, nije on tip igrača za nas ;)
Dragon Town

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 jul 2010, 09:02

ma kakav crni DŽekson, nema više pojačanja liga počinje za koji dan i ko je došao i obavio pripreme igraće, sad i ko bi došao nema fajde

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 28 jul 2010, 09:29

idemo zvijezdo samo hrabro

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 28 jul 2010, 11:02

protiv travnika svi na stadion da bodrimo klub i da nas se sabere lijep broj vatrenih navijaca nemorate se stidit dodji te slobodno ;)

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 29 jul 2010, 23:54

u subotu samo tekma i samo tekma volim te zvijezdo RED DRAGONS
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 30 jul 2010, 08:25

veco potpiso za neki klub iz Irana ... i nesto kao prijeti da ce tuziti Zvijezdu ????
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 30 jul 2010, 08:35

necko_gradacac je napisao/la:veco potpiso za neki klub iz Irana ... i nesto kao prijeti da ce tuziti Zvijezdu ????
pašče nezahvalno, nigdje mu nisu ponudili ko što je imao u Zvijezdi pa se potucao od nemile do nedrage i sad još tuži a godinama je ucjenjivao klub

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 30 jul 2010, 09:37

Može li neko postaviti popis svih igrača koji su došli i koji su otišlo ovog ljeta?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 30 jul 2010, 10:31

seven je napisao/la:
necko_gradacac je napisao/la:veco potpiso za neki klub iz Irana ... i nesto kao prijeti da ce tuziti Zvijezdu ????
pašče nezahvalno, nigdje mu nisu ponudili ko što je imao u Zvijezdi pa se potucao od nemile do nedrage i sad još tuži a godinama je ucjenjivao klub
Bolan ostavite Vecu jer je napravio dobar transfer,no ima li istine u prici koja kruzi BanjaLukom da celnici BorcA NAM ZELE trnera CURGUZA preuzeti i postaviti umjesto Marica-----sacuvajte Curguzaaaaaa jer je laf.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 30 jul 2010, 10:49

pabizo je napisao/la:
seven je napisao/la:
Bolan ostavite Vecu jer je napravio dobar transfer,no ima li istine u prici koja kruzi BanjaLukom da celnici BorcA NAM ZELE trnera CURGUZA preuzeti i postaviti umjesto Marica-----sacuvajte Curguzaaaaaa jer je laf.
ne diramo ga nek mu je sretno, ali on ne može nikako a da ne spominje Zvijezdu, Ćurguz ima ugovor sa Zvijezdom do kraja sezona 2012.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 31 jul 2010, 06:13

mmmirza je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Za očekivat je pun stadion u subotu, ova ekipa zaslužuje fer i korektan doček i podršku 5-6 hiljada gledalaca.[/qu

i ja takodje mislim da ce biti dosta ljudi u subotu.bez obzira na ova sva sranja u bh nogometu ljudi su se zazeljeli loptanja a gradacacka publika je poznata kao jedna od boljih u bh lizi

Liži ti!
A đe da znam?!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.