sta vam je ljudi,dajte malo optimizma,niste vi nikakvi navijaci,pa to su mladi moci,kada se sjetite ko je sve otisao iz zvijezde,onda priv+cajte nesto drugo,ovo ce ABG da bude sve kako treba,barem ja misli,jer imam ekipu za 10...vidimo se u subotu..bondich je napisao/la:3 : 2 za zvijezdu protiv bosne iz mionice 3 no coment lose posve lose jucer smo gubili 2:0 od radnika da bi na kraju preokrenuli na 3:2 za pobijednicki gol postigao hamza iz penala...losa igra zmajeva u dvije utakmice primili smo 4 gola od nizeligasa
NK Zvijezda Gradačac
-
ZVIJEZDAGRADACAC
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
tako je idemo u subotu pa da malo i bodrimo svoju ekipuZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:sta vam je ljudi,dajte malo optimizma,niste vi nikakvi navijaci,pa to su mladi moci,kada se sjetite ko je sve otisao iz zvijezde,onda priv+cajte nesto drugo,ovo ce ABG da bude sve kako treba,barem ja misli,jer imam ekipu za 10...vidimo se u subotu..bondich je napisao/la:3 : 2 za zvijezdu protiv bosne iz mionice 3 no coment lose posve lose jucer smo gubili 2:0 od radnika da bi na kraju preokrenuli na 3:2 za pobijednicki gol postigao hamza iz penala...losa igra zmajeva u dvije utakmice primili smo 4 gola od nizeligasa
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Za očekivat je pun stadion u subotu, ova ekipa zaslužuje fer i korektan doček i podršku 5-6 hiljada gledalaca.
Dragon Town
[quote="zmaj_Bosne"]Za očekivat je pun stadion u subotu, ova ekipa zaslužuje fer i korektan doček i podršku 5-6 hiljada gledalaca.[/qu
i ja takodje mislim da ce biti dosta ljudi u subotu.bez obzira na ova sva sranja u bh nogometu ljudi su se zazeljeli loptanja a gradacacka publika je poznata kao jedna od boljih u bh lizi
i ja takodje mislim da ce biti dosta ljudi u subotu.bez obzira na ova sva sranja u bh nogometu ljudi su se zazeljeli loptanja a gradacacka publika je poznata kao jedna od boljih u bh lizi
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Evo danas čitam da su ugovore sa Čelikom raskinuli Nikić i Jackson,pa eto prilike za našu upravu da reaguje pogotovo kad je Jackson u pitanju jer osim Tosunovića mi nemamo dobrog napadača.Ne bih se uopšte začudio da dođe Nikić jer znam da su ovo ljeto sa njim razgovarali ali nama u ovom trenutku više treba jedan napadač.
P.S.Evo jedan prijedlog za navijače ako bi bili u mogućnosti da se napravi jedan veliki transparent i postavi duž nove tribine(od gola iza poligona do izlaza igrača ispod tribine,dakle nekih 70 metara)na kojem bi pisalo ZMAJ OD BOSNE(podloga crvene boje a slova bijelom bojom).Mislim da bi to bilo extra i puno bolje bi izgledalo od nekih transparenata koji su manji, ai sa suprotne strane su postavljene kamere pa bi to lijepo izgledalo na TV izvjestajima.
P.S.Evo jedan prijedlog za navijače ako bi bili u mogućnosti da se napravi jedan veliki transparent i postavi duž nove tribine(od gola iza poligona do izlaza igrača ispod tribine,dakle nekih 70 metara)na kojem bi pisalo ZMAJ OD BOSNE(podloga crvene boje a slova bijelom bojom).Mislim da bi to bilo extra i puno bolje bi izgledalo od nekih transparenata koji su manji, ai sa suprotne strane su postavljene kamere pa bi to lijepo izgledalo na TV izvjestajima.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
jesi skroman,covjeka s platom od 5 milja da dovedete 
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- theboss_RD07
- Kontakt:
Je*es Jacksona.. vidis koliko je problema pravio upravi Celika i kako se ponasao.. i namjerno poceo lose igrati jer mu nisu dali da ode :O koi ce ti k**ac takav igrac?
⭐
- Barca u srcu
- Kontakt:
Džeksona bolje ne dovodite.
dzekson prica se nesto na forumu njegov dolazak u gradacac,jel to mozda neka bomba ili je stvarno??? 
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ma to je samo bezze priča, nije on tip igrača za nasbondich je napisao/la:dzekson prica se nesto na forumu njegov dolazak u gradacac,jel to mozda neka bomba ili je stvarno???
Dragon Town
ma kakav crni DŽekson, nema više pojačanja liga počinje za koji dan i ko je došao i obavio pripreme igraće, sad i ko bi došao nema fajde
idemo zvijezdo samo hrabro
protiv travnika svi na stadion da bodrimo klub i da nas se sabere lijep broj vatrenih navijaca nemorate se stidit dodji te slobodno 
u subotu samo tekma i samo tekma volim te zvijezdo RED DRAGONS
Bijelo-crvena polja zvijezdina
-
necko_gradacac
- Kontakt:
veco potpiso za neki klub iz Irana ... i nesto kao prijeti da ce tuziti Zvijezdu ????
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
pašče nezahvalno, nigdje mu nisu ponudili ko što je imao u Zvijezdi pa se potucao od nemile do nedrage i sad još tuži a godinama je ucjenjivao klubnecko_gradacac je napisao/la:veco potpiso za neki klub iz Irana ... i nesto kao prijeti da ce tuziti Zvijezdu ????
Može li neko postaviti popis svih igrača koji su došli i koji su otišlo ovog ljeta?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Bolan ostavite Vecu jer je napravio dobar transfer,no ima li istine u prici koja kruzi BanjaLukom da celnici BorcA NAM ZELE trnera CURGUZA preuzeti i postaviti umjesto Marica-----sacuvajte Curguzaaaaaa jer je laf.seven je napisao/la:pašče nezahvalno, nigdje mu nisu ponudili ko što je imao u Zvijezdi pa se potucao od nemile do nedrage i sad još tuži a godinama je ucjenjivao klubnecko_gradacac je napisao/la:veco potpiso za neki klub iz Irana ... i nesto kao prijeti da ce tuziti Zvijezdu ????
ne diramo ga nek mu je sretno, ali on ne može nikako a da ne spominje Zvijezdu, Ćurguz ima ugovor sa Zvijezdom do kraja sezona 2012.pabizo je napisao/la:Bolan ostavite Vecu jer je napravio dobar transfer,no ima li istine u prici koja kruzi BanjaLukom da celnici BorcA NAM ZELE trnera CURGUZA preuzeti i postaviti umjesto Marica-----sacuvajte Curguzaaaaaa jer je laf.seven je napisao/la:pašče nezahvalno, nigdje mu nisu ponudili ko što je imao u Zvijezdi pa se potucao od nemile do nedrage i sad još tuži a godinama je ucjenjivao klubnecko_gradacac je napisao/la:veco potpiso za neki klub iz Irana ... i nesto kao prijeti da ce tuziti Zvijezdu ????
mmmirza je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:Za očekivat je pun stadion u subotu, ova ekipa zaslužuje fer i korektan doček i podršku 5-6 hiljada gledalaca.[/qu
Liži ti!
A đe da znam?!
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 1 gost.