Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

sarajlija89
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la sarajlija89 » 27 jul 2010, 18:57

Devil je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:vidim da ste gledali utakmciu spanija-engleska u19
ja sam gledao na eurosportu (njemackom), kad je ulazio matthew phillips cini mi se, komentator spominjao nesto Bosnu, ne znam njemacki pa reko, znal tko sta od vas :oops:
Prvi gol za repku dao protiv Bih u maju.
To je onaj kvalifikacijski turnir U - 19 cini mi se..u ukrajini jel??? ili je u sarajevu to bilo :?:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 jul 2010, 18:58

Ne bih volio da Maicon dodje. Ramos je fenomenalan na beku, sto je pokazao na SP, i tu bi ga trebalo maksimalno iskoristiti. Vise bih volio Bruna Alvesa ili Luiza, uz Albiola i Garaya kao zamjenu, s tim da dodje jos jedan lijevi bek i perfektna odbrana. Dakle prioriteti stoper i lijevi bek, pozicija desnog beka je dobor pokrivena.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 27 jul 2010, 18:58

Keko je dao gol, kao igrac Atletica, ujedno je i kapiten :D

Tu su jos Pulido, Koke, Perez... ima ih pun **** :D
Rey de la furia española...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2010, 18:59

sarajlija89 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:vidim da ste gledali utakmciu spanija-engleska u19
ja sam gledao na eurosportu (njemackom), kad je ulazio matthew phillips cini mi se, komentator spominjao nesto Bosnu, ne znam njemacki pa reko, znal tko sta od vas :oops:
Prvi gol za repku dao protiv Bih u maju.
To je onaj kvalifikacijski turnir U - 19 cini mi se..u ukrajini jel??? ili je u sarajevu to bilo :?:
U Ukrajini.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 27 jul 2010, 19:03

Jos nesto Brnjoo da ti odgovorim ovdje posto ...

Ko je bolji od Filipea? Da nije mozda Arbeloa ili Abidal? hahaha e moje djete drago...

Forlan je zabio ove sezone 18 golova u ligi samo iz razloga sto nam je u pocetku islo jako lose, samo zbog uprave.

A gledaj prosjeka prosle sezone: 33 utakmice 32 gola 8-)

I ne razumijem te nikako, kako stvarno mozes biti toliko naivan i reci da on nije najbolji napadac lige. Da nije slucajno bolji Higuain od njega? hahahha, Ibra? xD
Rey de la furia española...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 jul 2010, 19:04

znam da smo sa englezima igrali i u Sarajevu..samo nisam bio siguran jel U - 17 ili 19..al bice da je ovo prvo...cak imam i dres od nekog engleskog igraca sa brojem 5 sa te utakmice :lol: :lol: 8-)

Sto se reala tice...

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /1751.html

Mada ce teko chiellinija dobit al nije mi drago sto se spominju svejedno :D ...nego uzmite vi maicona....i tako pomozite i sebi a i juventusu jer maicon je 30% intera sigurno 8-) :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 jul 2010, 19:12

sarajlija89 je napisao/la:znam da smo sa englezima igrali i u Sarajevu..samo nisam bio siguran jel U - 17 ili 19..al bice da je ovo prvo...cak imam i dres od nekog engleskog igraca sa brojem 5 sa te utakmice :lol: :lol: 8-)

Sto se reala tice...

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /1751.html

Mada ce teko chiellinija dobit al nije mi drago sto se spominju svejedno :D ...nego uzmite vi maicona....i tako pomozite i sebi a i juventusu jer maicon je 30% intera sigurno 8-) :D
svaki igrac je zamjenjiv, Maicon jest najbolji desni bek, ali ako bi otisao ima ga ko zamjeniti, ne bi to bio neki hendikep mozda bi bilo jos bolje da sad ode za 30 miliona nego da ostane jer dosla bi i zamjena ili Vargas ili Evra, ....mada ja vjerujem brnji da maicon ne ide u Real....kako god svejedno mi je
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 jul 2010, 19:15

ako ode vidjeces da je nezamjenjiv ;) ....znam ja zanetti moze dole i sve to..al ne moze maicona zamijenit niko...vjeruj da sam bio pesimista sto se tice juventusove sezone jer je inter prejak..al ako ode maicon...mislim da cemo imat neke sanse...

da ne spamamo...spanski mediji,konkretno As cini mi se prenio je da je sve dogovoreno i da ce maicon u madrid 8-)

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 jul 2010, 19:17

sarajlija89 je napisao/la:ako ode vidjeces da je nezamjenjiv ;) ....znam ja zanetti moze dole i sve to..al ne moze maicona zamijenit niko...vjeruj da sam bio pesimista sto se tice juventusove sezone jer je inter prejak..al ako ode maicon...mislim da cemo imat neke sanse...

da ne spamamo...spanski mediji,konkretno As cini mi se da je sve dogovoreno i da ce maicon u madrid 8-)
nema veze ko ne spama sve spammeri kako vidim ovdje.....editovao sam tekst i rekao mogao bi evra ili vargas ga zamjeniti a moze i chivu...doduse ima na prethodnoj strani ove teme sto je brnjoo dao link da ne ide
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 jul 2010, 19:19

sarajlija89 je napisao/la:ako ode vidjeces da je nezamjenjiv ;) ....znam ja zanetti moze dole i sve to..al ne moze maicona zamijenit niko...vjeruj da sam bio pesimista sto se tice juventusove sezone jer je inter prejak..al ako ode maicon...mislim da cemo imat neke sanse...

da ne spamamo...spanski mediji,konkretno As cini mi se prenio je da je sve dogovoreno i da ce maicon u madrid 8-)
ma nema od toga nista
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 jul 2010, 19:22

pa Boze moj,vidjecemo jos...al eto samo sam rekao da bi "valjalo" da real uzme maicona ;) 8-) :D

Pozz madridjani..inace, nase stalne musterije ;) :D

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 27 jul 2010, 19:34

uhh dobre ce pare Maicon imat u Realu, 6 miliona...al jbg najbolji bek to i zasluzuje. nek vam bude sretan i da osvojite sta :mrgreen: nije jos zvanicno al bice :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 20:43

tony-mortale je napisao/la: ma ok ljutiš se bez veze, nisam ja rekao da svakom trebaju dati da kod njih završi karijeru al jednom raulu koji je veća legenda reala nego svi trenutni igrači zajedno su morali omogućiti da cijelu karijeru bude u kraljevskom klubu i onda mu dati mjesto sportskog direktora ili nešto sl. a ne da ide igrati u neko selo za par miliona, pa ti i ostali navijači reala bi prvi trebali biti na njegovoj strani, ne kontam čemu sad braniti real pričom da je raul tražio da ode iz reala jer svi znamo da je sto puta rekao da za njega postoji samo real i da želi završiti karijeru u njemu ali ne ove godine nego za godinu dvije i trebali su mu to omogućiti
A moram se ljutiti kad si opet pokazao da si tvrdoglav. Covjek je imao priliku da ostane ali nije htio jer zeli jos igrati. Na njegovom oprostaju Perez je rekao da "OVO NIJE ZBOGOM, NEGO VIDIM SE POSLIJE" sto je pokazatelj da ce Raul imati veliku ulogu u Real Madridu, ali naredni put ne kao igrac. Ne moze on ostati u Realu ako smatra da jos moze igrati i da je spreman i ako zna da ce se jednog dana vratiti, sto da ne. Kakogod, njegova karijera je prebogata i hvala mu na svemu!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 20:50

Nail for Real je napisao/la:Ne bih volio da Maicon dodje. Ramos je fenomenalan na beku, sto je pokazao na SP, i tu bi ga trebalo maksimalno iskoristiti. Vise bih volio Bruna Alvesa ili Luiza, uz Albiola i Garaya kao zamjenu, s tim da dodje jos jedan lijevi bek i perfektna odbrana. Dakle prioriteti stoper i lijevi bek, pozicija desnog beka je dobor pokrivena.
Ne kuzim ni ja stvarno sta ce biti sa Garayom. Potencijalan je, kad je god igrao odigrao je sjajno, cak bolje i od Albiola. Steta bi bilo da ga sad smjeste na klupu.
sarajlija89 je napisao/la: Mada ce teko chiellinija dobit al nije mi drago sto se spominju svejedno :D ...nego uzmite vi maicona....i tako pomozite i sebi a i juventusu jer maicon je 30% intera sigurno 8-) :D
Ne vjerujem ja da ce Chiellini igdje otici. Prije par dana Cannavaro mu je savjetovao da ne ide u Real, sto i sam znas vjerovatno, a nedavno je i Ernesto Bronzetti otvoreno rekao kako nema sanse da taj momak predje u Real Madrid, i ja cisto sumnjam da ce ga uspjeti dovesti, te cak sumnjam da su ga i trazili, jer svi ti silni intervjui sa agentima i ta sranja su cesto bila izmisljena, sto su tvrdili i sami igraci, a primjer je i Van der Vaart.
Interista di cuore je napisao/la:uhh dobre ce pare Maicon imat u Realu, 6 miliona...al jbg najbolji bek to i zasluzuje. nek vam bude sretan i da osvojite sta :mrgreen: nije jos zvanicno al bice :D
Nece on u Real, osim ako Inter spusti ispod 30 miliona eura!
Chologol je napisao/la:Jos nesto Brnjoo da ti odgovorim ovdje posto ...

Ko je bolji od Filipea? Da nije mozda Arbeloa ili Abidal? hahaha e moje djete drago...

Forlan je zabio ove sezone 18 golova u ligi samo iz razloga sto nam je u pocetku islo jako lose, samo zbog uprave.

A gledaj prosjeka prosle sezone: 33 utakmice 32 gola 8-)

I ne razumijem te nikako, kako stvarno mozes biti toliko naivan i reci da on nije najbolji napadac lige. Da nije slucajno bolji Higuain od njega? hahahha, Ibra? xD
Ja ne mogu tvrditi da je sad Abidal ili pak Arbeloa bolji od Filipea, ali on je isto prosjek od igraca kao i ova dvojica. Abidal je doduse u svoje vrijeme bio kralj te pozicije, ali su godine ucinile svoje. Arbeloa rijetko (gotovo nikad) igra na poziciji lijevog beka.

Zbog uprave? Moraces mi malo vise otkriti jer ja u to nisam upucen. Ocito je kako ces mi nesto reci sto ce biti pokazatelj da nije pravi profesionalac i da svoje probleme iznosi na teren.

To je bilo pretprosle a ne prosle sezone, ali nema veze skontao sam te i ja tako pogrijesim u sezonama. Nego da dodam i na to nesto. To je bilo pretprosle, a ne prosle :lol: Igrao je sjajno na Svjetskom prvenstvu, covjek zna zabiti lijevom ko niko a desnjak je i dosta toga ga obiljezava, ali on je star i od njega imas dosta boljih napadaca. Npr. David Villa je bolji od njega, ako nisi znao Messi i Ronaldo su takodjer napadaci, a statisticki je Pipita daleko ispred njega.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 28 jul 2010, 02:40

cijena i jest ispod 30... :mrgreen: 28 miliona ce te ga platit + bonusi u slucaju osvojenih trofeja. dobivate velikog igraca,iako iskreno neam pojma sta ce vam al et :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 jul 2010, 10:55

Interista di cuore je napisao/la:cijena i jest ispod 30... :mrgreen: 28 miliona ce te ga platit + bonusi u slucaju osvojenih trofeja. dobivate velikog igraca,iako iskreno neam pojma sta ce vam al et :mrgreen:
To je ono sto mediji pisu. Moratti nikad javno nije izjavio da ce pustiti Maicona za ispod 35 miliona eura, a Pardeza je uvijek naglasavao da je i 25 previse

A previse toga upucuje na to da on nece doci. Ne vidim razloga da se Ramos koristi na poziciji stopera, gdje je predobar, ako je jednako dobar i na poziciji desnog beka. Ja tek kad cujem izjavu da je "dogovor blizu" od strane Pardeze, Pereza ili Valdana, ja cu biti siguran da je on novi igrac Reala.

Ovako se samo pisu puste price, i to jos od finala Lige Prvaka

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 jul 2010, 13:25

Igraci su danas otisli u SAD. U 10:20 su se okupili na aerodromu u Madridu odakle su u 11:00h otputovali u SAD gdje bi trebali stici do 01:00h. 4. augusta ce odigrati prvu utakmicu u SF protiv Americe, a tri dana kasnije protiv LA Galaxya gdje ce i zavrsiti svoju americku turneju.

Onda slijede utakmice protiv Bayerna i Standarda i to ce biti zadnje van Spanije. Poslije toga prijateljska protiv Herculesa i onda SB kup

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 28 jul 2010, 13:32

Moze li neko od navijaca Reala napisati kako bi otprilike izgledalo prvih 11 i klupa u narednoj sezoni?
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 jul 2010, 13:34

_karabaja_ je napisao/la:Moze li neko od navijaca Reala napisati kako bi otprilike izgledalo prvih 11 i klupa u narednoj sezoni?
To ostavljamo Mourinhou. ;)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 jul 2010, 13:45

_karabaja_ je napisao/la:Moze li neko od navijaca Reala napisati kako bi otprilike izgledalo prvih 11 i klupa u narednoj sezoni?
Evo ga prema AS-u

Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Angel Di Maria, Kaka, Ronaldo i Higuain (stim da dolazak Khedire nije potvrdjen)

[youtube][/youtube]

Kako su kralja docekali

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.