Nail for Real je napisao/la:Ne bih volio da Maicon dodje. Ramos je fenomenalan na beku, sto je pokazao na SP, i tu bi ga trebalo maksimalno iskoristiti. Vise bih volio Bruna Alvesa ili Luiza, uz Albiola i Garaya kao zamjenu, s tim da dodje jos jedan lijevi bek i perfektna odbrana. Dakle prioriteti stoper i lijevi bek, pozicija desnog beka je dobor pokrivena.
Ne kuzim ni ja stvarno sta ce biti sa Garayom. Potencijalan je, kad je god igrao odigrao je sjajno, cak bolje i od Albiola. Steta bi bilo da ga sad smjeste na klupu.
sarajlija89 je napisao/la:
Mada ce teko chiellinija dobit al nije mi drago sto se spominju svejedno

...nego uzmite vi maicona....i tako pomozite i sebi a i juventusu jer maicon je 30% intera sigurno

Ne vjerujem ja da ce Chiellini igdje otici. Prije par dana Cannavaro mu je savjetovao da ne ide u Real, sto i sam znas vjerovatno, a nedavno je i Ernesto Bronzetti otvoreno rekao kako nema sanse da taj momak predje u Real Madrid, i ja cisto sumnjam da ce ga uspjeti dovesti, te cak sumnjam da su ga i trazili, jer svi ti silni intervjui sa agentima i ta sranja su cesto bila izmisljena, sto su tvrdili i sami igraci, a primjer je i Van der Vaart.
Interista di cuore je napisao/la:uhh dobre ce pare Maicon imat u Realu, 6 miliona...al jbg najbolji bek to i zasluzuje. nek vam bude sretan i da osvojite sta

nije jos zvanicno al bice

Nece on u Real, osim ako Inter spusti ispod 30 miliona eura!
Chologol je napisao/la:Jos nesto Brnjoo da ti odgovorim ovdje posto ...
Ko je bolji od Filipea? Da nije mozda Arbeloa ili Abidal? hahaha e moje djete drago...
Forlan je zabio ove sezone 18 golova u ligi samo iz razloga sto nam je u pocetku islo jako lose, samo zbog uprave.
A gledaj prosjeka prosle sezone: 33 utakmice 32 gola
I ne razumijem te nikako, kako stvarno mozes biti toliko naivan i reci da on nije najbolji napadac lige. Da nije slucajno bolji Higuain od njega? hahahha, Ibra? xD
Ja ne mogu tvrditi da je sad Abidal ili pak Arbeloa bolji od Filipea, ali on je isto prosjek od igraca kao i ova dvojica. Abidal je doduse u svoje vrijeme bio kralj te pozicije, ali su godine ucinile svoje. Arbeloa rijetko (gotovo nikad) igra na poziciji lijevog beka.
Zbog uprave? Moraces mi malo vise otkriti jer ja u to nisam upucen. Ocito je kako ces mi nesto reci sto ce biti pokazatelj da nije pravi profesionalac i da svoje probleme iznosi na teren.
To je bilo pretprosle a ne prosle sezone, ali nema veze skontao sam te i ja tako pogrijesim u sezonama. Nego da dodam i na to nesto. To je bilo pretprosle, a ne prosle

Igrao je sjajno na Svjetskom prvenstvu, covjek zna zabiti lijevom ko niko a desnjak je i dosta toga ga obiljezava, ali on je star i od njega imas dosta boljih napadaca. Npr. David Villa je bolji od njega, ako nisi znao Messi i Ronaldo su takodjer napadaci, a statisticki je Pipita daleko ispred njega.