Pusti se suplje, nista akcije sastavili kako treba 18 kolaavenija je napisao/la:Realno **** ovu ligu bez Borca i Veleza.To mi je isto da u Spaniji nema Atletika i Valencije a igraju Alcorcon i Mirandes .Jos ako i mi ispadnemo ...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nismo u pitanju mi nego kvalitet, popularnost i posjecenost i draz lige koja je vec bez ova dva tima dosta toga izgubila.S Celikom bi sigurno jos vise .Ja se nadam da cemo mi izborit opstanak jer igramo dvije domace protiv Metelegea , jedna u Zenici i jedna u Travniku.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Čelik će zaslužiti i opravdati opstanak u Ligi ako pavelićizaciju, bacače kamena o urbicidu Mostara i hungarizirane molere brda izurinira i baci u majorizirano kmečanje.
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 jan 2017, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
belosevic28
- Kontakt:
Spominjes kvalitet a u klubu ti igraju polu-profesionalci
Treba Krupu izbaciti, ko ih je.be sto dobro igraju, neka Celika sa Sekijevim sinovima u ligi
I moj klub ako ne zasluzuje da igra u PL BiH, nek ispadne...nema tu stare slave.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
High je napisao/la:Čelik će zaslužiti i opravdati opstanak u Ligi ako pavelićizaciju, bacače kamena o urbicidu Mostara i hungarizirane molere brda izurinira i baci u majorizirano kmečanje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta oni znaju, nisu vidjeli fudbala od intertoto kupabelosevic28 je napisao/la:Spominjes kvalitet a u klubu ti igraju polu-profesionalciTreba Krupu izbaciti, ko ih je.be sto dobro igraju, neka Celika sa Sekijevim sinovima u ligi
I moj klub ako ne zasluzuje da igra u PL BiH, nek ispadne...nema tu stare slave.
-
belosevic28
- Kontakt:
Kad su HAMAN s Juventusom igrali :hmm:
Kakav li to Sarajevo fudbal igra kad raspalog Čelika bez love i uprave sa polu-amaterima na terenu nisu pobjedili,.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sretno Čeliku i navijačima sa novim statutom.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
Convicts1988
- Kontakt:
Hvala iskrenim navijačima iz cijele države koji su nam čestitali na ovoj za nas i naš klub historijskog pobjedi, a ovi drugi su totalno nebitni, neka krepaju od ljubomore 
-
belosevic28
- Kontakt:
Furat ce crveno-crni trans ''ANTI-SARAJLIJE'' u 1. ligi FBiH protiv Seme
Jos kad im dodju Beztrofejni...
- Osttribine
- Kontakt:
A pobjede na Kosevu se ne racunaju sta li ? Koliko me sjecanje sluzi primili ste 4 komada na zadnjem gostovanju na Kosevu.chily-rz je napisao/la:Kakav li to Sarajevo fudbal igra kad raspalog Čelika bez love i uprave sa polu-amaterima na terenu nisu pobjedili,.
- Evolve
- Kontakt:
Ne zivi se od stare slave, samo teren je mjerilo, tj bar bi trebao bit... Velika borba je pred Celikom za opstanak, bez daljnjeg.
NK Široki Brijeg
Zrinjski uzeo Kobiljara a Željo Zakarića.
Kobiljar je 4 godine mlađi. Ne mislim da je Zakarić mnogo kvalitetniji. Mislim da je Zrinjski opet odradio pravi posao.
Kobiljar je 4 godine mlađi. Ne mislim da je Zakarić mnogo kvalitetniji. Mislim da je Zrinjski opet odradio pravi posao.
Zakaric najbolji igrac prosle sezone u klubu koji je osvojio ligu, a vamo kobiljar pruzao osrednje partije u najgorem klubu lige, i nije zakaric mnogo kvalitetniji ?jasta je napisao/la:Zrinjski uzeo Kobiljara a Željo Zakarića.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ti ozbiljan?jasta je napisao/la:Zrinjski uzeo Kobiljara a Željo Zakarića.
Malac koji je u raspalom olimpicu imao eto finu polusezonu bolji od igrača koji je bio najbolji igrač lige ili top3 i za tvoju čak poziv zaradio?
Možda griješim. Čini mi se da je Zakarić u nekom stalnom padu u karijeri i da nije ispunio ono što se očekivalo od njega. U Zrinji dobar dio sezone nije bio u prvom planu a evo gledam u Slavenu je odigrao 7 utakmica, s tim da zadnjih 10 kola nije nikako igrao (ne znam dal je povreda). Kobiljar je imao finu polusezonu u Olimpiku, a i 4 godine je mlađi. Ne kažem da sam upravu, uostalom vrijeme ce pokazat.
Proci ce pripreme sa Zeljom sto je najvaznije a onda cemo vidjeti na terenu ostalo.
- Zeljeznicar -
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Zakarić da je išta valjo produžio bi s Dinamom. Bar Dinamu nije problem plaćat igrača i slat ga po posudbama ako vide imalo potencijala u njemu.
Ako igrač grije klupu u srednje žalosnom Slaven Belupu ne znam kako ga neko može smatrat aman pojačanjem.
Ako igrač grije klupu u srednje žalosnom Slaven Belupu ne znam kako ga neko može smatrat aman pojačanjem.
Prvi i jedini mostarski šampion
-
belosevic28
- Kontakt:
Price tipa ''da je valjao ostao bi u Dinamu'' ne piju vode. Ne moze ni Dinamo ni bilo ko imati 45 igraca na platnom spisku. Evo ni Andrijasevic nije valjao u Dinamo pa je jedan od kljucnih igraca Rijeke, koja je gle cuda ispred Dinama...
Ne kazem da ce Zakaric biti pojacanje (AMIN da ne bude
) ali da je kvalitetan igrac, to sigurno jeste...
Ne kazem da ce Zakaric biti pojacanje (AMIN da ne bude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.