A pobjede na Kosevu se ne racunaju sta li ? Koliko me sjecanje sluzi primili ste 4 komada na zadnjem gostovanju na Kosevu.chily-rz je napisao/la:Kakav li to Sarajevo fudbal igra kad raspalog Čelika bez love i uprave sa polu-amaterima na terenu nisu pobjedili,.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Osttribine
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Evolve
- Kontakt:
Ne zivi se od stare slave, samo teren je mjerilo, tj bar bi trebao bit... Velika borba je pred Celikom za opstanak, bez daljnjeg.
NK Široki Brijeg
Zrinjski uzeo Kobiljara a Željo Zakarića.
Kobiljar je 4 godine mlađi. Ne mislim da je Zakarić mnogo kvalitetniji. Mislim da je Zrinjski opet odradio pravi posao.
Kobiljar je 4 godine mlađi. Ne mislim da je Zakarić mnogo kvalitetniji. Mislim da je Zrinjski opet odradio pravi posao.
Zakaric najbolji igrac prosle sezone u klubu koji je osvojio ligu, a vamo kobiljar pruzao osrednje partije u najgorem klubu lige, i nije zakaric mnogo kvalitetniji ?jasta je napisao/la:Zrinjski uzeo Kobiljara a Željo Zakarića.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ti ozbiljan?jasta je napisao/la:Zrinjski uzeo Kobiljara a Željo Zakarića.
Malac koji je u raspalom olimpicu imao eto finu polusezonu bolji od igrača koji je bio najbolji igrač lige ili top3 i za tvoju čak poziv zaradio?
Možda griješim. Čini mi se da je Zakarić u nekom stalnom padu u karijeri i da nije ispunio ono što se očekivalo od njega. U Zrinji dobar dio sezone nije bio u prvom planu a evo gledam u Slavenu je odigrao 7 utakmica, s tim da zadnjih 10 kola nije nikako igrao (ne znam dal je povreda). Kobiljar je imao finu polusezonu u Olimpiku, a i 4 godine je mlađi. Ne kažem da sam upravu, uostalom vrijeme ce pokazat.
Proci ce pripreme sa Zeljom sto je najvaznije a onda cemo vidjeti na terenu ostalo.
- Zeljeznicar -
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Zakarić da je išta valjo produžio bi s Dinamom. Bar Dinamu nije problem plaćat igrača i slat ga po posudbama ako vide imalo potencijala u njemu.
Ako igrač grije klupu u srednje žalosnom Slaven Belupu ne znam kako ga neko može smatrat aman pojačanjem.
Ako igrač grije klupu u srednje žalosnom Slaven Belupu ne znam kako ga neko može smatrat aman pojačanjem.
Prvi i jedini mostarski šampion
-
belosevic28
- Kontakt:
Price tipa ''da je valjao ostao bi u Dinamu'' ne piju vode. Ne moze ni Dinamo ni bilo ko imati 45 igraca na platnom spisku. Evo ni Andrijasevic nije valjao u Dinamo pa je jedan od kljucnih igraca Rijeke, koja je gle cuda ispred Dinama...
Ne kazem da ce Zakaric biti pojacanje (AMIN da ne bude
) ali da je kvalitetan igrac, to sigurno jeste...
Ne kazem da ce Zakaric biti pojacanje (AMIN da ne bude
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sabinho je napisao/la:High je napisao/la:Čelik će zaslužiti i opravdati opstanak u Ligi ako pavelićizaciju, bacače kamena o urbicidu Mostara i hungarizirane molere brda izurinira i baci u majorizirano kmečanje.![]()
![]()
Poslje 4:0, kada sam rekao, slučajno na tribinama, da insajderi kažu Čelik ostaje(ozbiljni ljudi rekli), mislil su da se zezam.
Shvatite Čelik može da ispadne samo kada su dovljno glupi da sami sebi to mogu priuštiti.
Celik nece ispasti.Esport je napisao/la:Sabinho je napisao/la:High je napisao/la:Čelik će zaslužiti i opravdati opstanak u Ligi ako pavelićizaciju, bacače kamena o urbicidu Mostara i hungarizirane molere brda izurinira i baci u majorizirano kmečanje.![]()
![]()
Poslje 4:0, kada sam rekao, slučajno na tribinama, da insajderi kažu Čelik ostaje(ozbiljni ljudi rekli), mislil su da se zezam.
Shvatite Čelik može da ispadne samo kada su dovljno glupi da sami sebi to mogu priuštiti.
![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Daleko od toga da je Belupo srednja zalost, solidna ekipa sa odlicnim trenerom koji je Guardiola osobno za sve nase ovdjepredmetmrznje je napisao/la:Zakarić da je išta valjo produžio bi s Dinamom. Bar Dinamu nije problem plaćat igrača i slat ga po posudbama ako vide imalo potencijala u njemu.
Zakaric i nije bas vise mlad igrac tako da im se ne isplati drzati ga od ugovorom. A za ovu ligu pojacanje, za bilo koju ekipu. Navodim npr Bilbiju i Zebu. U HNL-u, kakvi su igraci bili? Grijanje klupe i tribine u poluraspadnutom Splitu, a ovdje? Ovdje su ponajbolji igraci lige... Nikakvo mjerilo nije ako ti igrac sjedi na klupi u nekom klubu u HNL-u, ovdje je kvaliteta nogometa miljama iza HNL-a
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Sve ok, stoji sve što si napisao, ali to poređenje igrača ovamo i tamo nije baš najbolje mjerilo. Krstanović bi po tome trebao davati 30 golova po sezoni.Android je napisao/la:
Daleko od toga da je Belupo srednja zalost, solidna ekipa sa odlicnim trenerom koji je Guardiola osobno za sve nase ovdje
Zakaric i nije bas vise mlad igrac tako da im se ne isplati drzati ga od ugovorom. A za ovu ligu pojacanje, za bilo koju ekipu. Navodim npr Bilbiju i Zebu. U HNL-u, kakvi su igraci bili? Grijanje klupe i tribine u poluraspadnutom Splitu, a ovdje? Ovdje su ponajbolji igraci lige... Nikakvo mjerilo nije ako ti igrac sjedi na klupi u nekom klubu u HNL-u, ovdje je kvaliteta nogometa miljama iza HNL-a
No da se vratimo temi, osobno sam uživo pogledao valjda 26 od 30 lanjskih utakmica i kad je Zakarić otišao nije mi bilo nimalo krivo. Samo kažem da mi svršavati na takvog igrača nije baš najjasnije, mada je možda najbolje što si Željo može priuštiti u ovom trenutku na toj poziciji.
Osobno više cijenim Crnova nego Zakarića i recimo da moram birat Crnov bi mi bio prvi pik, bez obzira na kriminalnu polusezonu kod vas.
Prvi i jedini mostarski šampion
*kriminalnu sezonu i pol
, lik je odigrao dvije dobre utakmice u nasem dresu... Gledajuci Crnova u vasem dresu, i Zakarica u nasem, dijelom u vasem, i ja bih prije birao Crnova, ali Zakaric je po mome misljenju ipak igrac koji moze donijeti prevagu na terenu, a nema bas puno takvih u BH Premiershipu
Krstanovic je velikom padu forme, on je svoje odigrao one prve sezone u Rijeci, mislim 2013/2014, od tada je u velikom padu forme, sto je se nastavilo i kod nas... Lik je realno i dosao zavrsiti karijeru ovdje, koliko ozbiljno shvaca nogomet danas najbolje pokazuje to sto nastupa na mjesnim zajednicama u TG
Jbg, nasi klubovi ne mogu priustiti skupa pojacanja, mozda eto Sarajevo, zato i razumijem "svrsavanje" na Zaku
Krstanovic je velikom padu forme, on je svoje odigrao one prve sezone u Rijeci, mislim 2013/2014, od tada je u velikom padu forme, sto je se nastavilo i kod nas... Lik je realno i dosao zavrsiti karijeru ovdje, koliko ozbiljno shvaca nogomet danas najbolje pokazuje to sto nastupa na mjesnim zajednicama u TG
Jbg, nasi klubovi ne mogu priustiti skupa pojacanja, mozda eto Sarajevo, zato i razumijem "svrsavanje" na Zaku
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- invincible1921
- Kontakt:
Spominje se Budesliga sad da li je fakat ili neki nizi rang ne zna se.
Neka ide radi sebe i tamo pamet u glavu da jos napreduje i nesto napravi od karijere.
Neka ide radi sebe i tamo pamet u glavu da jos napreduje i nesto napravi od karijere.
- Zeljeznicar -
Šta je ovo sa našim timovima svi najavljuju nešto veliko za predstojeći period haha
Željo, Sarajevo i Zrinja standardno na visoko pucaju i sada a i u narednim godinama, ŠB vidim neke nove jake sponzore dobijaju ( a s obzirom da imaju sjajan trening centar neće im puno trebati za jak tim), Slobodaši isto velike stvari najavljuju, Krupa i Mladost ako ovako nastave neće biti slabi ni u narednim godinama. Borac i Velež iako su drugoligaši vidim fine pomoćne napraviše, Velež i reflektore stavi.
Bgm biće naša liga beton kroz koju sezonu

Željo, Sarajevo i Zrinja standardno na visoko pucaju i sada a i u narednim godinama, ŠB vidim neke nove jake sponzore dobijaju ( a s obzirom da imaju sjajan trening centar neće im puno trebati za jak tim), Slobodaši isto velike stvari najavljuju, Krupa i Mladost ako ovako nastave neće biti slabi ni u narednim godinama. Borac i Velež iako su drugoligaši vidim fine pomoćne napraviše, Velež i reflektore stavi.
Bgm biće naša liga beton kroz koju sezonu
-
belosevic28
- Kontakt:
Vec je beton, eno respektabilni Radnik, prodao ponajboljeg igraca u Albaniju za 0 KM. Zeljeznicar i Sarajevo nmgu zadrzati dva najbolja igraca lige. Sloboda neda ljudima za kifle...ma tonBe buraz !
ma ode i najveci talenat partizana zadnjih 20-ak godina, i to ne ode dzaba nego jos partizan mora isplatit penalebelosevic28 je napisao/la:Vec je beton, eno respektabilni Radnik, prodao ponajboljeg igraca u Albaniju za 0 KM. Zeljeznicar i Sarajevo nmgu zadrzati dva najbolja igraca lige. Sloboda neda ljudima za kifle...ma tonBe buraz !
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
belosevic28
- Kontakt:
Niko sretniji od mene irfo, ali daleko, miljama daleko. Dinamo najbolje igrace prodaje za 15-20 miliona, mi kad uzmemo 500k, kurcimo se 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.