Ne znam sta bi ti rekao... ovaj Liivak izgleda dobro ali kako ce se snaci kod nas? Ovaj Spehar u 11 utakmica 0 golova i isto toliko asistencija u posljednjem klubu hrvatske lige. Jedini pozitivno oko njega je to sto je mlad i sto ga je Dinamo kao platio milion maraka mada to ne mora nista znaciti, ucinak je los..ledesma je napisao/la:Pa ovaj Liivak je haman pravo dobar igračina, al' za njegov stil igre potreban je i dobar teren, ili da se navikne na ove oranice. Gdje se 75% utakmica igra izbij-nabij.MortemHz je napisao/la:Sta vi mislite o Liivaku i Speharu?
A ovaj Špehar, tanko, u 12 utakmica koliko je odigrao gola nije zabio... Takav nam ne treba.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja iskreno mislim da bi ja vise dao, bez zezancije. Imamo sad Hadzica i Smajlagica na pripremama a oni bi njega doveli **** te, ovo prekriziti odmah, mislim da bi bila ogromna greska dok je ovaj Liivak interesantan, volio bi ga vidjeti na probi.Zukanovic je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Sta vi mislite o Liivaku i Speharu?
Dino 88 Utakmica 6 golova napadac.
Zukanovic je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Sta vi mislite o Liivaku i Speharu?
Dino 88 Utakmica 6 golova napadac.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- ThrillerHz
- Kontakt:
Znam ih obojicu s Menadzera hahahahaha, Liivaka sam redovno zvao u repku Estonije, spica mi igrao, a Spehar je svojevremeno bio potencijal u rangu Halilovica, Corica itd. E sad znamo da taj manager scouting koristi dosta klubova u pravom zivotu. Od Liivaka ukoliko bude igrao za reprezentaciju, bit ce dobra investicija, a i Spehar ne bi los bio na ofanzivnom veznom, jos uvijek je mlad. Treba ih na probu dovest, pa ako se pokazu, pokazu. Ocigledno je da sve price Evandera i slicnih koje pisu ovih dana padaju u vodu s ovim Estoncem, jer ocigledno da nas klub radi, samo traze prava pojacanja, ne srljaju i ne trce da dovedu svasta, ne vjeruju klipovima i ne potpisuju ugovore prije nego se uvjere u kvalitete istih.MortemHz je napisao/la:Sta vi mislite o Liivaku i Speharu?
Nego off: dal ste da se talimo da platimo Evanderu prostitutku, mnogo je nervozan ovih dana, mora da ne zigu redovno.
(Nista licno Evandere, samo mi dizes pritisak sa svojim izjavama, mozda si uzivo rega lik, al mi ovde ides na zivce hehe)
1946~
- ThrillerHz
- Kontakt:
Spehar nije spic bratovi... Ne znam odakle taj podatak. A iz splita je i Dupovac otjeran, nama kapiten bio...
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na transfermarktu tako pise pa sam zato stavio, ne znam ja ko je lik uopste. Ovo sam nasao sada.ThrillerHz je napisao/la:Spehar nije spic bratovi... Ne znam odakle taj podatak. A iz splita je i Dupovac otjeran, nama kapiten bio...
Ovaj 22-godišnji ofanzivac je u HNL-u skupio ukupno 88 nastupa te postigao šest golova. Špehar igra na pozicijama krilnog napadača, a može pokriti i poziciju ofanzivnog veznog. Nastupao je za sve omladinske selekcije Hrvatske osim selekcije do 21 godine.
nek nam je Bog na pomoci.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa to, nije spic centralni, vise igra poluspica, ofanzivnog veznog, iza spica igrac.MortemHz je napisao/la:Na transfermarktu tako pise pa sam zato stavio, ne znam ja ko je lik uopste. Ovo sam nasao sada.ThrillerHz je napisao/la:Spehar nije spic bratovi... Ne znam odakle taj podatak. A iz splita je i Dupovac otjeran, nama kapiten bio...
Ovaj 22-godišnji ofanzivac je u HNL-u skupio ukupno 88 nastupa te postigao šest golova. Špehar igra na pozicijama krilnog napadača, a može pokriti i poziciju ofanzivnog veznog. Nastupao je za sve omladinske selekcije Hrvatske osim selekcije do 21 godine.
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo sad vidim ali dobro, opet fali asistencija naprimjer, ucinak mu je bas los.ThrillerHz je napisao/la:Pa to, nije spic centralni, vise igra poluspica, ofanzivnog veznog, iza spica igrac.MortemHz je napisao/la:Na transfermarktu tako pise pa sam zato stavio, ne znam ja ko je lik uopste. Ovo sam nasao sada.ThrillerHz je napisao/la:Spehar nije spic bratovi... Ne znam odakle taj podatak. A iz splita je i Dupovac otjeran, nama kapiten bio...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Realno da je imao bolji ucinak otisao bi iz Dinama za 10 mil u Napoli, ne u Split hahahahah, al ne znaci da mozda ne planira ozivit karijeru dok mu nije kasno i da mu mi bas budemo odskocna daska, jer vozovi mu prolaze, a da ima potencijal, vjerovatno ima. Ne treba se zalijetat, na probu pa nek se pokaze.MortemHz je napisao/la:
Evo sad vidim ali dobro, opet fali asistencija naprimjer, ucinak mu je bas los.
1946~
špehar = hrvatski bilbijaThrillerHz je napisao/la:Pa to, nije spic centralni, vise igra poluspica, ofanzivnog veznog, iza spica igrac.MortemHz je napisao/la:Na transfermarktu tako pise pa sam zato stavio, ne znam ja ko je lik uopste. Ovo sam nasao sada.ThrillerHz je napisao/la:Spehar nije spic bratovi... Ne znam odakle taj podatak. A iz splita je i Dupovac otjeran, nama kapiten bio...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:Realno da je imao bolji ucinak otisao bi iz Dinama za 10 mil u Napoli, ne u Split hahahahah, al ne znaci da mozda ne planira ozivit karijeru dok mu nije kasno i da mu mi bas budemo odskocna daska, jer vozovi mu prolaze, a da ima potencijal, vjerovatno ima. Ne treba se zalijetat, na probu pa nek se pokaze.MortemHz je napisao/la:
Evo sad vidim ali dobro, opet fali asistencija naprimjer, ucinak mu je bas los.
Spehar bi bio odlicno pojacanje.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stvarno tako mislis? a Liivak?Evander je napisao/la:Spehar bi bio odlicno pojacanje.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pusti evandera, on baca drkicu na mamica, dinamk, i sve ove dinamovce. To neces procitati da je popljuvao.
- Evolution87
- Kontakt:
Bolji ucinak said ima
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Alex Ferguson fights Bayern Munich for 16-year-old midfielder Dino Spehar
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... pehar.html
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la:Alex Ferguson fights Bayern Munich for 16-year-old midfielder Dino Spehar![]()
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Spehara sam gledao i znam dosta o njemu. O nekakvom estoncu nemam blage veze, isto kao ni o nekom junioru St Paulia ili Aberdina.MortemHz je napisao/la:Stvarno tako mislis? a Liivak?Evander je napisao/la:Spehar bi bio odlicno pojacanje.
Sta mislite o Goranu Brkicu, jeste da je od onog Husarica, al jbg
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, napoleon72 i 31 gost.