FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zlo87 je napisao/la:Sta mislite o Goranu Brkicu, jeste da je od onog Husarica, al jbg
odlican za rotacije i klupe
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
imamo ih za klupe i rotacija do penzionisanja RustemovicaRule_hz je napisao/la:zlo87 je napisao/la:Sta mislite o Goranu Brkicu, jeste da je od onog Husarica, al jbg
odlican za rotacije i klupe
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kazem vam, svojevremeno je Spehar u Dinamu bio Modric, Kovacic, Halilovic, Coric itd. ali nisam upratio sta se desilo u medjuvremenu pa je "propao".
(U prevodu zlatna koka je bio)
1946~
Iskreno, ja bi volio Ordagića pa nek i plate odštetu (koliko su samo dali na raskide ugovora) i napadača kakvog dobrog. Bio bi zadovoljan
i naravno da Mikela maknu iz ''kuhinje''
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svasta..ThrillerHz je napisao/la:Kazem vam, svojevremeno je Spehar u Dinamu bio Modric, Kovacic, Halilovic, Coric itd. ali nisam upratio sta se desilo u medjuvremenu pa je "propao".
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hoce li ici taj Bekic vise, cujem da nije bio na treningu? Da bacim cigare visejoker90 je napisao/la:I Almir Bekić je bio u Dinamu..
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ba, ja ga nisam vidio. Sta je sa njim? Samo on nije bio meni se cini, ne racunam Crnkica koji nije u Sarajevu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hoce li ici taj Bekic vise, cujem da nije bio na treningu? Da bacim cigare visejoker90 je napisao/la:I Almir Bekić je bio u Dinamu...
samo ove što se spominju ne treba zvat pojačanjima , prinove su svi, pogotovo bez kluba ovi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A kakva je situacija sa Kovom i Čatakovićem? Da li će biti spremni na proljeće?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
On, Crnkić i Balić nisu bili tu, ako se ne varam. Nadam se da je ono za Izrael istina, pa da se na njemu jos i hajruje koja marka.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hoce li ici taj Bekic vise, cujem da nije bio na treningu? Da bacim cigare visejoker90 je napisao/la:I Almir Bekić je bio u Dinamu...
@ledesma, Catakovic danas individualno radio, ranije napustio trening. Kod njega se izgleda bas razvuklo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I ja sam to htio da pitam, kakvi su bili danas, kakvim intenzitetom su trenirali?ledesma je napisao/la:A kakva je situacija sa Kovom i Čatakovićem? Da li će biti spremni na proljeće?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidio ucinak i zgadio mi se zivot hahaha, kontam ba nosi ovogThrillerHz je napisao/la:Nadam se da nije sindrom Travancic bioMortemHz je napisao/la:
Svasta..![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos je Hapoel najtrofejniji i najveci klub tamo, sve nesto sumnjam ali valjda cemo ih prevariti pa da ga ti i ja, zajedno sa @High, odnesemo.joker90 je napisao/la:On, Crnkić i Balić nisu bili tu, ako se ne varam. Nadam se da je ono za Izrael istina, pa da se na njemu jos i hajruje koja marka.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hoce li ici taj Bekic vise, cujem da nije bio na treningu? Da bacim cigare visejoker90 je napisao/la:I Almir Bekić je bio u Dinamu...
@ledesma, Catakovic danas individualno radio, ranije napustio trening. Kod njega se izgleda bas razvuklo.
- Evolution87
- Kontakt:
Ma sve i jedan igrac koji dodje u ovu ligu je prinova dok ne dokaze suprotno.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
Coromandel
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:Alex Ferguson fights Bayern Munich for 16-year-old midfielder Dino Spehar![]()
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... pehar.html![]()
Zukanovic je napisao/la:Alex Ferguson fights Bayern Munich for 16-year-old midfielder Dino Spehar![]()
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... pehar.html
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
pod 1. - hvala za ivetićaZukanovic je napisao/la:Alex Ferguson fights Bayern Munich for 16-year-old midfielder Dino Spehar![]()
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... pehar.html
a 2. - nešto mi taj Špehar šuhveli, posebno što je sin legende, jbg nadati se da ima neke volje i želje još u njemu
http://www.slobodna.dalmacija.hr/sport/ ... ino-spehar
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/dino- ... /170112099
Ovaj Klix definitivno prepisuje s foruma
Eno i Handzica dole 
Ovaj Klix definitivno prepisuje s foruma
1946~
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.