cuj ovog njemu ne smeta
oj hljebe i boze
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Svako ima svoj način finansiranja i svako radi onako kako mu je po volji oko svojih finansija. Ko je kriv drugim klubovima što oni ne pronalaze takve sponzore koji bi im pomogli dosta finansijski.MortemHz je napisao/la:Sto bi nekome smetalo sponzorstvo vala, ako mogu iskoristiti i ako je legalno neka iskoriste, bitno se snaci.
Mario jesi nam ziv ti lave nas, nesto te slabo ima?
Pa to ti kazem, svaki vid finansiranja je dobar i pomoci ce bh. klubovima da napreduju i dalje. I ja bi volio nesto slicno da se doda naprimjer, nikada keša nije dosta.arelinho je napisao/la:Svako ima svoj način finansiranja i svako radi onako kako mu je po volji oko svojih finansija. Ko je kriv drugim klubovima što oni ne pronalaze takve sponzore koji bi im pomogli dosta finansijski.MortemHz je napisao/la:Sto bi nekome smetalo sponzorstvo vala, ako mogu iskoristiti i ako je legalno neka iskoriste, bitno se snaci.
Mario jesi nam ziv ti lave nas, nesto te slabo ima?
Celik sad za sad 1 ime dok su Metalci doveli 5-6 imena. Doduse njih su i napusila 2-3 imena koliko sam upratio. Nisu oni nikako najtisi. Olimpic dovodi igrace dok se i u Celiku ocekuje jos 4-5 poznati imena. Vitez i Mladost su onako najtisi za sad a imaju i bodovni saldo koji garantira mirniju zavrsnicu.FoSte95 je napisao/la:Bice zestoko Bgm i Liga za prvaka i Liga za opstanak. Olimpic i Celik se pojacali, jos nisu odustali, Metalci, Vitez i Mladost DK najtisi zasada. A ove vodese bez potrebe je i spominjati
E hvala na ispravci za metalceKenoRob je napisao/la:Celik sad za sad 1 ime dok su Metalci doveli 5-6 imena. Doduse njih su i napusila 2-3 imena koliko sam upratio. Nisu oni nikako najtisi. Olimpic dovodi igrace dok se i u Celiku ocekuje jos 4-5 poznati imena. Vitez i Mladost su onako najtisi za sad a imaju i bodovni saldo koji garantira mirniju zavrsnicu.FoSte95 je napisao/la:Bice zestoko Bgm i Liga za prvaka i Liga za opstanak. Olimpic i Celik se pojacali, jos nisu odustali, Metalci, Vitez i Mladost DK najtisi zasada. A ove vodese bez potrebe je i spominjati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Fakat, ne znam zašto se ovako lože ovi ljudi, HT nas je sponzorirao, sponzorira i sponzoriraće...brkatasomina je napisao/la:2013 godine je bilo ovako...
Danas je predsjednik Uprave HT Eroneta, mr. Stipe Prlić, potpisao sponzorske ugovore s tajnikom NK „Široki Brijeg“ Draganom Soldom, i predsjednikom HŠK „Zrinjski“ Mostar Marinom Raspudićem.
Svojim rezultatima u Premijer ligi Bosne i Hercegovine kao i kvalifikacijama na europskim natjecanjima ova dva sportska kolektiva pokazuju kako su među ponajboljima u Bosni i Hercegovini.
Ugovor je potpisan na razdoblje od tri godine s iznosom od 200.000,00 KM svakom klubu.
Ovo danas je samo nastavak ove suradnje...
Doviđenja drago Sarajvo
Sariel je napisao/la:to je vec drug moj elementarno neznanje, a to nije smijesno,nemoj da se ljutis, i problem je daleko siri i ozbiljniji od proste konstatacije kakve veze ima ko je kome sponzor.
i onda kao gledamo izljeve patriotizma na stadionima,transovima,porukama,povicima,poklicima zastavama,sta vec sve ne.
ili ovde medjusobna vrijedjanja na najnizem nivou.
ne ide brate, ne ide.
Kako reće frajer iz Čelika, sa Metalege imaom 2 domaće utakmice Zenica i Travnik, za ostalo ćemo se boritiEvolve je napisao/la:Neznam baš, 6 bodova je fina zaliha ispred konkurenata. Vidjet ćemo kako će se pojačavat klubovi, kako će završiti bodovno nakon još 4 kola prije samog razdvajanja lige. Po meni, Olimpik je najslabiji od tri navedena kluba.
Vitez je cini mi se predaleko da bi se mogao ugrozit od ove trojke, tako da medju njima definitivno treba trazit dva koja otpadaju.
Spremaju se da prodaju utakmicu kome god bude trebalo,to si u pravu za Krstaijca da nije levat,vidi da nema sanse da izbori Evropu preko prvenstva,zato ce prodati kome god bude trebalo,isto kao i prosle godine.Nisu atraktivne ekipe, nemaju navijača, pa se o njima veoma malo piše. Sigurno se spremaju, posebno Radnik, jer Krstajić nije levat sekunde, i mogli bi oni mnogim pomrsiti račune u proljetnom dijelu. I Krupa takođe. Privatni su to klubovi, malo i politika pogura, pa su zato tu gdje jesu. Biće mnogo interesantno dogodine Krupa vs Borac ....
Negdje u novembru smo pričali da Čelik ostaje, samo oni sebe sami mogu izbaciti, puno pametuju,KenoRob je napisao/la:Ovaj format prvenstva nikom od nas nije poznat. Recimo Vitez izgleda "sigurno" ali ako udju u ovu ligu za opstanak u nekoj losoj formi ili sta ja znam i ako zaredaju 3-4 poraza vise nece biti sigurni. Isto tako za Jajcane, recimo da ce Celik dobiti Metalege u Zenici eto odmah 6 bodova na 3...glupo je pricati ali eto odprilike kako to izgleda. Jajcani igraju sve utakmice u "gostima" dok mi recimo imamo Mladost i Vitez komsijske utakmice gdje se mozemo osjecati kao domacini. Pa moze se reci i u Travniku protiv Metalegea cemo izgledati kao domacini a sto se tice Olimpica svi znamo kakva situacija bude na Otoci. Najvazniji je KVALITET a sve ostalo ide nekako na nasu ruku. Jos kad bi vi pogurali nas umjesto Jajcane onda je opstanak zagarantovan ali znam ja gdje ce vas vise vuci srceEvolve je napisao/la:Neznam baš, 6 bodova je fina zaliha ispred konkurenata. Vidjet ćemo kako će se pojačavat klubovi, kako će završiti bodovno nakon još 4 kola prije samog razdvajanja lige. Po meni, Olimpik je najslabiji od tri navedena kluba.
Vitez je cini mi se predaleko da bi se mogao ugrozit od ove trojke, tako da medju njima definitivno treba trazit dva koja otpadaju.
Nama je ta prva utakmica pa skoro biti ili nebiti za ulaz u prvih 6... Mozes bit uvjeren da ce Široki tu utakmicu protiv Jajcana ici na glavu za 3 boda.KenoRob je napisao/la:Ovaj format prvenstva nikom od nas nije poznat. Recimo Vitez izgleda "sigurno" ali ako udju u ovu ligu za opstanak u nekoj losoj formi ili sta ja znam i ako zaredaju 3-4 poraza vise nece biti sigurni. Isto tako za Jajcane, recimo da ce Celik dobiti Metalege u Zenici eto odmah 6 bodova na 3...glupo je pricati ali eto odprilike kako to izgleda. Jajcani igraju sve utakmice u "gostima" dok mi recimo imamo Mladost i Vitez komsijske utakmice gdje se mozemo osjecati kao domacini. Pa moze se reci i u Travniku protiv Metalegea cemo izgledati kao domacini a sto se tice Olimpica svi znamo kakva situacija bude na Otoci. Najvazniji je KVALITET a sve ostalo ide nekako na nasu ruku. Jos kad bi vi pogurali nas umjesto Jajcane onda je opstanak zagarantovan ali znam ja gdje ce vas vise vuci srceEvolve je napisao/la:Neznam baš, 6 bodova je fina zaliha ispred konkurenata. Vidjet ćemo kako će se pojačavat klubovi, kako će završiti bodovno nakon još 4 kola prije samog razdvajanja lige. Po meni, Olimpik je najslabiji od tri navedena kluba.
objasni svoje grohotanje?Esport je napisao/la:Sariel je napisao/la:to je vec drug moj elementarno neznanje, a to nije smijesno,nemoj da se ljutis, i problem je daleko siri i ozbiljniji od proste konstatacije kakve veze ima ko je kome sponzor.
i onda kao gledamo izljeve patriotizma na stadionima,transovima,porukama,povicima,poklicima zastavama,sta vec sve ne.
ili ovde medjusobna vrijedjanja na najnizem nivou.
ne ide brate, ne ide.![]()
to je vec drug moj elementarno neznanje,
kuknjava
ne ide brate, ne ide.
![]()
objasni svoje grohotanje?Esport je napisao/la:![]()
to je vec drug moj elementarno neznanje,
kuknjava
ne ide brate, ne ide.
![]()
Esport je napisao/la: Glavati gospodine(što bi rekao jedan polustrani književnik, kada je prićao o jazavcima, koji su za vas napredni),
ako vi redovno idete kod ljekara i na štraftu po moralnu pomoć, valjda ostali ne moraju.
Kakav ce FEAL biti za Široki Brijeg? koliko sam cuo oni su bas jaki financijski, mogli bi uletiti u ligu 6, za nesto vise nisam siguran jer ni ovo nije sigurno a i malo je kola do kraja regularnog dijela, samo 4.Evolve je napisao/la:Nama je ta prva utakmica pa skoro biti ili nebiti za ulaz u prvih 6... Mozes bit uvjeren da ce Široki tu utakmicu protiv Jajcana ici na glavu za 3 boda.KenoRob je napisao/la:Ovaj format prvenstva nikom od nas nije poznat. Recimo Vitez izgleda "sigurno" ali ako udju u ovu ligu za opstanak u nekoj losoj formi ili sta ja znam i ako zaredaju 3-4 poraza vise nece biti sigurni. Isto tako za Jajcane, recimo da ce Celik dobiti Metalege u Zenici eto odmah 6 bodova na 3...glupo je pricati ali eto odprilike kako to izgleda. Jajcani igraju sve utakmice u "gostima" dok mi recimo imamo Mladost i Vitez komsijske utakmice gdje se mozemo osjecati kao domacini. Pa moze se reci i u Travniku protiv Metalegea cemo izgledati kao domacini a sto se tice Olimpica svi znamo kakva situacija bude na Otoci. Najvazniji je KVALITET a sve ostalo ide nekako na nasu ruku. Jos kad bi vi pogurali nas umjesto Jajcane onda je opstanak zagarantovan ali znam ja gdje ce vas vise vuci srceEvolve je napisao/la:Neznam baš, 6 bodova je fina zaliha ispred konkurenata. Vidjet ćemo kako će se pojačavat klubovi, kako će završiti bodovno nakon još 4 kola prije samog razdvajanja lige. Po meni, Olimpik je najslabiji od tri navedena kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.