Dosla ti cvaja na racun ? Jesi morao poslat prije sliku licne ? I ja sam se registrovo u kladii,al mi jos nije nista doslo,ni meni ni jaranu....tuzlak1987 je napisao/la:Legli su nam bonusi u wwinKoji je naredni korak da ih aktiviramo da budu u opticaju da se potrose na kladjenje, jel moramo otici u kladaru uplatiti neki novac pa bi nam se tako i bonusi aktivirali?
Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesi se na Bulevaru registrovao? Vec mi je se jedan momak javio u inbox, dosao iz Zivinica cak da se registruje i nisu mu prebacili.Muumii je napisao/la:Dosla ti cvaja na racun ? Jesi morao poslat prije sliku licne ? I ja sam se registrovo u kladii,al mi jos nije nista doslo,ni meni ni jaranu....tuzlak1987 je napisao/la:Legli su nam bonusi u wwinKoji je naredni korak da ih aktiviramo da budu u opticaju da se potrose na kladjenje, jel moramo otici u kladaru uplatiti neki novac pa bi nam se tako i bonusi aktivirali?
Meni prebacili prvi dan u 9, a i burazu. Ne znam sta je, jer nisam nista uradio, posto je to za licnu potrebno za neki drugi bonus koji nije povezan sa ovim. Ovaj bi trebalo svima samo da nabace bez slanja slike licne i maila.
Ma ja onde kod poste,zajedno se jaran i ja reg,nije ni meni ni njemu doslo ccc,valjda dodjetuzlak1987 je napisao/la:Jesi se na Bulevaru registrovao? Vec mi je se jedan momak javio u inbox, dosao iz Zivinica cak da se registruje i nisu mu prebacili.Muumii je napisao/la:Dosla ti cvaja na racun ? Jesi morao poslat prije sliku licne ? I ja sam se registrovo u kladii,al mi jos nije nista doslo,ni meni ni jaranu....tuzlak1987 je napisao/la:Legli su nam bonusi u wwinKoji je naredni korak da ih aktiviramo da budu u opticaju da se potrose na kladjenje, jel moramo otici u kladaru uplatiti neki novac pa bi nam se tako i bonusi aktivirali?
Meni prebacili prvi dan u 9, a i burazu. Ne znam sta je, jer nisam nista uradio, posto je to za licnu potrebno za neki drugi bonus koji nije povezan sa ovim. Ovaj bi trebalo svima samo da nabace bez slanja slike licne i maila.
- Probisvjet
- Kontakt:
Moras poslati identifikacioni dokument sa godinom rodjenja i otici na mail aktivirati.tuzlak1987 je napisao/la:Jesi se na Bulevaru registrovao? Vec mi je se jedan momak javio u inbox, dosao iz Zivinica cak da se registruje i nisu mu prebacili.Muumii je napisao/la:Dosla ti cvaja na racun ? Jesi morao poslat prije sliku licne ? I ja sam se registrovo u kladii,al mi jos nije nista doslo,ni meni ni jaranu....tuzlak1987 je napisao/la:Legli su nam bonusi u wwinKoji je naredni korak da ih aktiviramo da budu u opticaju da se potrose na kladjenje, jel moramo otici u kladaru uplatiti neki novac pa bi nam se tako i bonusi aktivirali?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Je li ko isao u taj novi centar za masazu u centru grada,kakva je usluga cijene...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Hahaha iz Zivinica ljudi dolazili da se prijave radi 20 km bonusa.. e moj Boze
Rece mi drug da se nije moglo uci u kladionicu kolika je guzva bila..
Rece mi drug da se nije moglo uci u kladionicu kolika je guzva bila..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
İma reis za kezuala.NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Morat ce ti babo kredit dic
Odustao sam od lacoste, bas gledao modele, nije mi se dopalo.tuzlak1987 je napisao/la:
Trebalo bi da sada ima neko snizenje. U Buzz je skuplje ali zato imaju novije modele koje sportvision nema. Ali ako Buzz naletis npr ono 20% na patike mozes naci odlicne.
A Office nije na sportski fazon, vise je sminka. I oni imaju cesto snizenja i imaju ovako uvijek dobrih modela za svakodnevnicu uz pantole, a i za izlaska. Ja da uzimam uzeo bih neke koje su Lacoste mozda neki model. Zna biti popust cak i 30-40% na neke modele.
A vjerovatno da ima i u drugim radnjama nesto mada je pretezno odjeca..
Sad sam pregledao, nema onog sto trazim.Heller je napisao/la:
**** BCC naruci odavde, ja narucio tene, duks, majicu pun **** stvari, i odlicno je http://www.djaksport.ba/
Kontam ovo.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
To to, Hamburg 187 Strassenbande 
SL72 su slične, ali meni i malo bolje. One retro, starije, ne sad ove novije kolekcije. Pogotovo kD se obuku, predobro izgledaju.
Bude u Bingu na Šićkom popusta često, i bude takvih modela, samo treba naletit na broj.
Bude u Bingu na Šićkom popusta često, i bude takvih modela, samo treba naletit na broj.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 15 jan 2017, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne znam da postoji gora kombinacija boja od plavo-zelene
dvije najružnije boje na svijetu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
seljacinu stvarno mozes poznati po nacinu odjevanja, al mislim da ni seljacina ne bi ovo obula na noge
sta raja vidi npr na ovim patikama, pa su kao satro, dobre, furka, sta li vec, prosto ne mogu shvatit
sta raja vidi npr na ovim patikama, pa su kao satro, dobre, furka, sta li vec, prosto ne mogu shvatit
Malogradjanine neobrazovani.Chinaglia je napisao/la:seljacinu stvarno mozes poznati po nacinu odjevanja, al mislim da ni seljacina ne bi ovo obula na noge
Ono sto ti vidis ne treba da znaci da je uvijek ispravno. Ako nesto komentarises prvo saznas nesto o tome. Nisu seljaci unistili ovu carsiju, nego malogradjani, oni koji ne vide dalje od nosa. Ovo je vid subkulture. A subkultura je uvijek cuvala dusu ovog grada. Pa bila ona punk, rep, metal, hc ili u ovom slucaju casual. Zamolio bi te ovim putem da me zaobidjes, u narednim raspravama. Hvala.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:To to, Hamburg 187 Strassenbande
Pogledat cu.wobly92 je napisao/la:SL72 su slične, ali meni i malo bolje. One retro, starije, ne sad ove novije kolekcije. Pogotovo kD se obuku, predobro izgledaju.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ne znam brate sto si se nalozio na Hamburg.
Puno su jace Stan Smith ili ove nove sto su izbacili Jeans ili tako nesto se zovu.
Gazelle takodje, ili cak su mi i samba jace od njih.
Nemoj reci da je na Bosforu tako los izbor, pa nemate nista kvalitetno?
Puno su jace Stan Smith ili ove nove sto su izbacili Jeans ili tako nesto se zovu.
Gazelle takodje, ili cak su mi i samba jace od njih.
Nemoj reci da je na Bosforu tako los izbor, pa nemate nista kvalitetno?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Stan Smith vec ima dosta ljudi u Tz. Gazelle imam. Samba sam samo jedne vidio, bordo.
Na Bosforu ne bi trebao biti, ali u Anadoliji je prelose.
Na Bosforu ne bi trebao biti, ali u Anadoliji je prelose.
Ma i ja razmisljam sta sada da uzmem.
Imam new Balance,Air ljaks, Superstar ( koje su mi realno i najjace od svih adidasovih modela).
A sada su Gazelle u Evropi na snizenju na 69e.
Fakticki dzaba.
Ti si bas u dzamahiriji brate
Imam new Balance,Air ljaks, Superstar ( koje su mi realno i najjace od svih adidasovih modela).
Fakticki dzaba.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Aerials je napisao/la:Ne znam da postoji gora kombinacija boja od plavo-zelenedvije najružnije boje na svijetu.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Gazelle su ovdje jos jeftinije oko 100 KM, kako lira oscilira tako je sve bolje i bolje.carapa je napisao/la:Ma i ja razmisljam sta sada da uzmem.
Fakticki dzaba.
Neki bi htjeli, ali ne daju se jos.
dobre za treninga 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Zena kao ti, svaki od nas bas o takvoj sanja, mila, vjeruj mi to je ono sto se tako, tako tesko nalazi, a tako lako izgubi.Aerials je napisao/la:dobre za treninga
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
gazelice, eh eh.
aiddas najke, kežual ultr...
aiddas najke, kežual ultr...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.