Tuzlanski Chat

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Muumii
Kontakt:

Re: Tuzlanski Chat

Post Postao/la Muumii » 14 jan 2017, 17:26

tuzlak1987 je napisao/la:Legli su nam bonusi u wwin :D Koji je naredni korak da ih aktiviramo da budu u opticaju da se potrose na kladjenje, jel moramo otici u kladaru uplatiti neki novac pa bi nam se tako i bonusi aktivirali?
Dosla ti cvaja na racun ? Jesi morao poslat prije sliku licne ? I ja sam se registrovo u kladii,al mi jos nije nista doslo,ni meni ni jaranu....

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jan 2017, 17:34

Muumii je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Legli su nam bonusi u wwin :D Koji je naredni korak da ih aktiviramo da budu u opticaju da se potrose na kladjenje, jel moramo otici u kladaru uplatiti neki novac pa bi nam se tako i bonusi aktivirali?
Dosla ti cvaja na racun ? Jesi morao poslat prije sliku licne ? I ja sam se registrovo u kladii,al mi jos nije nista doslo,ni meni ni jaranu....
Jesi se na Bulevaru registrovao? Vec mi je se jedan momak javio u inbox, dosao iz Zivinica cak da se registruje i nisu mu prebacili.

Meni prebacili prvi dan u 9, a i burazu. Ne znam sta je, jer nisam nista uradio, posto je to za licnu potrebno za neki drugi bonus koji nije povezan sa ovim. Ovaj bi trebalo svima samo da nabace bez slanja slike licne i maila.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 14 jan 2017, 17:41

tuzlak1987 je napisao/la:
Muumii je napisao/la:
Jesi se na Bulevaru registrovao? Vec mi je se jedan momak javio u inbox, dosao iz Zivinica cak da se registruje i nisu mu prebacili.

Meni prebacili prvi dan u 9, a i burazu. Ne znam sta je, jer nisam nista uradio, posto je to za licnu potrebno za neki drugi bonus koji nije povezan sa ovim. Ovaj bi trebalo svima samo da nabace bez slanja slike licne i maila.
Ma ja onde kod poste,zajedno se jaran i ja reg,nije ni meni ni njemu doslo ccc,valjda dodje

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jan 2017, 17:53

Muumii je napisao/la:

Moras poslati identifikacioni dokument sa godinom rodjenja i otici na mail aktivirati.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 jan 2017, 18:32

Je li ko isao u taj novi centar za masazu u centru grada,kakva je usluga cijene...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jan 2017, 19:08

Hahaha iz Zivinica ljudi dolazili da se prijave radi 20 km bonusa.. e moj Boze

Rece mi drug da se nije moglo uci u kladionicu kolika je guzva bila..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 15 jan 2017, 18:02

NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Morat ce ti babo kredit dic
İma reis za kezuala. :mrgreen:
Trebalo bi da sada ima neko snizenje. U Buzz je skuplje ali zato imaju novije modele koje sportvision nema. Ali ako Buzz naletis npr ono 20% na patike mozes naci odlicne.

A Office nije na sportski fazon, vise je sminka. I oni imaju cesto snizenja i imaju ovako uvijek dobrih modela za svakodnevnicu uz pantole, a i za izlaska. Ja da uzimam uzeo bih neke koje su Lacoste mozda neki model. Zna biti popust cak i 30-40% na neke modele.

A vjerovatno da ima i u drugim radnjama nesto mada je pretezno odjeca..
Odustao sam od lacoste, bas gledao modele, nije mi se dopalo.
Heller je napisao/la:
**** BCC naruci odavde, ja narucio tene, duks, majicu pun **** stvari, i odlicno je http://www.djaksport.ba/
Sad sam pregledao, nema onog sto trazim.

Kontam ovo.

slika
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 jan 2017, 18:52

To to, Hamburg 187 Strassenbande :salut:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 jan 2017, 19:05

SL72 su slične, ali meni i malo bolje. One retro, starije, ne sad ove novije kolekcije. Pogotovo kD se obuku, predobro izgledaju.
Bude u Bingu na Šićkom popusta često, i bude takvih modela, samo treba naletit na broj.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 15 jan 2017, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 jan 2017, 19:06

Ne znam da postoji gora kombinacija boja od plavo-zelene :lol: dvije najružnije boje na svijetu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jan 2017, 20:39

seljacinu stvarno mozes poznati po nacinu odjevanja, al mislim da ni seljacina ne bi ovo obula na noge
sta raja vidi npr na ovim patikama, pa su kao satro, dobre, furka, sta li vec, prosto ne mogu shvatit

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 15 jan 2017, 22:20

Chinaglia je napisao/la:seljacinu stvarno mozes poznati po nacinu odjevanja, al mislim da ni seljacina ne bi ovo obula na noge
sta raja vidi npr na ovim patikama, pa su kao satro, dobre, furka, sta li vec, prosto ne mogu shvatit
Malogradjanine neobrazovani.

Ono sto ti vidis ne treba da znaci da je uvijek ispravno. Ako nesto komentarises prvo saznas nesto o tome. Nisu seljaci unistili ovu carsiju, nego malogradjani, oni koji ne vide dalje od nosa. Ovo je vid subkulture. A subkultura je uvijek cuvala dusu ovog grada. Pa bila ona punk, rep, metal, hc ili u ovom slucaju casual. Zamolio bi te ovim putem da me zaobidjes, u narednim raspravama. Hvala.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:To to, Hamburg 187 Strassenbande :salut:
:salut: :salut:
wobly92 je napisao/la:SL72 su slične, ali meni i malo bolje. One retro, starije, ne sad ove novije kolekcije. Pogotovo kD se obuku, predobro izgledaju.
Bude u Bingu na Šićkom popusta često, i bude takvih modela, samo treba naletit na broj.
Pogledat cu. :thumbup:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 16 jan 2017, 22:13

Ne znam brate sto si se nalozio na Hamburg.
Puno su jace Stan Smith ili ove nove sto su izbacili Jeans ili tako nesto se zovu.
Gazelle takodje, ili cak su mi i samba jace od njih.
Nemoj reci da je na Bosforu tako los izbor, pa nemate nista kvalitetno?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 jan 2017, 22:29

Stan Smith vec ima dosta ljudi u Tz. Gazelle imam. Samba sam samo jedne vidio, bordo.

Na Bosforu ne bi trebao biti, ali u Anadoliji je prelose.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 16 jan 2017, 22:37

Ma i ja razmisljam sta sada da uzmem.
Imam new Balance,Air ljaks, Superstar ( koje su mi realno i najjace od svih adidasovih modela).
A sada su Gazelle u Evropi na snizenju na 69e.
Fakticki dzaba.
Ti si bas u dzamahiriji brate :urnebes:
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 16 jan 2017, 22:37

Aerials je napisao/la:Ne znam da postoji gora kombinacija boja od plavo-zelene :lol: dvije najružnije boje na svijetu.
slika
:mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 jan 2017, 22:41

carapa je napisao/la:Ma i ja razmisljam sta sada da uzmem.
Imam new Balance,Air ljaks, Superstar ( koje su mi realno i najjace od svih adidasovih modela).
A sada su Gazelle u Evropi na snizenju na 69e.
Fakticki dzaba.
Ti si bas u dzamahiriji brate :urnebes:
Gazelle su ovdje jos jeftinije oko 100 KM, kako lira oscilira tako je sve bolje i bolje. :mrgreen:

Neki bi htjeli, ali ne daju se jos. :mrgreen:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 16 jan 2017, 22:41

dobre za treninga :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 16 jan 2017, 23:06

Aerials je napisao/la:dobre za treninga :mrgreen:
Zena kao ti, svaki od nas bas o takvoj sanja, mila, vjeruj mi to je ono sto se tako, tako tesko nalazi, a tako lako izgubi.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 jan 2017, 11:15

gazelice, eh eh.
aiddas najke, kežual ultr... :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.