Iskreno ne vjerujem u to da ne mozes koristiti bh telecom u Mostaru iako nisam upucen, ali sve i da je istina opet je npr taj telecom bio sponzor Bosni a i ja sam korisnik telecoma. Nisu dali sponzorstvo ni Slobodi Diti ni Sirokom. Jebga sad nema smisla da je to uredu a kad Eronet daje pare Zrinjskom i Sirokom bunimo seMortemHz je napisao/la:
Mislim da Dinamo i Hajduk nisu dobili ove pare![]()
![]()
Malo je ruzno reci ali Mostar je jako podijeljen grad iako su mi najdrazi grad sa Tuzlom poslije Sarajeva, naravno. Mislim da je neko napisao da ne mozes koristiti BH Telecom u jednom dijelu grada, natjeran si da koristis Eronet. Ne znam koliko istine ima u tome ali ako je tacno to je stvarno jadno i vidis i sam kako se dijeli. Zamisli tebe neko natjera da koristis nesto sto neces, ili to ili nista. Ovdje vecinom ljudi koriste BH Telecom kao i ja mada ima solidan broj ljudi koji koriste Eronet, mozda nekih 20% ali njih niko ne moze natjerati da predju na BH Telecom. I ja bi bio korisnik Eroneta da su bolji ali odlucio sam se za BH Telecom.
Meni je malo glupo sto opcenito drzavne firme daju sponzorstva pojedinacnim kolektivima, a sad kad se i prije radilo ne vidim frku oko toga sto Eronet sponzorise klubove ciji su navijaci i simpatizeri ogromnom vecinom njihovi korisnici.
Opcenito sam napisao da je glupa prica jer se ljudi bune sto nije njihovom klubu otisao novac a ne na cinjenicu da drzavne firme sponzorisu pojedinacne kolektive. Mislim da je Velez takodjer dobio novac ne bi bilo ovolike price a u sustini opet je jednako pogresno.