FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 14 jan 2017, 20:55

Što se tiče eventualnog odlaska Duljevića, ja bih ga pustio samo za cifru od 400 000 eura pa više, manje nikako. Bolje ga ostaviti da igra kod nas i bez produženja ugovora, da nam pomogne da obezbjedimo evropske utakmice i onda nek ide džaba. Jer mnogo više možemo profitirati igrajući evropske utakmice od 300-350 hiljada eura, nego da sad ostanemo bez najboljeg igrača.
Moje mišljenje.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 jan 2017, 21:00

hilmo je napisao/la:Što se tiče eventualnog odlaska Duljevića, ja bih ga pustio samo za cifru od 400 000 eura pa više, manje nikako. Bolje ga ostaviti da igra kod nas i bez produženja ugovora, da nam pomogne da obezbjedimo evropske utakmice i onda nek ide džaba. Jer mnogo više možemo profitirati igrajući evropske utakmice od 300-350 hiljada eura, nego da sad ostanemo bez najboljeg igrača.
Moje mišljenje.
Optimistican si sto se tice njegove igre u zadnjih pola godiine ugovora... ne bi taj u duel usao :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 14 jan 2017, 21:00

hilmo je napisao/la:Što se tiče eventualnog odlaska Duljevića, ja bih ga pustio samo za cifru od 400 000 eura pa više, manje nikako. Bolje ga ostaviti da igra kod nas i bez produženja ugovora, da nam pomogne da obezbjedimo evropske utakmice i onda nek ide džaba. Jer mnogo više možemo profitirati igrajući evropske utakmice od 300-350 hiljada eura, nego da sad ostanemo bez najboljeg igrača.
Moje mišljenje.
+100 :thumbup:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jan 2017, 21:10

Pantelija je napisao/la:
Moje mišljenje.
Optimistican si sto se tice njegove igre u zadnjih pola godiine ugovora... ne bi taj u duel usao :kafa:
A vidi, kada bi on ostatak ugovora, bez produžnja, odradio kao ove zadnje utakmice siguran sam da mu 50% i više navijača ne bi zamjerilo što nije produžio. Druga stvar on ima ugovor i stavke ugovora se moraju poštovati ako želi da primi cijelu platu, jel tako i u tvojoj firmi? E ako bi pošeo da "mulja" onda bi baš bio upitan njegov karakter.

NIje on kriv što smo mi čekali pet do dvanaest za produženje.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 jan 2017, 21:13

PerryFred je napisao/la:
fks74 je napisao/la:ako je vjerovati novinarima iz HSV-a poručuju da im je prva želja dulja i da su spremni dati 1 300 000 eura
Šta još kažu novinari iz HSV-a? :rol:
Macane nisu novinari iz HSV procitaj sportske novosti

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 14 jan 2017, 21:19

http://www.lattenkreuz.de/hsv-hunt-vor- ... -im-fokus/

Ein Hunt-Abgang würde allerdings nicht zwangsläufig bedeuten, dass sich der HSV-Kader verkleinert. Wie die Frankfurter Rundschau berichtet, haben die „Rothosen“ nämlich Interesse an einer Verpflichtung des Bosniers Duljevic. Der 23-jährige Offensivmann ist Mannschaftskapitän des FK Sarajevo, dem Tabellenzweiten der nationalen Premijer Liga, und kann mit einer starken Bilanz von acht Torvorlagen in 15 Pflichtspielen aufwarten. Er kann auf allen drei offensiven Mittelfeldpositionen spielen und ist bis Sommer 2017 an seinen Klub gebunden. In diesem Winter will der FK Sarajevo offenbar eine Ablöse für Duljevic kassieren, ehe dieser im Sommer ablösefrei geht. Für 1,3 Millionen Euro soll er den Verein verlassen dürfen. Es gibt aber Konkurrenz für den HSV: Auch Eintracht Frankfurt und Celtic Glasgow sollen den sechsfachen Nationalspieler auf dem Zettel haben.

Kako je Frankfurter Rundschau prijavio "Red Shorts"HSV je zainteresirani za angažovanje bosanca Duljevica. Sa 23 godine napadač je kapetan FK Sarajeva, koji se bori za tizulu u Premijer Liga, i ima jak bilans osam asistencija u 15 službenih utakmica. On može igrati na sve tri napadačke pozicije i vezan je do ljeta 2017 za njegov klub. Ove zime u FK Sarajevo će očigledno prikupljaju ponude za Duljevic jer pred ovim je slobodan transfer u ljeto. Za 1.300.000 € mu treba dozvoliti da napusti klub. Ali postoji konkurencija za HSV: Čak i Eintracht Frankfuart i Glasgow Celtic su u trci za igrača sa šest nastupa u nacionalnom timu.

Izvanjavam se na krnjem prevodu, to je malo dotjeran Google prevod sa Njemačkog. No činjenice su zadržane.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 jan 2017, 21:20

hilmo je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Moje mišljenje.
A vidi, kada bi on ostatak ugovora, bez produžnja, odradio kao ove zadnje utakmice siguran sam da mu 50% i više navijača ne bi zamjerilo što nije produžio. Druga stvar on ima ugovor i stavke ugovora se moraju poštovati ako želi da primi cijelu platu, jel tako i u tvojoj firmi? E ako bi pošeo da "mulja" onda bi baš bio upitan njegov karakter.

NIje on kriv što smo mi čekali pet do dvanaest za produženje.
vidi hilmo, on nije htio da produzi LJETOs ugovor kada je bio u ku?**
igrao lose, tek kad je cala dosao pred kraj 4-5 telmi odigrao dobro
Dok je imao ponude na ljeto, cuvao je nogice, nije davao ni 50%

zar stvarno mislis da bi sad, kada zna da ga ceka neki klub, za 3.4 mjeseca, on ovdje isao 100% i riskirao ozljedu? Bgm ti pravi romantičar neki
ne bi on u duel usao posten.... pposebno zbog toga sto na ljeto nije htioda produzi...
druga stvar, uzima mjesto ili crnkicu, ili ovom malom ako ostane, ima i gljiva sjajno krilo... bolje njih forsirati nego nekoga kome nije stalo do kluba

toliko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 jan 2017, 21:33

Ajd nemojte sad i po Duljevicu prditi toliko..
Realno je da jedini moze napraviti razliku na terenu.. NAJKVALITETNIJI JE IGRAC LIGE

Kako on tako i citava ekipa je igrala jako lose na pocetku, a kad je cala dosao, oni su poceli da igraju kako mogu a siguran sam mogu jos bolje..
Duljevic je kvalitetan igrac, i kao takav mora se prodati za velike pare.
Dokle cemo svoje podcjenjivati...

Do prije mjesec dana, pricali ste da je Dulja najbolji...

Ma hajte molim vas

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 jan 2017, 21:36

Ordagic i Piric blizuu kamann
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 jan 2017, 21:38

Zip je napisao/la:Ajd nemojte sad i po Duljevicu prditi toliko..
Realno je da jedini moze napraviti razliku na terenu.. NAJKVALITETNIJI JE IGRAC LIGE

Kako on tako i citava ekipa je igrala jako lose na pocetku, a kad je cala dosao, oni su poceli da igraju kako mogu a siguran sam mogu jos bolje..
Duljevic je kvalitetan igrac, i kao takav mora se prodati za velike pare.
Dokle cemo svoje podcjenjivati...

Do prije mjesec dana, pricali ste da je Dulja najbolji...

Ma hajte molim vas
:thumbup: :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2017, 21:39

zlo87 je napisao/la:Ordagic i Piric blizuu kamann
Balkan fans? :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 jan 2017, 21:40

MortemHz je napisao/la:
Hahahaahah nisam toliko neozbiljan
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2017, 21:42

zlo87 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Hahahaahah nisam toliko neozbiljan
Gledam i ja, kontam sta ti je :rol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 jan 2017, 21:44

Ne hvala :stop:
1946~

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 jan 2017, 21:55

Ajde ojdanicuuu sarni vise **** slobodanku

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2017, 22:07

slika

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 jan 2017, 22:18

Jel i Ordagic Husarin?
1946~

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 jan 2017, 22:19

ThrillerHz je napisao/la:Jel i Ordagic Husarin?
Ne :kafa:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 jan 2017, 22:23

Ordagic da piric ne ni pod razno

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jan 2017, 22:23

Pantelija je napisao/la: vidi hilmo, on nije htio da produzi LJETOs ugovor kada je bio u ku?**
igrao lose, tek kad je cala dosao pred kraj 4-5 telmi odigrao dobro
Dok je imao ponude na ljeto, cuvao je nogice, nije davao ni 50%

zar stvarno mislis da bi sad, kada zna da ga ceka neki klub, za 3.4 mjeseca, on ovdje isao 100% i riskirao ozljedu? Bgm ti pravi romantičar neki
ne bi on u duel usao posten.... pposebno zbog toga sto na ljeto nije htioda produzi...
druga stvar, uzima mjesto ili crnkicu, ili ovom malom ako ostane, ima i gljiva sjajno krilo... bolje njih forsirati nego nekoga kome nije stalo do kluba

toliko
Ja ipak mislim da su njegove loše igre produkt stanje njegove psihe, i općeg stanja u ekipi.
Kada mu je sve "potaman" onda je najbolji, bez obzira ponude stranih klubova. Uostalom mogli mo mu ugovor profužiti i u februaru, i martu, aprilu...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Cattivi87, haklamas, OzmoodPinglewood, Sazg i 81 gost.