FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Što se tiče eventualnog odlaska Duljevića, ja bih ga pustio samo za cifru od 400 000 eura pa više, manje nikako. Bolje ga ostaviti da igra kod nas i bez produženja ugovora, da nam pomogne da obezbjedimo evropske utakmice i onda nek ide džaba. Jer mnogo više možemo profitirati igrajući evropske utakmice od 300-350 hiljada eura, nego da sad ostanemo bez najboljeg igrača.
Moje mišljenje.
Moje mišljenje.
Optimistican si sto se tice njegove igre u zadnjih pola godiine ugovora... ne bi taj u duel usaohilmo je napisao/la:Što se tiče eventualnog odlaska Duljevića, ja bih ga pustio samo za cifru od 400 000 eura pa više, manje nikako. Bolje ga ostaviti da igra kod nas i bez produženja ugovora, da nam pomogne da obezbjedimo evropske utakmice i onda nek ide džaba. Jer mnogo više možemo profitirati igrajući evropske utakmice od 300-350 hiljada eura, nego da sad ostanemo bez najboljeg igrača.
Moje mišljenje.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
+100hilmo je napisao/la:Što se tiče eventualnog odlaska Duljevića, ja bih ga pustio samo za cifru od 400 000 eura pa više, manje nikako. Bolje ga ostaviti da igra kod nas i bez produženja ugovora, da nam pomogne da obezbjedimo evropske utakmice i onda nek ide džaba. Jer mnogo više možemo profitirati igrajući evropske utakmice od 300-350 hiljada eura, nego da sad ostanemo bez najboljeg igrača.
Moje mišljenje.
A vidi, kada bi on ostatak ugovora, bez produžnja, odradio kao ove zadnje utakmice siguran sam da mu 50% i više navijača ne bi zamjerilo što nije produžio. Druga stvar on ima ugovor i stavke ugovora se moraju poštovati ako želi da primi cijelu platu, jel tako i u tvojoj firmi? E ako bi pošeo da "mulja" onda bi baš bio upitan njegov karakter.Pantelija je napisao/la:Optimistican si sto se tice njegove igre u zadnjih pola godiine ugovora... ne bi taj u duel usaohilmo je napisao/la:Što se tiče eventualnog odlaska Duljevića, ja bih ga pustio samo za cifru od 400 000 eura pa više, manje nikako. Bolje ga ostaviti da igra kod nas i bez produženja ugovora, da nam pomogne da obezbjedimo evropske utakmice i onda nek ide džaba. Jer mnogo više možemo profitirati igrajući evropske utakmice od 300-350 hiljada eura, nego da sad ostanemo bez najboljeg igrača.
Moje mišljenje.
NIje on kriv što smo mi čekali pet do dvanaest za produženje.
Macane nisu novinari iz HSV procitaj sportske novostiPerryFred je napisao/la:Šta još kažu novinari iz HSV-a?fks74 je napisao/la:ako je vjerovati novinarima iz HSV-a poručuju da im je prva želja dulja i da su spremni dati 1 300 000 eura
http://www.lattenkreuz.de/hsv-hunt-vor- ... -im-fokus/
Ein Hunt-Abgang würde allerdings nicht zwangsläufig bedeuten, dass sich der HSV-Kader verkleinert. Wie die Frankfurter Rundschau berichtet, haben die „Rothosen“ nämlich Interesse an einer Verpflichtung des Bosniers Duljevic. Der 23-jährige Offensivmann ist Mannschaftskapitän des FK Sarajevo, dem Tabellenzweiten der nationalen Premijer Liga, und kann mit einer starken Bilanz von acht Torvorlagen in 15 Pflichtspielen aufwarten. Er kann auf allen drei offensiven Mittelfeldpositionen spielen und ist bis Sommer 2017 an seinen Klub gebunden. In diesem Winter will der FK Sarajevo offenbar eine Ablöse für Duljevic kassieren, ehe dieser im Sommer ablösefrei geht. Für 1,3 Millionen Euro soll er den Verein verlassen dürfen. Es gibt aber Konkurrenz für den HSV: Auch Eintracht Frankfurt und Celtic Glasgow sollen den sechsfachen Nationalspieler auf dem Zettel haben.
Kako je Frankfurter Rundschau prijavio "Red Shorts"HSV je zainteresirani za angažovanje bosanca Duljevica. Sa 23 godine napadač je kapetan FK Sarajeva, koji se bori za tizulu u Premijer Liga, i ima jak bilans osam asistencija u 15 službenih utakmica. On može igrati na sve tri napadačke pozicije i vezan je do ljeta 2017 za njegov klub. Ove zime u FK Sarajevo će očigledno prikupljaju ponude za Duljevic jer pred ovim je slobodan transfer u ljeto. Za 1.300.000 € mu treba dozvoliti da napusti klub. Ali postoji konkurencija za HSV: Čak i Eintracht Frankfuart i Glasgow Celtic su u trci za igrača sa šest nastupa u nacionalnom timu.
Izvanjavam se na krnjem prevodu, to je malo dotjeran Google prevod sa Njemačkog. No činjenice su zadržane.
Ein Hunt-Abgang würde allerdings nicht zwangsläufig bedeuten, dass sich der HSV-Kader verkleinert. Wie die Frankfurter Rundschau berichtet, haben die „Rothosen“ nämlich Interesse an einer Verpflichtung des Bosniers Duljevic. Der 23-jährige Offensivmann ist Mannschaftskapitän des FK Sarajevo, dem Tabellenzweiten der nationalen Premijer Liga, und kann mit einer starken Bilanz von acht Torvorlagen in 15 Pflichtspielen aufwarten. Er kann auf allen drei offensiven Mittelfeldpositionen spielen und ist bis Sommer 2017 an seinen Klub gebunden. In diesem Winter will der FK Sarajevo offenbar eine Ablöse für Duljevic kassieren, ehe dieser im Sommer ablösefrei geht. Für 1,3 Millionen Euro soll er den Verein verlassen dürfen. Es gibt aber Konkurrenz für den HSV: Auch Eintracht Frankfurt und Celtic Glasgow sollen den sechsfachen Nationalspieler auf dem Zettel haben.
Kako je Frankfurter Rundschau prijavio "Red Shorts"HSV je zainteresirani za angažovanje bosanca Duljevica. Sa 23 godine napadač je kapetan FK Sarajeva, koji se bori za tizulu u Premijer Liga, i ima jak bilans osam asistencija u 15 službenih utakmica. On može igrati na sve tri napadačke pozicije i vezan je do ljeta 2017 za njegov klub. Ove zime u FK Sarajevo će očigledno prikupljaju ponude za Duljevic jer pred ovim je slobodan transfer u ljeto. Za 1.300.000 € mu treba dozvoliti da napusti klub. Ali postoji konkurencija za HSV: Čak i Eintracht Frankfuart i Glasgow Celtic su u trci za igrača sa šest nastupa u nacionalnom timu.
Izvanjavam se na krnjem prevodu, to je malo dotjeran Google prevod sa Njemačkog. No činjenice su zadržane.
vidi hilmo, on nije htio da produzi LJETOs ugovor kada je bio u ku?**hilmo je napisao/la:A vidi, kada bi on ostatak ugovora, bez produžnja, odradio kao ove zadnje utakmice siguran sam da mu 50% i više navijača ne bi zamjerilo što nije produžio. Druga stvar on ima ugovor i stavke ugovora se moraju poštovati ako želi da primi cijelu platu, jel tako i u tvojoj firmi? E ako bi pošeo da "mulja" onda bi baš bio upitan njegov karakter.Pantelija je napisao/la:Optimistican si sto se tice njegove igre u zadnjih pola godiine ugovora... ne bi taj u duel usaohilmo je napisao/la:Što se tiče eventualnog odlaska Duljevića, ja bih ga pustio samo za cifru od 400 000 eura pa više, manje nikako. Bolje ga ostaviti da igra kod nas i bez produženja ugovora, da nam pomogne da obezbjedimo evropske utakmice i onda nek ide džaba. Jer mnogo više možemo profitirati igrajući evropske utakmice od 300-350 hiljada eura, nego da sad ostanemo bez najboljeg igrača.
Moje mišljenje.
NIje on kriv što smo mi čekali pet do dvanaest za produženje.
igrao lose, tek kad je cala dosao pred kraj 4-5 telmi odigrao dobro
Dok je imao ponude na ljeto, cuvao je nogice, nije davao ni 50%
zar stvarno mislis da bi sad, kada zna da ga ceka neki klub, za 3.4 mjeseca, on ovdje isao 100% i riskirao ozljedu? Bgm ti pravi romantičar neki
ne bi on u duel usao posten.... pposebno zbog toga sto na ljeto nije htioda produzi...
druga stvar, uzima mjesto ili crnkicu, ili ovom malom ako ostane, ima i gljiva sjajno krilo... bolje njih forsirati nego nekoga kome nije stalo do kluba
toliko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ajd nemojte sad i po Duljevicu prditi toliko..
Realno je da jedini moze napraviti razliku na terenu.. NAJKVALITETNIJI JE IGRAC LIGE
Kako on tako i citava ekipa je igrala jako lose na pocetku, a kad je cala dosao, oni su poceli da igraju kako mogu a siguran sam mogu jos bolje..
Duljevic je kvalitetan igrac, i kao takav mora se prodati za velike pare.
Dokle cemo svoje podcjenjivati...
Do prije mjesec dana, pricali ste da je Dulja najbolji...
Ma hajte molim vas
Realno je da jedini moze napraviti razliku na terenu.. NAJKVALITETNIJI JE IGRAC LIGE
Kako on tako i citava ekipa je igrala jako lose na pocetku, a kad je cala dosao, oni su poceli da igraju kako mogu a siguran sam mogu jos bolje..
Ma hajte molim vas
Ordagic i Piric blizuu kamann
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Zip je napisao/la:Ajd nemojte sad i po Duljevicu prditi toliko..
Ma hajte molim vas
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Balkan fans?zlo87 je napisao/la:Ordagic i Piric blizuu kamann
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahahaahah nisam toliko neozbiljanMortemHz je napisao/la:Balkan fans?zlo87 je napisao/la:Ordagic i Piric blizuu kamann
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gledam i ja, kontam sta ti jezlo87 je napisao/la:Hahahaahah nisam toliko neozbiljanMortemHz je napisao/la:Balkan fans?zlo87 je napisao/la:Ordagic i Piric blizuu kamann
- ThrillerHz
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Ajde ojdanicuuu sarni vise **** slobodanku
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- ThrillerHz
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
NeThrillerHz je napisao/la:Jel i Ordagic Husarin?
Ordagic da piric ne ni pod razno
Ja ipak mislim da su njegove loše igre produkt stanje njegove psihe, i općeg stanja u ekipi.Pantelija je napisao/la: vidi hilmo, on nije htio da produzi LJETOs ugovor kada je bio u ku?**
igrao lose, tek kad je cala dosao pred kraj 4-5 telmi odigrao dobro
Dok je imao ponude na ljeto, cuvao je nogice, nije davao ni 50%
zar stvarno mislis da bi sad, kada zna da ga ceka neki klub, za 3.4 mjeseca, on ovdje isao 100% i riskirao ozljedu? Bgm ti pravi romantičar neki
ne bi on u duel usao posten.... pposebno zbog toga sto na ljeto nije htioda produzi...
druga stvar, uzima mjesto ili crnkicu, ili ovom malom ako ostane, ima i gljiva sjajno krilo... bolje njih forsirati nego nekoga kome nije stalo do kluba
toliko
Kada mu je sve "potaman" onda je najbolji, bez obzira ponude stranih klubova. Uostalom mogli mo mu ugovor profužiti i u februaru, i martu, aprilu...
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, DoktorXabaras, OzmoodPinglewood, Rivaldinho, Sazg i 73 gosta.