FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Vidite da Karlo nije odustao od prethodne filozofije i da je samo nadogradio svojim sistemom i uvjeren sam da ce traziti ostanak Alonsa ili dovodjenje slicnog igraca. Sta ce vrijeme donijeti vidijet cemo.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma razumio bih ja to da je Javi neki igrač koji samo zna predati loptu prvom do sebe, ali osim dugog pasa Xabi nema ništa bolje od Javija pa ne vidim razlog da ga ne koristi na toj poziciji.
Lijepo odanje priznanja od strane Adidasa i naše uprave počecima kluba u BL-u 

Što se tiče Robbena, s obzirom da je zatišje, sigurno to naša ekipa u miru rješava pa će kasnije ovako sliku okačiti na stranici
A priče oko Martineza su istinite koliko i Conteova ponuda za Mullera u visini od 75 milki evra

Što se tiče Robbena, s obzirom da je zatišje, sigurno to naša ekipa u miru rješava pa će kasnije ovako sliku okačiti na stranici
A priče oko Martineza su istinite koliko i Conteova ponuda za Mullera u visini od 75 milki evra
Sent from my Philips Smart TV.
Ma ne smeta meni Karlova filozofija, ako će dovesti nekog pokretnijeg, npr. Verattija, a ovako sa Alonsom, dobro je to zna Alonso 3-4 koraka igre unaprijed, ali valja potrčat sa 35 i po godina, a ovamo momci u punom naponu snage.
Pravi se Njemacka od Bayerna, bice ovih jos transfera svaba u buducnosti. Ne bih se cudio da se sad na ljeto kupi Gnabry, Brandt ili Meyer.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Taktički mag. Možda ugrabi Europa LiguKlare je napisao/la:Kad smo već kod našeg bivšeg trenera hvala Bogu
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
schickeria
- Kontakt:
Kimmich je zamjena za alonsa ,to je vec odluceno.
Alonso i lahm se povlace ako uzmemo lp,u suprotnom ostaju jos godinu dana
Alonso i lahm se povlace ako uzmemo lp,u suprotnom ostaju jos godinu dana
Ma Alonsa se treba riješiti na kraju sezone i pokušati dovesti Verratija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
bice produzen ugovor Robbenu i Alonsu do 2018, i onda na ljeto 2018 nas napustaju Robben, Ribery, Alonso i Lahm 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Verratti je nedosanjani san jer košta 80mil (znaš šta možeš švaba uzeti za ovo para). Tako da vjerujem da će Bayern produžiti Alonsa, jer to i Karlo želi, a kasnije mijenjati sa Kimmichom ili opet pokušati sa Verrattijem za manju cijenu (ako bude moguće).
-
schickeria
- Kontakt:
Ako nam xabi ne zavrsi u zavoru prije svega toga....produzen je ugovor robbenu do 2018
Alonso mora u upravu, bio odličan fudbaler, razumije se u fudbal, inteligentan, dobro izgleda, zna ljude, jezike, zna krast, znači, idealan.
Došao jučer i već u upravu kluba,polako odvadi malo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Više je to bila satira na upravu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Robbenu i zvanično produžen ugovor do 2018 godine.
I am not yet born; O hear me.
Ma šta fali, nisu nam roditelji. Pljujemo igrače, trenere pa što malo i ove ne dohvatiti, dosadno.Saurman je napisao/la:Kroz koju se omalovažava uprava.
2018ta će biti godina tektonskih poremećaja. Odlazi slavna generacija. Lahm, Ribery, Robben, Rafko, pa i Alonso, vjerovatno i Strudla.
- Centre forward
- Kontakt:
Za Robena bi najbolje bilo da završi igračku karijeru u Minhenu, pa ga poslat' da fata talente po Holandiji. Produženje ugovora je prava stvar. Sa njim sam nekako siguran na terenu, neko ko nas uvijek može izvadit' iz kanala.
Gdje ste pronašli informacije da je Javi ponuđen Realu ?? Bilo bi samoubistvo ako ga naši puste. On se tako sjajno uklopio u Bayern k'o da je rođen u Minhenu. Sjajan igrač i sjajan momak, te dvije osobine skupa su rijetke kod igrača sa Pirineja, treba to čuvat'.
Gdje ste pronašli informacije da je Javi ponuđen Realu ?? Bilo bi samoubistvo ako ga naši puste. On se tako sjajno uklopio u Bayern k'o da je rođen u Minhenu. Sjajan igrač i sjajan momak, te dvije osobine skupa su rijetke kod igrača sa Pirineja, treba to čuvat'.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kad se sjetim 2009. i kad je samo dosao Robben. Odmah ide utakmica (mislim protiv Vukova), i Robbery show pocinje 
Uh jesam ostario
2009. ko da je jucer bila...
Svidja mi se ovo sto se dovode njemacki igraci, pomalo smo se bili zagubili sa ovim silnim Spancima...
Manu, Boa, Mats, Javi, Alaba, Sule - fali jos na ljeto neki mlad desni bek..za nadati se da skauti prate nekoga. I kompletirano nazad.
Sanches, Kimmich, Thiago, Vidal, Coman, Costa, Muller, Lewa - sredina i napad
Uh jesam ostario
Svidja mi se ovo sto se dovode njemacki igraci, pomalo smo se bili zagubili sa ovim silnim Spancima...
Manu, Boa, Mats, Javi, Alaba, Sule - fali jos na ljeto neki mlad desni bek..za nadati se da skauti prate nekoga. I kompletirano nazad.
Sanches, Kimmich, Thiago, Vidal, Coman, Costa, Muller, Lewa - sredina i napad
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
schickeria
- Kontakt:
Velike promjene se planiraju i u omladinskoj skoli gdje nismo jos od 2009 napravili igraca za prvu ekipu.Kada se u lipnju zavrsi kamp vrijedan 70 miliona eura onda ce se poraditi i na tom planu.Navodno bi dugogodisnji sef omladinske skole wolfgand dremmler trebao napustiti klub i otici u mirovinu a na njegovo mjesto doci stefan tanner iz rb salzburga....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.