FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
schickeria
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ako nam xabi ne zavrsi u zavoru prije svega toga....produzen je ugovor robbenu do 2018
Alonso mora u upravu, bio odličan fudbaler, razumije se u fudbal, inteligentan, dobro izgleda, zna ljude, jezike, zna krast, znači, idealan.
Došao jučer i već u upravu kluba,polako odvadi malo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Više je to bila satira na upravu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Robbenu i zvanično produžen ugovor do 2018 godine.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma šta fali, nisu nam roditelji. Pljujemo igrače, trenere pa što malo i ove ne dohvatiti, dosadno.Saurman je napisao/la:Kroz koju se omalovažava uprava.
2018ta će biti godina tektonskih poremećaja. Odlazi slavna generacija. Lahm, Ribery, Robben, Rafko, pa i Alonso, vjerovatno i Strudla.
- Centre forward
- Kontakt:
Za Robena bi najbolje bilo da završi igračku karijeru u Minhenu, pa ga poslat' da fata talente po Holandiji. Produženje ugovora je prava stvar. Sa njim sam nekako siguran na terenu, neko ko nas uvijek može izvadit' iz kanala.
Gdje ste pronašli informacije da je Javi ponuđen Realu ?? Bilo bi samoubistvo ako ga naši puste. On se tako sjajno uklopio u Bayern k'o da je rođen u Minhenu. Sjajan igrač i sjajan momak, te dvije osobine skupa su rijetke kod igrača sa Pirineja, treba to čuvat'.
Gdje ste pronašli informacije da je Javi ponuđen Realu ?? Bilo bi samoubistvo ako ga naši puste. On se tako sjajno uklopio u Bayern k'o da je rođen u Minhenu. Sjajan igrač i sjajan momak, te dvije osobine skupa su rijetke kod igrača sa Pirineja, treba to čuvat'.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kad se sjetim 2009. i kad je samo dosao Robben. Odmah ide utakmica (mislim protiv Vukova), i Robbery show pocinje 
Uh jesam ostario
2009. ko da je jucer bila...
Svidja mi se ovo sto se dovode njemacki igraci, pomalo smo se bili zagubili sa ovim silnim Spancima...
Manu, Boa, Mats, Javi, Alaba, Sule - fali jos na ljeto neki mlad desni bek..za nadati se da skauti prate nekoga. I kompletirano nazad.
Sanches, Kimmich, Thiago, Vidal, Coman, Costa, Muller, Lewa - sredina i napad
Uh jesam ostario
Svidja mi se ovo sto se dovode njemacki igraci, pomalo smo se bili zagubili sa ovim silnim Spancima...
Manu, Boa, Mats, Javi, Alaba, Sule - fali jos na ljeto neki mlad desni bek..za nadati se da skauti prate nekoga. I kompletirano nazad.
Sanches, Kimmich, Thiago, Vidal, Coman, Costa, Muller, Lewa - sredina i napad
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
schickeria
- Kontakt:
Velike promjene se planiraju i u omladinskoj skoli gdje nismo jos od 2009 napravili igraca za prvu ekipu.Kada se u lipnju zavrsi kamp vrijedan 70 miliona eura onda ce se poraditi i na tom planu.Navodno bi dugogodisnji sef omladinske skole wolfgand dremmler trebao napustiti klub i otici u mirovinu a na njegovo mjesto doci stefan tanner iz rb salzburga....
****: "Ancelotti ne popusta kad se radi o transferu Marca Verrattia u Bayern. Navodno, Ancelotti je odradio vec par poziva i razgovora sa igracem PSG-a, kako bi ga nagovorio na ljetni transfer u Bayern. Trener Bayerna vidi Verrattia kao idealnu zamjenu za Alonsa i misli da bi se odlicno uklopio u ekipu, te skupa sa Thiagom nosio igru Bayerna dugi niz godina.
Jedno je sigurno, ovo bi bio rekordni transfer Bayerna i Bundeslige. Verratti prema transfermarktu vrijedi 40mill € i ima ugovor do 2021."
Ima tu nesto
Jedno je sigurno, ovo bi bio rekordni transfer Bayerna i Bundeslige. Verratti prema transfermarktu vrijedi 40mill € i ima ugovor do 2021."
Ima tu nesto
Mia San Mia
Ima, Arapi + 8x10 na sedmu eura.R32 je napisao/la:
Ima tu nesto
Nikad se ne zna, niko nije ni Pep-a ocekivao, a Bgm imao je najvecu platu...sljivo je napisao/la:Ima, Arapi + 8x10 na sedmu eura.R32 je napisao/la:
Ima tu nesto
A i mozda sam Verati bude htio.
Mia San Mia
Bayern ako ga želi može ga dovesti novac nije problem ajmo Uli pokreni mašineriju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije nemoguće, ali ja upravu kluba ne doživljavam tako, plus imamo nekih repova u FFP. Ako Karlo napravi rezultat u LP uprava će mu na kafu dati Verratija, a ako flopa, teško.
Ma ne postoji igrač koji vrijedi 80 miliona € to je preseravanje + može se povrijedit + može se ne snać, nije da nemamo para, ali mislim da Bayern ne želi da plati igrača tolike novce iz principa, nekih maksimalno 45 miliona je nekako što se mene tiče vrh za Bundesligu, mada i to je puno, ali brate sve iznad 80 je čisto preseravanje, možeš dovesti 15 potencijalnih talenata u akademiju Bayerna.
EDIT:

Evo kako glupi Englezi troše, ja neću da Bayern bude takav; De Bruyne je dobar ali ne vrijedi 74 miliona, Sane i Xhaka pogotovo ne vrijede 50 odnosno 45 miliona, Mkhytarian možda i vrijedi, Firminu je puno 41 milion, Draxleru je puno 40 milion i Gotzeu je puno 37 miliona.
E sad uporedi kako smo mi preplatili Gotzea, u odnosu kaku su Englezi preplatili Sanea. Nemojte da Vas zbunjuje to da u Engleskoj ko god zna hodat na dvije noge vrijedi 5 miliona.
EDIT:

Evo kako glupi Englezi troše, ja neću da Bayern bude takav; De Bruyne je dobar ali ne vrijedi 74 miliona, Sane i Xhaka pogotovo ne vrijede 50 odnosno 45 miliona, Mkhytarian možda i vrijedi, Firminu je puno 41 milion, Draxleru je puno 40 milion i Gotzeu je puno 37 miliona.
E sad uporedi kako smo mi preplatili Gotzea, u odnosu kaku su Englezi preplatili Sanea. Nemojte da Vas zbunjuje to da u Engleskoj ko god zna hodat na dvije noge vrijedi 5 miliona.
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 16 jan 2017, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
Idete li po Gnabrya ili Brandta?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mislim da Brandt ne zeli kod nas. Bar sam slicno nesta citao...
A Gnabry, ako ode, mislim da ce ponovo u Englesku..i to sam negdje procitao na njem portalima
A Gnabry, ako ode, mislim da ce ponovo u Englesku..i to sam negdje procitao na njem portalima
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kako je sve počelo.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.