FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 16 jan 2017, 13:39

KenChoo je napisao/la: 2000€ momak traži, a žvaljo će 5000€ dati Piriću. Tal žestoki..
Ako je on baš dobar, onda to nisu velike pare.
Međutim možda naši smatraju da ne "vrijedi" toliko.

Ne znamo tačno ni koji su nejgovi uslovi, ni uslove koje naši nude i da li su opće zadovoljni njime toliko. Pričamo. ;)

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 jan 2017, 13:40

High je napisao/la:Misliš li da će on biti gori od Sarića?
Čekaj malo, zar je Sarić loš :roll: ma hajte molim vas.

Mislim da neće biti gori od najvećeg djeteta Radovca. :kafa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

High

Post Postao/la High » 16 jan 2017, 13:43

Besic je napisao/la:
High je napisao/la:Misliš li da će on biti gori od Sarića?
Čekaj malo, zar je Sarić loš :roll: ma hajte molim vas.

Mislim da neće biti gori od najvećeg djeteta Radovca. :kafa:
Bit će mozaik Emersona, Radovca i Sarića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 16 jan 2017, 13:45

hilmo je napisao/la:
KenChoo je napisao/la: 2000€ momak traži, a žvaljo će 5000€ dati Piriću. Tal žestoki..

Ne znamo tačno ni koji su nejgovi uslovi, ni uslove koje naši nude i da li su opće zadovoljni njime toliko. Pričamo. ;)
Momak samo to traži, ja sam neki dan kontao traži 4000€, pa reko možda je puno. Ma jok, nego 2000€ (oko 4000 KM), pa to je ništa. Jedan Radovac ima 3000€, a razlika je nebo i zemlja. Kako im je puno 2000€ za Liivaka, a nije 5000€ za Pirića? Tal čisti, nisu dobri odnosi u Klubu nikako, samo ne daj Bože kakvog sukoba.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 jan 2017, 13:46

Septerra je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
bundesliga1900 je napisao/la:Pišaj tu akademiju kad ne može dovesti najbolje mlade igrače iz npr. Širokog,Zrinjskog,Želje,Slobode.Zamisli kada bi doveli Edisa Smajića(Sloboda),Ajdina Mujagića (Željezničar),Denis Žerić (Željezničar),Stipe Jurić (Široki Brijeg) ,Sabanadzovic (Zeljeznicar), Besim Šerbečić (Radnik),Luka Menalo (Široki Brijeg...zamisli ove mlade igrače uz Nedima Hadzica,Demirela Veladzica,Rijada Sadikua,Sevkiju Resica uz kvalitetan rad sa njima mogli bi dominirat ligm sa ovim igracima i za par miliona prodavati ove igrače jer su veliki talenti.Ne cudi me sto akademija jos nema nekih rezultata.
Hajd ne rise svega ti vecu kolicinu gluposti nisam procitao.Odakle je Catakovic,Resic,Klaric itd kako su dovedeni i odakle. Vecina sto je valjalo smo doveli
U prvoj fazi rada Akademije održalo se nekoliko kampova i dovedeni su igrači koje @zagor1987 pominje. Kampovi se više ne održavaju, tu je posao prebačen na skauting službu. Mislim da su u klubu ponudili ugovore i obeštećenja za Boju i Jurčića iz Širokog ali oni to nisu prihvatili. Menalo i Šerbedžić su previše zagazili u vode seniorskog fudbala da bi ih se dovelo u Akademiju, odnosno juniore. Sumnjam da će iko od ove generacije mlađih juniora ove sezone igrati seniorski fudbal ali za narednu sezonu se mora napraviti neki plan njihove afirmacije.
mi nudimo stipendijske ugovore juniorima, i jedini smo koji to rade u BiH, dakle kad se kompletiraju i preostale faze Kampa i prostorije Akademije to će tek tad imati smisao i dodatnu dimenziju mladim igračima, ovako kupimo što možemo od talenata koji su skautirani, dosta ih već ima i menadžere i jače ugovore ali i jače roditelje koji ne benda previše organizaciju poput naše gdje ne može se roditelj uplitati....sistem je dobar i daleko ispred bilo koje omladinske škole u državi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 jan 2017, 13:46

Šta će nam koji k.u.r.a.c Pirić??

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 jan 2017, 13:47

KenChoo je napisao/la:
hilmo je napisao/la:

Momak samo to traži, ja sam neki dan kontao traži 4000€, pa reko možda je puno. Ma jok, nego 2000€ (oko 4000 KM), pa to je ništa. Jedan Radovac ima 3000€, a razlika je nebo i zemlja. Kako im je puno 2000€ za Liivaka, a nije 5000€ za Pirića? Tal čisti, nisu dobri odnosi u Klubu nikako, samo ne daj Bože kakvog sukoba.
Ne Hlupaj vise ziv bio :facepalm:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jan 2017, 13:47

Nit nam je potreban Pirić, nit bih igraču od onog majmuna dao takve pare..
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 jan 2017, 13:48

Pa zar taldžije nisu otšli?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2017, 13:48

SiouxLukavac je napisao/la:
sonpenn je napisao/la:Otputovao u Lisabon: Hadžić na Benficinom radaru

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/otputova ... aru/221427
Šta ja znam, neka je otišao jer će se vratiti, neka vidi kako je tamo, a sigurno je da će dobiti i na samopouzdanju momak jer ne može svako otići trenirati sa Benfikom što je plus za njega. Zanima me ako zadovolji ukuse portugalaca, da li će ga naši pustiti i za kolike pare..
Nece ga pustiti sada, dobra je stvar sto ide. Jedino naravno u slucaju nemoralne bas ponude ali ne bi trebalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 16 jan 2017, 13:49

bila bi velika steta ako ode mali..
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 16 jan 2017, 13:53

hilmo je napisao/la:Pa zar taldžije nisu otšli?
Ma kakvi.. Vidiš šta onaj debil radi. Valja se utaliti sa Husarom, nabiti ga nogom iz voleja. Mene stid njega, ne zna žvaljo prosto-proširenu sastaviti. Neću više o ovome, da ne izletim nešto što ne treba.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 jan 2017, 13:57

Ko si ti ba?! Preko noci si postao neki insajder? Sta Hlupas cijene svaki Boziji dan ovdje? Ovo sto pises je cista laz pocevsi od plate Radovca! Eto ono vec zna sta i koliko ko trazi i spominje neke talove u vezi Pirica :facepalm: :facepalm: Sunce ti ....

High

Post Postao/la High » 16 jan 2017, 13:58

Da nam se Begović nudi, ne treba ga dovesti jer statistički imamo najbolju odbranu u Ligi. To našu nemoć u sredini i u napadu neće promijeniti. Ovi diletanti i dalje misle da će Ahmetović sam moći nositi napad i ne misle o povredama, umoru i kartonima, a šta reći o tromoj i nekreativnoj sredini?
Zadnja izmjena: High, dana/u 16 jan 2017, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 jan 2017, 13:58

Naime, iz FK Sarajevo su za Faktor potvrdili da na klupsku adresu još nije stigla nijedna zvanična ponuda, te da su imena klubova samo medijske spekulacije...

Također, potvrđeno nam je da još traju pregovori oko produženja saradnje, koji su počeli prije nekoliko mjeseci. Podsjetimo, Duljevića ugovor sa koševskim premijerligašem veže do 1. jula 2017. godine i cilj Bordo kluba je produženje saradnje kako na kraju sezone ne bi napustio klub bez obeštećenja.
haj šarni Dulja... :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 16 jan 2017, 13:59

DenchiNL je napisao/la:mi nudimo stipendijske ugovore juniorima, i jedini smo koji to rade u BiH, dakle kad se kompletiraju i preostale faze Kampa i prostorije Akademije to će tek tad imati smisao i dodatnu dimenziju mladim igračima, ovako kupimo što možemo od talenata koji su skautirani, dosta ih već ima i menadžere i jače ugovore ali i jače roditelje koji ne benda previše organizaciju poput naše gdje ne može se roditelj uplitati....sistem je dobar i daleko ispred bilo koje omladinske škole u državi....
Kod nas se roditelji previše petljaju. To je još jedan problem u moru problema gdje ti menadžeri vise nad glavom, penzionisam igračima se daje mjesto trenera u omladinskim kategorijama a mladim igračima se generalno ne vjeruje. Čuo sam da je i za Lelića isto. Da mu se roditelji previše petljaju i da traži garanciju da bude u prvih 11 da bi potpisao. Koliko je to tačno, ne znam.

Bravo za Hadžića. Ova testiranja će biti od koristi i njemu a i klubu da znaju s čim raspolažu.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 jan 2017, 14:08

Mescini da sam vidio livaka u 12:30 trcao na terenu :hmmmmm: Ako je to bio on kapa do poda.

High

Post Postao/la High » 16 jan 2017, 14:09

Sarajlijica1946 je napisao/la:Mescini da sam vidio livaka u 12:30 trcao na terenu :hmmmmm: Ako je to bio on kapa do poda.
Obećava li? :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2017, 14:11

High je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Mescini da sam vidio livaka u 12:30 trcao na terenu :hmmmmm: Ako je to bio on kapa do poda.
Sta? :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 jan 2017, 14:11

High je napisao/la:
Druga dimenzija :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []