FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 17 jan 2017, 15:12

Stroj1946 je napisao/la:Jest ima ugovor do 30.6.2017, al on igro ili sjedio na klupi ili tribinama, njemu svejdno ide redovna plata. Vazda se može vaditi na lošu formu, loša sprema ili čak u najgorem slučaju da se zakači. Dulji nije mana ni sekunde, i on se bezobrazno i nezahvalno postavio prema klubu na ovaj način, koji ga je digo visoko.
Nije tu sam Duljević kriv.

A zamisli ti u firmi dođeš na posao i samo sjediš, ko boli me briga ja imam ugovor i mogu raditi šta hoće, e ne možeš. U svakom ugovoru imaju stavke koje štite i jednu i drugu stranu. Ja ipak vjerujem da će Duljević svoje ugovor odraditi profesionalno do kraja.

Ne treba ga stavljati na stub srama.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jan 2017, 15:22

hilmo je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Jest ima ugovor do 30.6.2017, al on igro ili sjedio na klupi ili tribinama, njemu svejdno ide redovna plata. Vazda se može vaditi na lošu formu, loša sprema ili čak u najgorem slučaju da se zakači. Dulji nije mana ni sekunde, i on se bezobrazno i nezahvalno postavio prema klubu na ovaj način, koji ga je digo visoko.
Nije tu sam Duljević kriv.

A zamisli ti u firmi dođeš na posao i samo sjediš, ko boli me briga ja imam ugovor i mogu raditi šta hoće, e ne možeš. U svakom ugovoru imaju stavke koje štite i jednu i drugu stranu. Ja ipak vjerujem da će Duljević svoje ugovor odraditi profesionalno do kraja.

Ne treba ga stavljati na stub srama.
Spomenuo sam to već:

''Ovo se treba ''zahvaliti'' bivšim klocevima u upravi oko produženja ugovora, kao i sadašnjim koji nisu u stanju da nađu zajednički jezik i da ga tuhnu za neku lovu. Ovi prvi nezainteresovanost, ovi drugi nesposobnost.''

Usporedba ugovora u firmi i u fudbalu nisu najbolje, ovo je drugačiji slučaj.

I opet ću ponoviti da se može vaditi na lošu formu, loša fizička sprema ili na kraju da se zakači, da dobije na vremenu, pa makar i kaznu da neku kaznu fasuje. Najbolje bi bilo da odradi sve do kraja kako treba zbog nas najviše, to bi i ja volio. Zavisi sve kako prođe ovu sedmicu pa i slijedeću.

Nije na stubu srama, al treba znati prioritete kluba. Klub je važniji od pojedinca. Čisto sumnjam da se Ćala zajebavati previše oko toga.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jan 2017, 15:26

Sarajlijica1946 je napisao/la:@MortemHZ Jesi bio na treningu?
Nisam, cekam od nekoga poruku danima pa da vidim kako i sta dalje jer sam i otkrio usput neke strasne stvari, prvo za to da rijesim pa onda za trening, nije mi bas do toga :)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 jan 2017, 15:30

http://hessenschau.de/sport/fussball/ak ... r-100.html

Gledajte sliku molim vas kako izgleda "Duljevic" :lol: 7

" +++ Duljevic bei Eintracht kein Thema +++
Der als möglicher Neuzugang gehandelte Haris Duljevic steht entgegen anderslautender Medienberichte nicht auf dem Wunschzettel der Frankfurter Eintracht. "Das höre ich zum ersten Mal, habe es auch nur gelesen", sagte Trainer Niko Kovac zu den Gerüchten. Der Coach vermutet den Berater des Mittelfeldspielers vom bosnischen Erstligisten FK Sarajevo hinter den Spekulationen. "Liegt ja nahe bei uns: Bobic, Kovac, Rebic, Gacinovic, Seferovic. Ist klar, dass man den da hierher schiebt", flachste der Kroate."

Nema nista od Frankfurta. Kovac kaze da prvi put cuje to i da misli njegov menadzer ga gura kod nas. sto nije ni cudno sto kod nas igraju (ime gore)

MACMUDAN
Kontakt:

Post Postao/la MACMUDAN » 17 jan 2017, 15:33

Zukanovic je napisao/la:http://hessenschau.de/sport/fussball/ak ... r-100.html

Gledajte sliku molim vas kako izgleda "Duljevic" :lol: 7

" +++ Duljevic bei Eintracht kein Thema +++
Der als möglicher Neuzugang gehandelte Haris Duljevic steht entgegen anderslautender Medienberichte nicht auf dem Wunschzettel der Frankfurter Eintracht. "Das höre ich zum ersten Mal, habe es auch nur gelesen", sagte Trainer Niko Kovac zu den Gerüchten. Der Coach vermutet den Berater des Mittelfeldspielers vom bosnischen Erstligisten FK Sarajevo hinter den Spekulationen. "Liegt ja nahe bei uns: Bobic, Kovac, Rebic, Gacinovic, Seferovic. Ist klar, dass man den da hierher schiebt", flachste der Kroate."

Nema nista od Frankfurta. Kovac kaze da prvi put cuje to i da misli njegov menadzer ga gura kod nas. sto nije ni cudno sto kod nas igraju (ime gore)

Nema razlike izmedju google transleta i kad Zukanovic nesto napise

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 17 jan 2017, 15:35

MortemHz je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:@MortemHZ Jesi bio na treningu?
Nisam, cekam od nekoga poruku danima pa da vidim kako i sta dalje jer sam i otkrio usput neke strasne stvari, prvo za to da rijesim pa onda za trening, nije mi bas do toga :)
:thumbup:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 17 jan 2017, 15:38

Kaze glavata Husara po fb da Sarajevu nije problem novac za Pirica već da ga Cala ne želi jer je Piric tražio da ne dodje na prozivku već 10-tak dana kasnije jer želi vidjeti ima li šanse u inostranstvu. I Cala rekao ne želim igrača kojem je Sarajevo zadnja opcija. SVAKA CAST
Sabrine mi moje!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 17 jan 2017, 15:40

ČALA MANGUPEE

slika

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jan 2017, 15:41

Zukanovic je napisao/la:Sto je to loginco? ima lik ugovor i nek igra. ako se ne trudi svaki put 500 KM kazna i to je to. ako hoce da se cuva za novi klub nek plati i nek ide u .....
Na osnovu cega ces dokazati da se nije trudio?
On ima ugovor i moras ga platiti do zadnje marke, ma kako god da igrao. Ne mogu se igraci kaznjavati kako bi to navijaci zelili. Zato i postoji ugovor.
Dovoljno je da trenira i da ne kasni na treninge, nemas mu osnove odbiti od plate. Inace te moze tuziti i na sudu si donji 100%.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 17 jan 2017, 15:42

Da hoce ove tekme vise poceti, ubise ovi insajderi sa glupostima. Cast izuzetcima. E ono zna da se sabrina javlja na viber, sta vec mlati onaj benkara, a nije mu prvi put.

MACMUDAN
Kontakt:

Post Postao/la MACMUDAN » 17 jan 2017, 15:48

Sarajlijica1946 je napisao/la:Da hoce ove tekme vise poceti, ubise ovi insajderi sa glupostima. Cast izuzetcima. E ono zna da se sabrina javlja na viber, sta vec mlati onaj benkara, a nije mu prvi put.

Poslije Kencoa ovaj je prekuco,e cuj na viber hahahahaha

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 17 jan 2017, 15:53

MACMUDAN je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Da hoce ove tekme vise poceti, ubise ovi insajderi sa glupostima. Cast izuzetcima. E ono zna da se sabrina javlja na viber, sta vec mlati onaj benkara, a nije mu prvi put.

Poslije Kencoa ovaj je prekuco,e cuj na viber hahahahaha
Strumf neki 100 posto. Ne zna da takvim pricama da steti klubu. Reci mi da mi je nos velik, ali nemoj mi ofirati klub sa tim nekim izmisljotinama. Onaj Kenchoo zaginuo, nema ga nigdje. Kenchoo javi se :tralala:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 jan 2017, 16:02

Nećemo o tome

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 17 jan 2017, 16:03

farukzidane je napisao/la:
Coromandel je napisao/la:moze li neko potvrditi da je ibrakovic menadzer malom hadzicu!?
Da, ibrak mu je menadzer, sto...
Nije, nego mu je otac zaduzen za karijeru, nemojte izmisljati, kakav ibrak kakvi bakraci.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 17 jan 2017, 16:04

hilmo je napisao/la:Nećemo o tome
:salut:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 17 jan 2017, 16:05

benko21 je napisao/la:Kaze Duljin stari da lazu iz kluba da nema ponuda,a budu li zakerali potpisace predugovor i na ljeto ide dzaba,i jos rece da gore nemas s kim pricati,Sabrina zove na viber Harisa umjesto da zakaze sastanak pa ako ima sta reci da kaze
Da se nisi cuo i sa Sabrininm starim ? :D

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 17 jan 2017, 16:06

je li moguce da sam Kencija poslao u penziju?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 17 jan 2017, 16:20

zlo87 je napisao/la:je li moguce da sam Kencija poslao u penziju?
Izgleda, slijedeci put mozda ode sam kao babuka koji je sam odlucio povuci rucni i napustio brod :kafa:

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 17 jan 2017, 16:32

BordoBolesnik je napisao/la:
Izgleda, slijedeci put mozda ode sam kao babuka koji je sam odlucio povuci rucni i napustio brod :kafa:
sada lupa negdje drugo hahaha
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jan 2017, 16:36

ili je on tu samo pod nekim od ovih silnih nickova u zadnje vrijeme :think: Uglavnom ti tri puta pitaj prije nego odes na trening sljedeci puta :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, DoktorXabaras i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []