hilmo je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Jest ima ugovor do 30.6.2017, al on igro ili sjedio na klupi ili tribinama, njemu svejdno ide redovna plata. Vazda se može vaditi na lošu formu, loša sprema ili čak u najgorem slučaju da se zakači. Dulji nije mana ni sekunde, i on se bezobrazno i nezahvalno postavio prema klubu na ovaj način, koji ga je digo visoko.
Nije tu sam Duljević kriv.
A zamisli ti u firmi dođeš na posao i samo sjediš, ko boli me briga ja imam ugovor i mogu raditi šta hoće, e ne možeš. U svakom ugovoru imaju stavke koje štite i jednu i drugu stranu. Ja ipak vjerujem da će Duljević svoje ugovor odraditi profesionalno do kraja.
Ne treba ga stavljati na stub srama.
Spomenuo sam to već:
''Ovo se treba ''zahvaliti'' bivšim klocevima u upravi oko produženja ugovora, kao i sadašnjim koji nisu u stanju da nađu zajednički jezik i da ga tuhnu za neku lovu. Ovi prvi nezainteresovanost, ovi drugi nesposobnost.''
Usporedba ugovora u firmi i u fudbalu nisu najbolje, ovo je drugačiji slučaj.
I opet ću ponoviti da se može vaditi na lošu formu, loša fizička sprema ili na kraju da se zakači, da dobije na vremenu, pa makar i kaznu da neku kaznu fasuje. Najbolje bi bilo da odradi sve do kraja kako treba zbog nas najviše, to bi i ja volio. Zavisi sve kako prođe ovu sedmicu pa i slijedeću.
Nije na stubu srama, al treba znati prioritete kluba. Klub je važniji od pojedinca. Čisto sumnjam da se Ćala zajebavati previše oko toga.