Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

DenchiNL
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la DenchiNL » 17 jan 2017, 18:59

HajdeZeljozabiGol je napisao/la: Pa kazem ti a to sve prema novinarima ide pod uputama od fk tanajva. Odron
netačno.
jedino oficijelni sajt objavljuje novosti iz kluba, ostali mogu prenijeti taj tekst....portali se bave špekulacijama i tu ne možeš ništa....pogotovo u toku prelaznih rokova....

npr: špekulacija
Sanjin Lelić će u toku sedmice najvjerovatnije postati novi član Fudbalkog kluba Sarajevo.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/sanjin-l ... evu/221038
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 17 jan 2017, 19:03

vidim vi se bavite spekulacijama odavno...vec ste i pare potrosili...ma hajd nije to u modi sad pravi se stadion u Novom Sarajevu. Koga briga gdje ce igraci...vazno je ko ce bolje igrace dovesti da se bori za evropu. Evo malo odmori okice :wtf:

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 17 jan 2017, 19:06

Radnicko prosenje je u modi. Koji su vam ciljevi?
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jan 2017, 19:06

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:vidim vi se bavite spekulacijama odavno...vec ste i pare potrosili...ma hajd nije to u modi sad pravi se stadion u Novom Sarajevu. Koga briga gdje ce igraci...vazno je ko ce bolje igrace dovesti da se bori za evropu. Evo malo odmori okice :wtf:

ma bitno je ko više poena ima na kraju, i ko pobjedi, ko ima bolje igrače/imena na papiru je nebitno, iz iskustva govorim :D :wave: :kafa:
samo vi pravite al nemojte da vas prave.... :D :urnebes:
:salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 17 jan 2017, 19:10

DenchiNL je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:vidim vi se bavite spekulacijama odavno...vec ste i pare potrosili...ma hajd nije to u modi sad pravi se stadion u Novom Sarajevu. Koga briga gdje ce igraci...vazno je ko ce bolje igrace dovesti da se bori za evropu. Evo malo odmori okice :wtf:

ma bitno je ko više poena ima na kraju, i ko pobjedi, ko ima bolje igrače/imena na papiru je nebitno, iz iskustva govorim :D :wave: :kafa:
samo vi pravite al nemojte da vas prave.... :D :urnebes:
:salut:
Uuuu :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jan 2017, 19:12

Ja samo Ruletu vjerujem kada su transferi i insajderske u pitanju.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 17 jan 2017, 19:16

Ja samo vjerujem Misketu svemogucem za sve. Iz iskustva naucio.

Iskustvo me jos necem naucilo, da sa besposlicarem i najnecjenjenijom osobom se ne treba upustati u diskusiju.

Znam, prvo ces me spustiti na tvoj nivo, zatim ces me dokrajciti.

Placi kujo plava :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jan 2017, 19:19

Zašto bih te ja dokrajčio kad si ti to uradio perfektno, mi samo uživamo u plodovima tvog rada.

Plačem ali od smijeha svaki put kad ti vidim nick.
RuleHz je napisao/la:Ode li Slavko u gurbete ja prestajem pisati na ovom forumu,sad skontajte koliko ima šanse!

Ocekujte sutra BUM i pripremite se za pisanje po k.n.m.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 jan 2017, 19:21

RuleHz je napisao/la:
THEC je napisao/la:a Zahirovic ode komsijama :D
Ni govora.
Ovo je bolje, zivota mi..

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 jan 2017, 19:24

Thetraphak1921 je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:
THEC je napisao/la:a Zahirovic ode komsijama :D
Ni govora.
Ovo je bolje, zivota mi..
ala ste se i usrećili sa zahiragom :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jan 2017, 19:25

Rule kompjuteru.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 17 jan 2017, 19:27

Virtu4l je napisao/la:Zašto bih te ja dokrajčio kad si ti to uradio perfektno, mi samo uživamo u plodovima tvog rada.

RuleHz je napisao/la:Ode li Slavko u gurbete ja prestajem pisati na ovom forumu,sad skontajte koliko ima šanse!

A jesi li svjestan da mi forum nije stvar zivotnog znacaja? Jesi li svjestan da mi bude satisfakcija vidjeti kantu godine upaljenu, punu mrznje prema svemu sto dalazi iz Titove, kako pise iz minute u minute sa izljevima mrznje.

Satisfakcija mi je vase predstavljanje savrsenstva ono sto je daleko od savrsenog. I satifakcija mi je sto znam koji kompleks puca vaseg MegaMixa da je sam odlucio dici Zelju iz mrtvog zbog jakog Sarajeva.

Covjece meni forum dodje satisfakcija kada vidim kako te prskaju iz godine u godinu na forumu, da se ismijem lezihljebovicima poput tebe.

Da mi je stalo do ugleda na ovom forumu bio bih totalna suprotnost tebe na ss.ba

Jel ti sada jasno sta mi znaci forum? Ili mogu da napravim acc i budem novi a stari? To VAM je poznato bar? Haj sad izrovi jos sta od moje sprdancije sa vama? Mozes ti to!

Virto, ugasi svijetlo i izadji iz sobe molim te. Laku noc

@Ajzea kopaj jos, da se i ja smijem jos mome izduvnom ventilu. Hoces sada da napisem da nam Stojanovic dolazi da mozes i to za mjesec quatat :tokralju:
Zadnja izmjena: RuleHz, dana/u 17 jan 2017, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jan 2017, 19:29

Yebem ti vise svaku temu userete.
Zeljo prosi, pa neka prosi bem vas u lobanju ljudi i grade i rade...I posle dvije decenije ove godine mogli bi evropu igrati na Grbavici. ..
Nema investitora ljudi se snalaze samo navijaci i simpatizeri skupili su stotine hiljada,je li to za ismijavanje......
Ok,navijacki animozitet ali moramo li bas sve ismijavati....
Sto se tice Duljevica bio je veliki potencijal,ali igrac koji igra njegovu poziciju ,ima katastrofalnu statistiku ljudi,u zadnje dvije godine....Iako jeste medju boljim u ligi sve je to napuhano sto se tice cijene,
Ako dobiju za njega 500 000 narodno veselje neka slave.
Trenutno najbolji u ligi su Lendric,Obradovic,Ordagic,Ahmetovic i Duljevic( :roll: ).
Ali Dulja je precjenjen igrac cija je cijena prenapuhana.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 jan 2017, 19:34

solinas je napisao/la:Yebem ti vise svaku temu userete.
Zeljo prosi, pa neka prosi bem vas u lobanju ljudi i grade i rade...I posle dvije decenije ove godine mogli bi evropu igrati na Grbavici. ..
Nema investitora ljudi se snalaze samo navijaci i simpatizeri skupili su stotine hiljada,je li to za ismijavanje......
Sto se tice Duljevica bio je veliki potencijal,ali igrac koji igra njegovu poziciju ,ima katastrofalnu statistiku ljudi,u zadnje dvije godine....Iako jeste medju boljim u ligi sve je to napuhano sto se tice cijene,
Trenutno najbolji u ligi su Lendric,Obradovic,Ordagic,Ahmetovic i Duljevic( :roll: ).

OJDANICA NEDAMO ISPOD MILION
P.S. Nadam se da me neces poslati Uzvisenom nakon ovoga.
NEKIDEEEEE Duljevic
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jan 2017, 19:42

eva da iskoristimo što si spomenuo ove 2 stvari i povežemo :D
nudili su 400.000 EUR za Duljevića, prije nego će i počet pričat o tribini....nakon što ga nisu kupili, počeli su "prositi" i tražiti pare navijačima i svima naokolo , e to je za vrhunske zajebancije moj ti :urnebes: :urnebes: i onda kreće "projekat" i izgradnja grbavice, dakle sa 800.000KM u džepu su prosili :D postoji kontekst za sve, niko ovde ne zajebaje radi samog zajebavanja....

svaka cijena fudbalera je prenapuhana, neko je dobar u puhanju a neko nije, godinama dinamo tuši naku hrvatsku đecu za 10-tine miliona eura a nije da svi imaju extra karijere....dosta je tu do drugih faktora...puhanje cijene jednog Dulje čini dobro kompletnoj ligi i svi će imati koristi od toga, jer ti neće igrači ić po poljskoj,turskoj,mađarskoj i ostalim među ligama nego direktno u fin klub za par miliona...ako neko ne kupi Dulju i ne mora....ako je preskup, onda ga neće kupiti....jednostavno...ne znam što se uzbuđuju navijači drugih klubova oko toga....niko od nas ne sugeriše Radniku kako da prodaje Memiševića ili sl. :salut:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 jan 2017, 19:50

Desetine ispraznih obecanja o kulama, kojekakvim arenama, obecanjima pred petocifrenim brojem navijaca da ce bageri dogodine biti u Dolini a oni se pojavili tek par godina kasnije i to ih nije doveo onaj sto ih je obecao.. Sve je to bilo tako dok se Upravljacke strukture kluba nisu upustile u rizican ali hrabar potez te odlucili graditi stadion sredstvima kluba te uz pomoc navijaca.. Prva akcija nije bila prosenje, navijaci su dobrovoljno pomogli klubu i skupili 267.951,00 KM sto je, zaista, impozantna cifra. Ne ostaje na tome, vec se ide dalje te se omugacava prodaja desetogodisnjih ulaznica navijacima po dosta nizoj cijeni i do sada je ostvarena prodaja tristo dvadeset i jedne takve ulaznice te postoje indicije da ce svih petsto kojih su u opticaju biti prodate. Niti jedan niti drugi slucaj nisu prosenje..

Ovo samo dokazuje ljubav i privrzenost, koji nisu kao vecini ostali puko slovo na papiru, navijaca Zeljeznicara prema klubu.

Prisjetimo se prodaje uloga kod komsija, kada su za opstanak kluba skupili haman tri puta manje nego sto smo mi skupili za tribinu.. A u pitanju je opstanak kluba sto je veci razlog za pomoc nego gradnja stadiona.

Duljevic je, slazem se, precijenjen i prenapuhan igrac. Crnkic je, primjera radi, koplje iznad njega iako to komsije ne zele priznati. Ono je prava igracina..

PS
Uvrsti Stevanovica tu, on je mozda i najbolji igrac lige.

@Denchi
Bolje vam je bilo da ste ga prodali Zeljeznicaru. Sada tek vidite koliko ste novca izgubili.. Uostalom, i mi smo. On je trebao biti kupljen kako bi se neposredno nakon toga i prodao drugom klubu za vecu cifru, obzirom da smo imali tu opciju. Eto zasto vam je nudjeno 400.000 eura.
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 17 jan 2017, 19:53, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jan 2017, 19:51

Rule nema potrebe za esejima, insajderske su sasvim dovoljne.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 jan 2017, 19:52

RuleHz je napisao/la:Ja samo vjerujem Misketu svemogucem za sve. Iz iskustva naucio.

Iskustvo me jos necem naucilo, da sa besposlicarem i najnecjenjenijom osobom se ne treba upustati u diskusiju.

Znam, prvo ces me spustiti na tvoj nivo, zatim ces me dokrajciti.

Placi kujo plava :salut:
:urnebes:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 jan 2017, 19:55

Virtu4l je napisao/la:Zašto bih te ja dokrajčio kad si ti to uradio perfektno, mi samo uživamo u plodovima tvog rada.

De sad fino lijepo kopiraj gdje pises da ove sezone priznajes samo titulu, nakon nekoliko kola pises evropa bi bila dovoljna.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 17 jan 2017, 20:01

Thetraphak1921 je napisao/la:
Desetine ispraznih obecanja o kulama, kojekakvim arenama, obecanjima pred petocifrenim brojem navijaca da ce bageri dogodine biti u Dolini a oni se pojavili tek par godina kasnije i to ih nije doveo onaj sto ih je obecao.. Sve je to bilo tako dok se Upravljacke strukture kluba nisu upustile u rizican ali hrabar potez te odlucili graditi stadion sredstvima kluba te uz pomoc navijaca.. Prva akcija nije bila prosenje, navijaci su dobrovoljno pomogli klubu i skupili 267.951,00 KM sto je, zaista, impozantna cifra. Ne ostaje na tome, vec se ide dalje te se omugacava prodaja desetogodisnjih ulaznica navijacima po dosta nizoj cijeni i do sada je ostvarena prodaja tristo dvadeset i jedne takve ulaznice te postoje indicije da ce svih petsto kojih su u opticaju biti prodate. Niti jedan niti drugi slucaj nisu prosenje..

Ovo samo dokazuje ljubav i privrzenost, koji nisu kao vecini ostali puko slovo na papiru, navijaca Zeljeznicara prema klubu.
Sve je to tacno ali kada bude otvaranje tribine u prvom redu ce ti opet biti Nedzad i kojekakvi prijatelji kluba.
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []