A jesi li svjestan da mi forum nije stvar zivotnog znacaja? Jesi li svjestan da mi bude satisfakcija vidjeti kantu godine upaljenu, punu mrznje prema svemu sto dalazi iz Titove, kako pise iz minute u minute sa izljevima mrznje.Virtu4l je napisao/la:Zašto bih te ja dokrajčio kad si ti to uradio perfektno, mi samo uživamo u plodovima tvog rada.
Plačem ali od smijeha svaki put kad ti vidim nick.
RuleHz je napisao/la:Ode li Slavko u gurbete ja prestajem pisati na ovom forumu,sad skontajte koliko ima šanse!
Ocekujte sutra BUM i pripremite se za pisanje po k.n.m.
Satisfakcija mi je vase predstavljanje savrsenstva ono sto je daleko od savrsenog. I satifakcija mi je sto znam koji kompleks puca vaseg MegaMixa da je sam odlucio dici Zelju iz mrtvog zbog jakog Sarajeva.
Covjece meni forum dodje satisfakcija kada vidim kako te prskaju iz godine u godinu na forumu, da se ismijem lezihljebovicima poput tebe.
Da mi je stalo do ugleda na ovom forumu bio bih totalna suprotnost tebe na ss.ba
Jel ti sada jasno sta mi znaci forum? Ili mogu da napravim acc i budem novi a stari? To VAM je poznato bar? Haj sad izrovi jos sta od moje sprdancije sa vama? Mozes ti to!
Virto, ugasi svijetlo i izadji iz sobe molim te. Laku noc
@Ajzea kopaj jos, da se i ja smijem jos mome izduvnom ventilu. Hoces sada da napisem da nam Stojanovic dolazi da mozes i to za mjesec quatat