belosevic28 je napisao/la:200 000 sigurno ako potpise na kraju sezone za njih. Sada cemo dobiti oko 50 000 za posudbu i na kraju sezone ce odluciti aBd.
Reko bi covjek znas nesto kako samouvjereno pises.Mislim ne znam ni ja ali daj ba
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
belosevic28 je napisao/la:200 000 sigurno ako potpise na kraju sezone za njih. Sada cemo dobiti oko 50 000 za posudbu i na kraju sezone ce odluciti aBd.
i dalje mislim da je šteta jbg a i za Benku a isti im frajer presudioSarajlijica1946 je napisao/la:
Presudio je i nama! Pucao nam u koljena, sad smo tek poceli da se oporavljamo. Oslanjamo se na noge. Zavidim mu sta je sve razjebao u kratkom periodu. Al je igrao momcina protiv Leha malo je reciDenchiNL je napisao/la:i dalje mislim da je šteta jbg a i za Benku a isti im frajer presudioSarajlijica1946 je napisao/la:
High je napisao/la:Kao da nam dolazi Lulić, a ne Lelić. Koja frtutma.
Ko sljedeći ode?pitic je napisao/la:Neka Hamza ide da šta zaradi i da vrati karijeru gdje treba. Ovde svakako ne bi igrao to svi znamo.
Odmah zvati Amere da Tanu uvedu sankcijejoker90 je napisao/la:Ako prodaju Šemsudina, moRemo se ugasit komotno..
Ne znam ko sljedeći ode, ali znam ko će ostat.High je napisao/la:Ko sljedeći ode?pitic je napisao/la:Neka Hamza ide da šta zaradi i da vrati karijeru gdje treba. Ovde svakako ne bi igrao to svi znamo.
Znamo i koje.ThrillerHz je napisao/la:Divno je viditi kako smo emotivno vezani za nase igrace![]()
buraz, propali talenat, nema od njega nista.shaman7 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, ne citaju se opste diskusije pa ako moze informacija na prrivatnu poruku. Koliko kvaliteta Farisa Handzica mozr pomoci Velezu u ovom trenutku? Da ne remetim vasu diskusiju, pisite u inbox eto. LP