Više uobražen nego što je koristan. Mnogo zuji, a meda malo ili nimalo daje.shaman7 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, ne citaju se opste diskusije pa ako moze informacija na prrivatnu poruku. Koliko kvaliteta Farisa Handzica mozr pomoci Velezu u ovom trenutku? Da ne remetim vasu diskusiju, pisite u inbox eto. LP
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imas ppshaman7 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, ne citaju se opste diskusije pa ako moze informacija na prrivatnu poruku. Koliko kvaliteta Farisa Handzica mozr pomoci Velezu u ovom trenutku? Da ne remetim vasu diskusiju, pisite u inbox eto. LP
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
koliko ima ovih handzica, mogu cijeli zapad napuniti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Odmah zvati Amere da Tanu uvedu sankcijejoker90 je napisao/la:Ako prodaju Šemsudina, moRemo se ugasit komotno..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Faris, Haris, Kenan, Amel, Tarik. Da oforme navijacku skupinu bili bi brojniji od Skripara.TobeYarabi je napisao/la:koliko ima ovih handzica, mogu cijeli zapad napuniti
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Faris, Haris, Kenan, Amel, Tarik. Da oforme navijacku skupinu bili bi brojniji od Skripara.TobeYarabi je napisao/la:koliko ima ovih handzica, mogu cijeli zapad napuniti
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- TobeYarabi
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Faris, Haris, Kenan, Amel, Tarik. Da oforme navijacku skupinu bili bi brojniji od Skripara.TobeYarabi je napisao/la:koliko ima ovih handzica, mogu cijeli zapad napuniti
Ne mogu to biti Škripari iz razloga što ih je već petero, to je previše, a pogotovo ne mogu biti Škripari jer nisu katolici.Sabinho je napisao/la:Faris, Haris, Kenan, Amel, Tarik. Da oforme navijacku skupinu bili bi brojniji od Skripara.TobeYarabi je napisao/la:koliko ima ovih handzica, mogu cijeli zapad napuniti
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Faris, Haris, Kenan, Amel, Tarik. Da oforme navijacku skupinu bili bi brojniji od Skripara.TobeYarabi je napisao/la:koliko ima ovih handzica, mogu cijeli zapad napuniti![]()
evo čitam negdje da je Dilaver raskinuo ugovor, zna li neko više o tome? odlična zamjena za Ahmetovića po meni..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
To je nikakva zamjena, neka hvala. Takvi nam se nude ko na traci, nece Cala sve i svasta vjeruj mizlo87 je napisao/la: evo čitam negdje da je Dilaver raskinuo ugovor, zna li neko više o tome? odlična zamjena za Ahmetovića po meni..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
SAMOODRŽIVI finansijski klub Sarajevo!!!! Hoće Tan 100% vlasništvo nad klubom a i stadion čvaknut mislio za par miliona u banana ligi u korumpiranoj zemlji??? Nigdje feninga od velikoga amiđe koji se preračunao izgleda,uz svesrdnu pomoć Choo'a i Ješića,pa sada idu ucjene raskoli talovi? Kakva je atmosfera sada,sjećačemo se mi lijepi dana i zahvalnih "viršla" igrača Sarajeva od srca istih!!!!
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Zasad smo druga najmlađa ekipa u Premijer ligi. Odokativno bih rekao da su dosadašnje titule osvajale malo iskusnije ekipe, stoga nam je mrka kapa ako nastavimo s ovom mlađarijom. Ako pogriješim u procjeni, rado ću se postaviti za vaše kandžije upućene meni. Nije srednja žalost, ali nije ni čemu sve ovo:
http://www.transfermarkt.com/fk-sarajev ... on_id/2016
Zrinjski i komšije, bar zasad, imaju bolji tim.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma samo polako, ako smo sta do sad naucili, iz svojih primjera, to je da imena ne igraju i da statisticki podaci nista ne znace u nasoj ligi, ja vjerujem Cali, samo ne bi volio da ga pljuju nakon prvog poraza i slicno, vjerujem da ce na ljeto, ako se zadrzi, vec poceti praviti stabilnu ekipu od nas, sto se igrackog kadra tice. Ove izjave da nam je Evropa cilj, Cala iskusno koristi kako ne bi bio pritisak, kako na njemu, tako ni na igracima. Zato od mene ima punu podrsku u svemu sto radi, a nadam se i od ostalih navijaca.High je napisao/la:Zasad smo druga najmlađa ekipa u Premijer ligi. Odokativno bih rekao da su dosadašnje titule osvajale malo iskusnije ekipe, stoga nam je mrka kapa ako nastavimo s ovom mlađarijom. Ako pogriješim u procjeni, rado ću se postaviti za vaše kandžije upućene meni. Nije srednja žalost, ali nije ni čemu sve ovo:
Sto se tice Tana, mrzim stalno ponavljati, ali vidim ima ovih, pa vjerujem pokusaja trolova, koje bi ja sankcionisao da imam tu moc, ali hajde, ko sam ja da sudim. Uglavnom ukratko, trebamo upamtiti da je Tan tu dosao samo da nam ocisti dugove i da budemo financijski stabilan klub, nismo mi njemu nikakva investicija od koje ocekuje neku zaradu, vec je cisto tu humanitarnog karaktera (ili zbog nekih skrivenih razloga), ne treba od njeg ocekivat da nam daje milione, jer on od nas ocekuje da ih sami stvaramo i obrcemo, a sad sto smo nesposobni, to je druga prica. U sustini, dok je Tan tu, ne vjerujem da cemo upasti u dugove, ali isto tako vjerujem da on svoj novac nece davati za dovodjenje igraca. I njemu isto jedno veliko hvala na tome, jer sumnjam da bi se ikad dugova rijesili, da on nije dosao. (Ovaj paragraf se odnosio na ovaj post iznad tvog)
1946~
- TobeYarabi
- Kontakt:
otvorite malo oci. tan je najveca prevara u istoriji FKS.
+1sasistika je napisao/la:SAMOODRŽIVI finansijski klub Sarajevo!!!! Hoće Tan 100% vlasništvo nad klubom a i stadion čvaknut mislio za par miliona u banana ligi u korumpiranoj zemlji??? Nigdje feninga od velikoga amiđe koji se preračunao izgleda,uz svesrdnu pomoć Choo'a i Ješića,pa sada idu ucjene raskoli talovi? Kakva je atmosfera sada,sjećačemo se mi lijepi dana i zahvalnih "viršla" igrača Sarajeva od srca istih!!!!
Po imenima su imali bolji tim i na jesen pa sta su napravili ispred smo kona a za zrinjskim smo zaostatak smanjili sa 11 na 4 boda znaci borbenoscu se nedostatak kvaliteta moze nadoknaditi primjer su njemacki kluboviHigh je napisao/la:Zasad smo druga najmlađa ekipa u Premijer ligi. Odokativno bih rekao da su dosadašnje titule osvajale malo iskusnije ekipe, stoga nam je mrka kapa ako nastavimo s ovom mlađarijom. Ako pogriješim u procjeni, rado ću se postaviti za vaše kandžije upućene meni. Nije srednja žalost, ali nije ni čemu sve ovo:
-
nukleusmember
- Kontakt:
nekada nije ni loše kada nemaš para pa se okreneš mlađim igračima, možeš prodati igrača ako ništa za neki ozbiljniji novac,merso npr da je 20 golova dao škaricama,ne možeš prodati za 500 000€ nema šanse
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 19 jan 2017, 09:11, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nemojte biti smijesni, danas smo Klub bez marke duga, na stvarno dobrim temeljima.
Sad je sve do rukovodstva, kako ce to iskoristiti; hice li se trositi bez ikakvog plana, ili ce se za svaki potez dobro razmisliti?
Dosad je bilo sve na vrat, na nos..instant ekipe se pravile, nije bilo sistema nikakvog.
Sad, koliko mogu da vidim, pocinje se raditi malo planski, nema vise davanja ogromnih para za igrace, pokusava se 'napraviti' igraca, a ne da ekipu cini 90% formiranih, 'gotovih' igraca.
Sad je sve do rukovodstva, kako ce to iskoristiti; hice li se trositi bez ikakvog plana, ili ce se za svaki potez dobro razmisliti?
Dosad je bilo sve na vrat, na nos..instant ekipe se pravile, nije bilo sistema nikakvog.
Sad, koliko mogu da vidim, pocinje se raditi malo planski, nema vise davanja ogromnih para za igrace, pokusava se 'napraviti' igraca, a ne da ekipu cini 90% formiranih, 'gotovih' igraca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
sasistika je napisao/la:SAMOODRŽIVI finansijski klub Sarajevo!!!! Hoće Tan 100% vlasništvo nad klubom a i stadion čvaknut mislio za par miliona u banana ligi u korumpiranoj zemlji??? Nigdje feninga od velikoga amiđe koji se preračunao izgleda,uz svesrdnu pomoć Choo'a i Ješića,pa sada idu ucjene raskoli talovi? Kakva je atmosfera sada,sjećačemo se mi lijepi dana i zahvalnih "viršla" igrača Sarajeva od srca istih!!!!
Ubijte se, spasite svijet!TobeYarabi je napisao/la:otvorite malo oci. tan je najveca prevara u istoriji FKS.
Trenutno korisnika/ca: dencho, newton_heath_lyr, Serha, TETRAPAK i 31 gost.