Izvini, ko je to umro i tebe postavio za izvršnog urednika pravilnika na temu kakve karakteristike treba da ima opozicija na forumu? Ti si meni daleko destruktivniji ovdje od Evandera koji ne mjenja mišljenje i samo traži odgovore na neka svoja pitanja. Umjesto odgovora dobija neke spinove, uvrede i još ga se pokušava napraviti navijačem nekog drugog kluba, a ne onog oko kojeg stresa.Lakoste je napisao/la:Cuj opozicija na forumu
Opozicija konstruktivno kritikuje a ne pise o dlakavim curama i ne nazivaju igrace jednonozcima...
Mnogo je smiješna ova priča, onaj dođe priča kako ima više gostovanja od onog, onaj priča kako on zna ko ovdje voli, a ko ne voli klub, onaj kaže navijali bi za Olimpik, čim postaviš konstrukciju kontra trenutnog poistovjete te s Baljkom... Većinom svi govore ono što ustvari sebi govore da im bude lakše pa plasiraju i ostalima.
Prije godinu dana ovdje su neki tražili odgovornost da preuzmu Dino i ekipa pa većina ih poistvjetila s Baljkom, a kasnije se ista ta većina gotovo jednoglasno pridružila ovim Baljcima... A onda kada je došla slijedeća tačka na dnevni red opet se to radi...
Evo ti si se popeo svima na vrh kurrca sa Saidom, pereš na rukice konstantno, a izgovor ti je da ga raja proziva što je pola godine uzimao platu za posao koji ne obavlja? Ma hajte molim vas. Ne budite smiješni. I zadnjih dana se raja pokušava ovdje malo zezati, a šta si ti uradio? Uletio ovdje da i tu pozitivu ubiješ i onda prozivaš Evandera kako unosi negativu, a ti jučer ovdje zezanje oko Lelića i dresa pokuša prekinuti? Podržavao si Majkla dok je ovdje trolao inteligenciju prisutnih, nazivao Ahmetovića krampom kada je tek doveden, prodavao muda pod bubrege sa najjačom desetkom Albanske lige, ti mu davao na težini, a kasnije se ispotavilo ko je lik ustvari - ja bih se barem stidio... Sve to haman da bi bio nekome u kontru? Ma hajte molim vas.
Ima gotivne raje ovdje koju znam što sa stadiona što drugih pozicija u životu, ali neki čak i ovdje tjeraju poltronsku politiku a u čaršiji druga priča. Dramica.
Ma dajte molim vas.