Mortem haman ima sliku... Neće da postavi. Gdje je igrao taj prije? Kakav je inače?pasica je napisao/la:Jel ovaj Lelic izabrao broj? Ima li slika dresa?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- franklampard8
- Kontakt:
Bayern M., München1860, Ingolstadt, Dinamo Zagreb, Olimpic.PitarBordo je napisao/la:Mortem haman ima sliku... Neće da postavi. Gdje je igrao taj prije? Kakav je inače?pasica je napisao/la:Jel ovaj Lelic izabrao broj? Ima li slika dresa?
1997-o godiste.
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
@franklampard8
Meni je to suhveli, ti gigantski klubovi nisu vidjeli nista u njemu a mi kao nesto vidimo
Meni je to suhveli, ti gigantski klubovi nisu vidjeli nista u njemu a mi kao nesto vidimo
Lelicu, dobro dosao. Nadam se da ces pokazati vise nego sto se tebe ocekuje.
- PitarBordo
- Kontakt:
Je li istina da dolazi Lulić? Čuj mene Handžić, Letić? Hoću reći Lelić?
Morta brate po imenu znaš li ti šta?
Morta brate po imenu znaš li ti šta?
Samo Saraj'vo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Tako je, Tan nosi dresove na cijim je grudima ime generalnog sponzora TA. Idi na lobotomiju pa svrasavaj na prosjacku ideologiju s bracom...Evander je napisao/la:MI nemamo, ima Tan. Nemamo dugove, ali nemamo ni klub. Drugi imaju dugove, ali imaju i klub. Rijesavaju te dugove kako znaju i umiju, rijesit ce ih se za par godina, ali ce i dalje imati klub, a ti ces i dalje imati Tana. Pritom, rezultatski neces nista biti bolji od tih klubova.belosevic28 je napisao/la:@Evander ti ili si prirodno glup ili trenirasE cuj u pet deka sa ostalim timovima... Znaci i mi imamo visemilionske dugove, i mi nemamo generalnog sponzora (TA), i mi imamo mali milion tuzbi od bivsih igraca i svakog kome se cejfne ???
Ma hajte molim vas ! Sanjine, dobrodosao.
Nekom je fakat teze metar u gyzicu, nego centimetar u glavu.
Mi imamo Tana. Mi imamo to da zavisimo da li ce se on smilovati i poceti se zanimati za nas ili ce nas prepustiti da prezivljavamo i to je to, bez ikakve ambicije.
P.S: Nemam nista protiv prodaje kluba stranim investitorima, ali da klub osjeti napredak. To je valjda i bit prodaje. Mi smo se izgleda prodali samo da se ne bi ugasili? E pa ne bi se sigurno ugasili ni bez Tana.
Nekog fakat zadovoljava stanje u kojem se trenutno nalazimo (ne mislim na tabelu i ne izlazak u Europu jednu godinu)?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- franklampard8
- Kontakt:
Ma jbg, pravio je negdje gresku ako je ovdje zavrsio. Al' isto tako znaci da ima nesto u njemu, valjda.Sarajlijica1946 je napisao/la:@franklampard8
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Mortem haman ima sliku... Neće da postavi. Gdje je igrao taj prije? Kakav je inače?pasica je napisao/la:Jel ovaj Lelic izabrao broj? Ima li slika dresa?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bjezi necu vise da kenjam, nek se momak spremi pa cemo vjdeti. Aki ima zestoku konkurenciju u vidu Crnkicafranklampard8 je napisao/la:Ma jbg, pravio je negdje gresku ako je ovdje zavrsio. Al' isto tako znaci da ima nesto u njemu, valjda.Sarajlijica1946 je napisao/la:@franklampard8
@belosevic28
Kad napises nesto pametno i konstruktivno, tad cu ti i odgovoriti.
I kakve veze ima da li Tan nosi dres sa generalnim sponzorom TA? Sta zelis reci?
Saberi se ziv bio, procitaj sta si napisao prije nego sto klinkes SEND.
Kad napises nesto pametno i konstruktivno, tad cu ti i odgovoriti.
I kakve veze ima da li Tan nosi dres sa generalnim sponzorom TA? Sta zelis reci?
Saberi se ziv bio, procitaj sta si napisao prije nego sto klinkes SEND.
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo čekam da Aci prekipi i banuje nas 5-6 koji ne prestajemo s ovim.MortemHz je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
Pricajte sta hocete ali ovo nije navijac Sarajeva, ovo nikako ne moze reci navijac Sarajeva. Ili nije upucen sta je Tan Sarajevu ili je navijac drugog kluba. Ako zaista i jeste navijac FKS onda mi se gadis!Evander je napisao/la:MI nemamo, ima Tan. Nemamo dugove, ali nemamo ni klub. Drugi imaju dugove, ali imaju i klub. Rijesavaju te dugove kako znaju i umiju, rijesit ce ih se za par godina, ali ce i dalje imati klub, a ti ces i dalje imati Tana. Pritom, rezultatski neces nista biti bolji od tih klubova.belosevic28 je napisao/la:@Evander ti ili si prirodno glup ili trenirasE cuj u pet deka sa ostalim timovima... Znaci i mi imamo visemilionske dugove, i mi nemamo generalnog sponzora (TA), i mi imamo mali milion tuzbi od bivsih igraca i svakog kome se cejfne ???
Ma hajte molim vas ! Sanjine, dobrodosao.
Nekom je fakat teze metar u gyzicu, nego centimetar u glavu.
Mi imamo Tana. Mi imamo to da zavisimo da li ce se on smilovati i poceti se zanimati za nas ili ce nas prepustiti da prezivljavamo i to je to, bez ikakve ambicije.
P.S: Nemam nista protiv prodaje kluba stranim investitorima, ali da klub osjeti napredak. To je valjda i bit prodaje. Mi smo se izgleda prodali samo da se ne bi ugasili? E pa ne bi se sigurno ugasili ni bez Tana.
Nekog fakat zadovoljava stanje u kojem se trenutno nalazimo (ne mislim na tabelu i ne izlazak u Europu jednu godinu)?
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Evander je klasicni primjer nezahvalnog balije.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
@aleksandar_veliki
Hvala za info da ce Lelic potpisati
Bgm Lelic potpisa kako ti rece
.
Hvala za info da ce Lelic potpisati
Bgm Lelic potpisa kako ti rece
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jel igrao u finalu LP za Bayern protiv Manchestera ?franklampard8 je napisao/la:Bayern M., München1860, Ingolstadt, Dinamo Zagreb, Olimpic.PitarBordo je napisao/la:Mortem haman ima sliku... Neće da postavi. Gdje je igrao taj prije? Kakav je inače?pasica je napisao/la:Jel ovaj Lelic izabrao broj? Ima li slika dresa?
1997-o godiste.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- PitarBordo
- Kontakt:
Da li iko može liku da replicira bez da ga vrijeđa? I onda on negativan primjer. :lol
Ma hajte molim vas.
Ma hajte molim vas.
Samo Saraj'vo.
Od sad odgovaram samo na konstruktivne postove PRAVIH NAVIJACA SARAJEVA

@RuleHz
Jel najbolje biti slijep pored ociju i ne priznati istinu i nazvati stvarima onakvim kakve zaista jesu.
To te cini VELIKIM navijacem
Ajmooo, repliciranje. Ima li iko da napise ista konstruktivno i da pobije ove moje teze?
@RuleHz
Jel najbolje biti slijep pored ociju i ne priznati istinu i nazvati stvarima onakvim kakve zaista jesu.
To te cini VELIKIM navijacem
Ajmooo, repliciranje. Ima li iko da napise ista konstruktivno i da pobije ove moje teze?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 19 jan 2017, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Evo i youtube kanal zvanicni objavio za Lelica, znaci istina je da da je Lelic potpisao
- PitarBordo
- Kontakt:
Ko je ovaj prvi put čujem?Sarajlijica1946 je napisao/la:
Evo i youtube kanal zvanicni objavio za Lelica, znaci istina je da da je Lelic potpisao
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], OldTownDistrict, soe i 38 gostiju.